הרטבת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת לילה
    אסנת
    24/11/2007

בתי בת שלוש. גמולה ביום כבר מגיל שנתיים. מאחר ובגיל שנתיים נכנסו לתקופת חורף החלטתי להמתין עם הגמילה בלילה ,והורדנו את הטיטול בלילה בתקופת פסח.
    לפני השינה אנו לוקחים אותה לשירותים וכן מעירים אותה בלילה. בהתחלה היה בסדר, עם פיספוסים מדי פעם אך המצב היה עוד בגדר הסביר.
    היום ,כשאנו מעירים אותה בלילה ואומרים לה שהיא צריכה לעשות פיפי בשירותים היא מאוד מתעצבנת וכועסת(ואפשר להבין אותה) אז אם היא מתנגדת מאוד אנו מוותרים ויודעים שהיא תעשה פיפי במיטה. יש פעמים שהיא קמה ללא בעיה ועושה בשירותים אך שוב בבוקר אנו רואים כי פיספסה.
    חברה אמרה לי שיש תחתון גמילה שהוא מען טיטול. לאחרונה קניתי אך שמתי לה אותם רק לילה אחד מאחר ואני מרגישה ממש לא בסדר עם זה, משום שיש לי תחושה שאני עושה לילדה משהו לא טוב שפתאום עכשיו אני מחליטה לשים לה את התחתון/טיטול כשבעצם עד עכשיו היתה עם תחתון רגיל בלילה.
    יש לי תחושה שאני מרמה את הילדה ,למרות שאמרתי לה שזה רק ללילה.
    אני לא רוצה שתחושת הביטחון של הילדה שלי תרד או שיהיה לה רגרסיה בשל כך.
    אני רוצה רק את הטוב בשביל הילדה שלי - זקוקה לעצתך האם להמשיך כך או לנסות שוב את התחתון/טיטול ללילה בלבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבת לילה

הוספת תגובה

• תחתון חיתול

ד``ר ברוך קושניר
    25/11/2007

שלום רב,

תחתון החיתול מהווה פיתרון מצויין למצב ההרטבה של ביתך. זוהי דרך מעשית ופשוטה להימנע מהצפה של כל כלי המיטה. אין השימוש בו מהווה כל פגיעה בילדה, בפרט אם מסבירים לה את התועלת ואת ההגיון שיש בכך.

בברכה

ד"ר ברוך קושניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו