מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 3.5 גמולה שנה וחצי אבל-וואלה האחת04/10/2010
שלום רב, אבקש ייעוץ מקצועי בדחיפות, יש לי ילדה בת 3.5 וילדה בת 9 חודשים, הגדולה קיבלה המון חום ואהבה, לא פינוק! חונכה לגבולות, קיבלה ומקבלת אמפטיה, אהבה ואכן היא ילדה נוחה וממושמעת, ילדה שניכר כי טוב לה, לפני 9 חו' נולדה לה אחת השתדלנו ועדיין להקל ככל הניתן את הצטרפות האחות לחייה, היא מקבלת הרבה הטבות היות והיא הגדולה, אני נותנת לה לפחות 10,20 חיזוקים ביום ומדברת איתה על אהבתי אותה ועל כמה היא מיוחדת וכמה אני מאושרת שיש לי אותה וכו' וכו' ואני ב"ה זוכה לפידבק, ברור שהתינוקת שגדלה כמובן תופסת מקום אף כי אנו משתדלים שלא יהיה על חשבונה.
עניין נוסף וכבר אגיע לבעיה, היא נכנסה לגן חדש כאשר הייתה עד עתה במעון שקיבלה בו המון חום ואהבה והייתה לה גננת שהיתה מטורפת עליה והראתה לה את זה,כעת בגן החדש הכללים הם שונים, חוץ מזה שזה התחלה אני בטוחה שהיא לא עטופה באותו חום שקיבלה. בעניין הפרידה ממני בבוקר היא קצת נצמדת אלי ויש לי הסכם איתה עוד לפני שאנו יוצאות מהבית שאני נשארת איתה בגן עד שהיא תחליט שזה בסדר שאלך לעבודה ואכן כך אנו עושות זה לוקח עיכוב קטן של 5-7 דק והיא אומרת לי ביי ביי אמא לכי, נשיקה וכו.
הבעיה- אינני יודעת למה לקשר ולכן הצגתי את הנתונים, שבוע אחרי תחילת הלימודים היא החלה להרטיב בלילה במיטה (היא גמולה מגיל שנתיים ללא שום פיספוס כמעט מהיום השני לגמילה) היה פעמיים שהיא הרטיבה גם לא בשנתה, אבל מעבר לזה כל לילה כמעט (בשבוע של החג היתה קצת הפוגה) היא מרטיבה לפנות בוקר, ביום לפני החג בגן יצא לה קקי בתחתונים בגן תוך כדי פעילות , הבנתי מהגננת שהיא נורא היתה במוכה ובכתה, בלילה האחרון היא עשתה קקי (קצת שלשולי) במיטתה בסביבות השעה 2, היא התעוררה בבכי שיצא לה, כמובן לא עשינו עסק, החלפנו, ניקינו והיא חזרה לישון, בבוקר באתי לחדרה להלבישה והיא היתה מלאה בקקי אשר אפילו לא העיר אותה,
ברור לי שיש פה מצוקה, גם אם יש לה יציאה רכה מה שבדרכ אין לה אני מאמינה שללא המצוקה הרגשית היא היתה קמה לעשות בשירותים,
אני קוראת את הקושי אבל איני יודעת לבטח ממה הוא נובע ואיך אוכל לעזור לה, אני רואה התדרדרות במצב הרגשי, אני מתחננת לסיוע ע"מ לעזור לה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 3.5 גמולה שנה וחצי אבל- - תגובה
ד``ר ברוך קושניר06/10/2010ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה במסגרת הדרכה ,ליווי ומעקב במרפאה המתמחה בטיפול בהרטבת לילה , חרדת אסלה, עצירות והתלכלכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)