השיטה שלנו הפסקת הרטבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השיטה שלנו הפסקת הרטבה
    שי
    08/12/2010

בתי בת 11 ועד לפני שנה הרטיבה ברציפות כל לילה לעיתים מספר פעמים בלילה.
    ניסינו את כל השיטות הקיימות ושום דבר לא עזר בכלל.

ואז החלטנו לעשות שיטת כספים מדורגת, כלומר על כל לילה שהיא לא מרטיבה נצברים לה 5 ש"ח ואם היא מגיעה ל50 אז היא מקבלת אותם ולאחר מכן הדרוג הוא עד 60 באופן כזה שסופרים עד 45 אבל בלילה האחרון אם היא לא מרטיבה זה גדל ל60 (כלומר הלילה האחרון שווה 15)
    לאחר מכן 70 וכן הלאה.

אם רק התחתונים רטובים או אם אין מעט מעט במיטה (לא שלולית) אז היא גם מקבלת.

ככה ספרנו והתמדנו ותמיד הבאנו לה את הפרס מיד בבוקר. גם שהיא הצליחה לאורך זמן לא הפסקנו עם הפרס והמשכנו עד שעברו הרבה חודשים. ובסופו של דבר זה הצליח וכולנו מקווים זה לא יחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השיטה שלנו הפסקת הרטבה

הוספת תגובה

• השיטה שלנו הפסקת הרטבה - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    12/12/2010

שיטות מסוג זה עשויות להיות בעלות השפעה לטווח קצר. כאשר התכנית מופסקת ההערטבה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השיטה הנכונה?!

שי
    12/12/2010

אני הייתי לקוח שלך בעבר, צר לי להגיד לך אבל דווקא השיטה שלך של להביא משהו מסין שעולה 70 אגורות ולמכור אותו ב-500 ש"ח תחת מעטה מקצועי לא הצליחה. כלומר זה לא נותן את התוצאות הרצויות באחוזים הנכונים, לפחות לא האחוזים המדווחים.

ואם כבר אנו מדברים על השפעה לטווח קצר אז גם במקרה של הזמזם והמוצרים הדומים הללו, מדובר על השפעה לטווח קצר.

אני שמעתי על יותר אנשים שלא הצליחו מאשר על אנשים שהצליחו עם הזמזם ובני הדודים שלו.

אבל מי אני,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו