הרטבת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת לילה
    ליאור
    15/11/2010

אני בן 37, בריא וללא בעיות רפואיות כלשהן.
    אתמול התאמנתי בשעה מאוחרת יחסית וכמו תמיד שתיתי את משקה החלבון שאני שותה בגמר האימון.
    בלי קשר, באימון עצמו אני שותה בממוצע 0.5 ל' מים.
    לפני השינה השתנתי ובסביבות 02:00 AM קמתי להשתין שוב.
    בסביבות 05:00 AM היה לי מעין חלום שאני מרגיש שאני משתין ובו ונדהמתי לקום ולגלות שהתחלתי להשתין במיטה !!!
    אומנם זה לא היה הרבה, אבל מספיק כדי להרטיב את כל המכנסיים שלי הציפית והמזרון.
    קמתי והמשכתי להשתין בשירותים.
    מיותר לציין את הזעזוע שלי ולמרות שבת זוגתי חיבקה אותי ואמרה לי שלא קרה כלום זה לא מפסיק להטריד את מנוחתי.
    עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבת לילה

הוספת תגובה

• הרטבת לילה - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    15/11/2010

זוהי תופעה מוכרת אשר עשויה לקרות לכל אחד מידי פעם. כל אשר עליך לעשות הוא להמשיך את חייך ולהתעלם מן הארוע. במידה והתופעה תחזור שלש פעמים במשך ארבעת החודשים הקרובים - כתוב אלינו שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטבת לילה - שאלה נוספת

ליאור
    15/11/2010

תודה רבה על התשובה המהירה.

ברשותך, אם תופעה כזו חוזרת מס' פעמים כפי שכתבת ב - 4 חודשים, על מה זה יכול להצביע?

אשמח לתגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו