הרטבת לילה רק על התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת לילה רק על התחתון
    סיגל א
    12/09/2010

ביתי בת ה-9

נגמלה מבריחת שתן בלילה(שלוליות גדולות) כאשר היינו בטיפול(דר' שגיא-הטיפול לא עזר בכלום) ובטיפול של כדורים אצל רופא משפחה לזמן קצר של כמה ימים ספוריםוהחלטתי שהילדה תעשה פיפי במיטה ואין יותר טיפול ושום כלום אני לא מעירה לה ושהיא לא תיקח לי כדורים ואז זה נפסק כאילו לא היה ולא נברא, זה היה לפני כשנתיים שלוש בערך.

העניין הוא כזה מלפני חודש- חודשיים בורח לה בכל לילה שתן מתוך שינה אבל כמה טיפות כלומר על התחתון יש ריח של שתן ועל הכותונת ועל הסדין ועל השמיכה אין ריחבכלל והיא לא עשתה עליהם שתן.

מה זה יכול להיות?

ולפני כמה ימים היה לה בריחת שתן בלילה על הסדין והיא קמה במיידי והחליפה הכל לבדהויידעה אותי כמובן תגובתי היתה לא קרה כלום תחליפי וכלום לא קרה.

העניין שהיא אומרת שבורח לה רק על התחתון והיא לא זוכרת למה, אבל היא מחליפה במיידי איך שזה קורה והולכת לעשות פיפי בשירותים.

מה עושים?

לעבור על זה בשתיקה וזה יחלוף בלי לדבר כי אני אמרתי לה שזה קורה בכל לילה ואולי קרה משהו או שהיא רוצה שאני יעיר אותה בלילה כדי שתעשה פיפי בשירותים (היא הסכימה לכך תעירי אותי בלילה לעשות פיפי) מסכנונה גם לה לא נוח עם זה.

היא שותה ללא הגבלה כלשהי כי לטענתי היא לא צריכה ללכת לישון צמאה כשאני יודעת בוודאות שהיא קמה לשתות מים מתוך שינהכשעוצרים לה את השתייה.

אני נואשת ומחכה לתגובה ותודה מראש.

שנה טובה וגמר חתימה טובה

ארביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבת לילה רק על התחתון

הוספת תגובה

• הרטבה בגיל 9

ד''ר יונתן קושניר
    12/09/2010

לפי מה שאת מתארת זה נשמע כמו הרטבת לילה, לפעמים בורח יותר ולפעמים בורח פחות. אין שום סיבה להיות מיואשת. כדאי לפנות למרפאת הרטבה שמתמתחה בנושא. אני לא יודע בדיוק מה היה בטיפול שניסיתים ומדוע הוא לא עבד, אך כמובן אלו נושאים שצריך לברר כששתחילו טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו