מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרטבת לילהליאור15/11/2010
אני בן 37, בריא וללא בעיות רפואיות כלשהן.
אתמול התאמנתי בשעה מאוחרת יחסית וכמו תמיד שתיתי את משקה החלבון שאני שותה בגמר האימון.
בלי קשר, באימון עצמו אני שותה בממוצע 0.5 ל' מים.
לפני השינה השתנתי ובסביבות 02:00 AM קמתי להשתין שוב.
בסביבות 05:00 AM היה לי מעין חלום שאני מרגיש שאני משתין ובו ונדהמתי לקום ולגלות שהתחלתי להשתין במיטה !!!
אומנם זה לא היה הרבה, אבל מספיק כדי להרטיב את כל המכנסיים שלי הציפית והמזרון.
קמתי והמשכתי להשתין בשירותים.
מיותר לציין את הזעזוע שלי ולמרות שבת זוגתי חיבקה אותי ואמרה לי שלא קרה כלום זה לא מפסיק להטריד את מנוחתי.
עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבת לילה - תגובה
ד``ר ברוך קושניר15/11/2010זוהי תופעה מוכרת אשר עשויה לקרות לכל אחד מידי פעם. כל אשר עליך לעשות הוא להמשיך את חייך ולהתעלם מן הארוע. במידה והתופעה תחזור שלש פעמים במשך ארבעת החודשים הקרובים - כתוב אלינו שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרטבת לילה - שאלה נוספת
ליאור15/11/2010תודה רבה על התשובה המהירה.
ברשותך, אם תופעה כזו חוזרת מס' פעמים כפי שכתבת ב - 4 חודשים, על מה זה יכול להצביע?
אשמח לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)