מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרטבה והתרגלות לחיתוליםאורן פרנקו29/11/2007
לד"ר קושניר שלום רב ,
אני נער כבן 20 שבסוף השבוע ימלאו לו 21 .
אני לא יודע אם שמעת פעם על התופעה אך מאז שהייתי בגיל 11 יש לי משיכה עזה ללבישת חיתולים ולשימוש בהם שנמשכת עד היום .
בגיל 14 הופיעה אצלי הרטבת לילה . ככל הנראה עקב כך שהתרגלתי לעשות את השתן בחיתול , הורי כמובן לא יודעים ואני מדגיש את זה על כל האהבה שלי לחיתולים , אז בזמנו הם הרשו לי להיות בחיתולים בלילה תוך כדי תהליך הטיפול , ההרטבה לא פסקה עד היום וכיום בגלל שאמא שלי היא אם חד-הורית אז מחלקת הרווחה בעירייה רוצה לממן לה טיפול במרפאה שלך .
הבעיה היא כזאת שהורי חשבו כי ההרטבה הפסיקה אצלי , ולמעשה הם לא יודעים כי אני משתמש בחיתולים . יש לציין כי אני סטודנט במסלול עתודה ולכן טרם התגייסתי לצבא , עברנו את כל הבדיקות הרפואיות וכולן יצאו תקינות .
אני ממש פוחד לבוא לטיפול אצלך , ואפילו מסרב , ולא חלילה וחס בגלל משהו כלפיך , להפך אתה בן אדם נפלא שעוזר לאנשים ועליך להמשיך במלאכה הזאת . הבעיה היא שמה יהיה שאני יבוא אליך . הרי אני לא יכול לומר להורי שאני משתמש בחיתולים כמו תינוק , וסליחה על התיאור אבל זה נכון , כבר 10 שנים . ומה אני בדיוק יגיד להם ?? שהם צריכים לגמול אותי מחיתולים ... הם יהרגו אותי על המקום או ישלחו אותו למוסד לחולי נפש . אני אובד עצות כי מחריכים אותי לקחת את הטיפול הזה ואני יודע שככל הנראה לא תוכל לעזור כי הבעיה היא התרגלות לחיתולים וכעת צריך להגמל מהם , פשוטו כמשמעו .
אשמח לעזרה ממך
סוף שבוע נעים
אורן פרנקו
אפשר גם בפלאפון ( אם תוכל לשלוח לי מייל בו אני ישלח לך את הטלפון כי איני רוצה לחשוף אותו כאן )
שוב תודה ובאמת שאני זקוק לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האימייל שלי
אורן פרנקו29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא עונה לי , בבקשה זה חשוב
אורן פרנקו02/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיתולים
ד``ר ברוך קושניר02/12/2007עליך לפנות לטיפול פסיכולוגי בבעיה אותה אתה מתאר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)