מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לנכדתיהניה16/02/2010
נכדתי נולדה ביום 16.02.10.
כלתי רוצה לקרוא לה ליבי או אמי.
ואני אומרת לה שצריך שם עם מס' 1 כמו נוגה, גאיה, אופיר.
מה דעתך מבין השמות. מתאים והאם יש משהו בדבריי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הניה
ליאת יוגב16/02/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגביש
הניה17/02/2010חשבנו על שמות עם המס' 1 - אילה, יולי, נילי. מה דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הניה
ליאת יוגב17/02/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המדגיש צדדים זורמים קלילים חברותיים , מבטאים
חשוב לאפשר לה להישאר ילדה לתמיד ... וללמדה גישה אופטימית בחיים .
כאשר מבין השמות שהצעת , נראה שהשם יולי הוא השם המתאים ביותר , השם יוצר צירוף מספרים הרמוני , מספרים רגשיים נשיים , נפלאים !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקת שלנוחנן שילון15/02/2010
שמי חנן שילון ושם אשתי מאיה גלם שילון, אנחנו מתלבטים בין השמות הבאים:
אלה,
אליה,
אורי,
אגם,
הדר
מה לפי דעתכם השם הכי מומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחנן
מאיה קדם16/02/2010יש עבורך תשובה לבחירת שם בתאריך 15/2/2010
יום טוב,
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תאריך לניתוח קיסרישרית15/02/2010
שלום רב,
תאריך הלידה הצפוי 1.4.10. בבטן יש לנו בן, ואנו מעוניינים לקרוא לו עידו.
שאלתי: בטווח של שבועיים לפני באיזה תאריך הכי מומלץ לקבוע תאריך לניתוח קיסרי?
תודה,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרית
ליאת יוגב15/02/2010אולי נכון לבחון עם הרופא האפשרויות ולידע אותי ,מהם האופציות הקיימות ??
מבין כמה תאריכים , אוכל להמליץ לך , מהם התאריכים המומלצים ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אבדוק ואחזור עם תשובות
שרית16/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!עזרה בבחירת שם לתינוקעמית14/02/2010
שלום
אני צריכה עזרה דחופה בבחירת שם לתינוק שלנו לפני שחרורנו מבית החולים מחר.
שמי עמית ושם בעלי הוא אורן שם המשפחה שלנו קליבנסקי, התינוק נולד ב- 12/02/2010 בשעה 00:37, אנו מתלבטים בין 3 אופציות ונשמח לקבל עזרה לגבי איזה מהם עדיף?
השמות הם: איתי, ליאור ואופיר.
אשמח לתגובתכם המהירה!!!!
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עמית
ליאת יוגב15/02/2010מספר הגורל של התינוק = 8 מספר המדגיש צדדים פרקטיים מעשיים , מטרתיים שאפתניים , כמו גם כוח יכולת השרדותית ועוד . מול זה , השם איתי מראה על מפה שלפיה קיימים חלקים דינמיים מול החלק האחר , שיהיה חשוב לו להיראות כלפי חוץ הרבה יותר מיושב , אחראי , בוגר , כמו לראות עד כמה פחות יקבל החלקים האחרים באישיותו ... מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , השם איתי מוכיח על בעייה תקשורתית ..
השם ליאור , מראה על צדדים דינמיים פעלתניים מול חלק אחר שאומר צריך להיות איש משפחה , הרמוני רגשי , כמו לראות צד רצוי מול - מצוי , היוצר לא פעם חווית תסכול ...
בכל זאת , מבין השמות זהו השם הראוי ביותר
השם אופיר = מפה קונפליקטית ובעייתית במיוחד ..
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לתינוקת החדשה בחרנו שםיעל14/02/2010
התינוקת נולדה ב 11-02-2010 בשעה 22:11
שם משפחה -קוגן
אמא- יאנה, אבא- אנדריי בן ציון.
אחרי התלבטויות רבות החלטנו לתת לה שם - ליה.
האם השם מתאים לפי הנתונים שמסרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יאנה
ליאת יוגב15/02/2010ראשית ,האם שם המשפחה של התינוקת הוא קוגן , מעבר לכך , האם כשבחרת השם ,
חשבת בשפה העברית , או ברוסית ? במידה ובעברית ושם המשפחה הוא קוגן - אם כך
צירוף המספרים מוכיח על כך , גורל 7 מספר המדגיש רצינות איכות דרישה לשלמות , מידה של נוקשות , מול זה המספרים האחרים מוכיחים על יכולת להתפשר , להתרכך , משום כך אוהבת הצירוף ..
שוב ,במידה ואכן חשבת עברית כשבחרת השם ובמידה ושם המשפחה הוא קוגן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאירית14/02/2010
שלום,
ביום רביעי ה-10.02.2010 נולד בני הבכור, בשעה 12:08, ואנחנו לא מצליחים לבחור לו שם...
ההתלבטות היא בין: עילי, עילאי (אותו שם רק באיות שונה), טמיר, ליאור...
אנחנו גם פתוחים לשמוע הצעות לשמות מתאימים עבורו.
השמות שלנו הם מקסים ואירית (אירה) לפרדין.
נשמח לתגובתך המהירה!
תודה,
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הברית ביום רביעי!
אירית15/02/2010נשמח לתשובה בהקדם מכיוון שהברית היא ביום רביעי.
אפשרויות נוספות הן- אילי (ב- א') ושם שני גלעד, וגם אלעד (בלי שם שני)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אירית
ליאת יוגב15/02/2010מבין השמות , השם עילי בכתיב זה , הוא השם המתאים ביותר ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה כדאי עפרי או עופרייהודית14/02/2010
נתתי לבתי את השם עפרי או עופרי
מה עדיף? שם המשפחה ריינהולד
אבא ארז אימא יהודית
תאריך לידה 13.10.09 שעה 23:05
בהתחלה רציתי עם ו, אבל יצא לי לקרוא שיר השירים ושם כתוב עפר ללא ו....
תודה רבה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יהודית
ליאת יוגב15/02/2010ניתוח מפתו של האדם הוא בהתאם לבחירת השם הראשון , כמו לומר , בעובדה שבחרת לביתך השם עופרי , כך אבחן המפה ...
אם כך , מספר הגורל של התינוקת הוא 7 מספר המדגיש צורך בפרטיות , עומק איכות ידע למידה
מול זה המספרים האחרים מראים על כך , שנדרשת להיות יותר זוגית הרמונית שותפה , כמו לראות שלא פעם תקלוט שהדרישות ממנה הן שונות מעולם הצרכים הפנימי שלה ..
כבדו את המקום הפרטי , את הצורך שלה בלבדיות . כאשר השם עפרי - ללא ספק , לא מתאים באופן הזה ...ושוב , בעובדה שזהו שמה עופרי , הקפידו לתת מקום לעולם הפרטי והמיוחד הקיים בה ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
יהודית16/02/2010זהו שלאחרונה אני מתבייתת על עפרי
מה דעתך? נראה לי יותר מתאים לה...
רציתי רק שתכווני אותי לפני שאני רושמת אותה בת.ז.
עפרי ללא ו' מהי משמעותו?
תודה שוב
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יהודית
ליאת יוגב16/02/2010פחות אוכל להמליץ על בחירת השם עפרי , ללא האות ו , זאת מאחר ומתקבלת מפה
שקיימים בה קונפליקטים רבים , העלולים ליצור מצבים של בלבול רב , כמו גם - פחות קבלה עצמית .
אם כך , האם ממליצה לשנות השם לעפרי - תשובתי - לא .
אך לשיקולך, כמובן ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יהודית17/02/2010אני אשאר עם עופרי
בהתאם לתשובתך
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם ל-בןזאב14/02/2010
שם משפחה וולוך נולד 13.02 בשעה 09:27
שמות
עדו
הראל
אמיר
אריאל
אלון
איל
אלי
חגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זאב
ליאת יוגב15/02/2010אין ספק שציינת לא מעט שמות לבחירת השם לתינוק שלכם , אלא שלא אוכל להמליץ על אף שם ,
זאת מאחר שהשמות כולם יוצרים או מפות קרמטיות , קרמה = תיקון מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה , הרגשה של תקיעות חוסר שביעות רצון , כמו גם חלק מהמפות היוצרים צירופים קונפליקטיים ,
אנא , נסו להתחבר לשמות נוספים , או צרו איתי קשר טלפוני ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןענת14/02/2010
יש לי ניתוח קיסרי ב 4.03.02010 ,בחירת שם לבן . שם משפחה מוסיונדז . שמות: יהונתן , בן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענת
ליאת יוגב15/02/2010שני השמות שהצעת , בעיתיים במיוחד , השם יהונתן מקבל מפה נוקשה במיוחד , כמו גם עצורה רגשית ... (זאת בהנחה שתאריך הלידה , אכן יהיה ב-4.3 ) , השם בן גם הוא בעייתי , בשל העובדה שנוצרת מפה של פחות קבלה עצמית , כמו גם מפת פחד מאיבוד שליטה , העלולה להביא לתוך החיים מציאות של הפתעות רבות ..
נסי להתחבר לשמות נוספים , עד הלידה , להשתמע לאחריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן שניאיילת14/02/2010
שלום,
שמותינו הם ערן ואיילת רוזן.
לבנינו הראשון קראנו נועם. הרגשתי כבר מתחילת ההריון שזהו השם הנכון.
בהריון הנוכחי אני לא בטוחה.
תאריך הלידה המשוער הינו 16 לאפריל 2010.
אנחנו חושבים על איתמר.
שם נוסף שעלה הינו אביב. אך מרגיש לי יותר נכון איתמר.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איילת
ליאת יוגב15/02/2010נכון לעכשיו , שני השמות מתאימים , חייבים לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה
שזהו , מרכיב של 50% מערך המפה
להשתמע לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קביעת תאריך לקיסרימיטל12/02/2010
שלום למומחים
אני צפויה ללדת ב- 25.3.2010, כ"כ הנראה שאצטרך לעבור ניתוח קיסרי מכיוון שזו לידה שנייה
והראשונה הסתיימה בקיסרי עקב מנח רוחבי של העובר.
בין התאריכים 18 ל- 22 במרץ 2010 מתי הכי מומלץ לדעתכם ללדת?
אציין כי כל בני הבית הינם בני מזל טלה, והתאריכים:
בעלי - 14.4.75
בני איתי - 25.3.2008 (כן הקטנטונת אמורה להגיח ביומולדת של אח שלה...)
ואני - 24.3.1978
האם כדאי עוד טלאית או שמא עדיף דגית...?
ממש אשמח אם תשתפו אותי במחשבותיכם
ממני מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטל
ליאת יוגב14/02/2010לא ציינת את מין הילוד .. מבין התאריכים - התאריכים המומלצים ביותר הם ה-18.3
ה-21.3 כמו גם ה-22.3 אלה התאריכים המומלצים ביותר ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
מיטל15/02/2010שלום ליאת,
אנו מצפים לבת!
האם יש להתייחס למזל? דגים/טלה, יש העדפה במקרה שלנו?
כמו כן, יש לנו כמה שמות שאנו מתלבטים לגביהם, אולי תוכלי לומר לי מה מתאים מבחינת תאריך
נועה, מיקה, איילה
תודה רבה, מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיטל
ליאת יוגב15/02/2010מעבר לתשובתי הקודמת , לא אוכל לומר לך , מה המזל העדיף , לשיקולך ...
עדיין לא ידוע תאריך לידה , משום כך , נכון להחליט על השם לאחר הלידה
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא תינוקת..אורית12/02/2010
שלום .רציתי לדעת אם את יכולה לייעץ לי.אני בת 25 עם הרבה בעיות.חולה במחלה כרונית(שקבלתי כנראה מהגנטיקה של האבא-שלא הכיר בי מעולם).מצב כספי לא קל(מלחמה עם ביטוח לאומי על קצבת נכות),יחסים קשים עם האמא,סימתי מערכת יחסים עם בן זוג אחרי 10 שנים וכו'...
האם כדאי לשנות את השם?את שם המשפחה?
תודה מראש
סימה
ליאת יוגב14/02/2010העבירי לי פרטים למייל , שם מלא תאריך לידה , אנסה לעזור לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם לתינוקת
חנן שילון15/02/2010שמי חנן שילון ושם אשתי הוא מאיה גלם שילון, בתי נולדה בתאריך 4/2/2010 ורציתי עזרה בבחירת שם מבין השמות הבאים:
אלה
אליה
אורי
אגם
הדר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנן שילון
מאיה קדם15/02/2010מזל טוב להולדת בתכם,
יש שני שמות מומלצים: אלה והדר לבחירתכם.
תרבו נחת,
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם דחוף דחוך לאחיין הכי מתוק בעולם!ענבר12/02/2010
בשעה טובה נולד לנו בן זכר ראשון למשפחה.
אשמח לייעוץ לגביי בחירת שם.
הוא נולד היום 12/2/2010 בשעה 00:36 להורים המאושרים עמית ואורן.
שמות אפשריים:
אופיר, מאור, ליאור, אור, איתי.
אשמח לתשובה מהירה במידה וחסר עוד פרטים אשמח לתת.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבר
ליאת יוגב12/02/2010מהו שם המשפחה של התינוק ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש שם לתינוקת שליחנן12/02/2010
שלום!
רציתי לדעת האם השם הדר הוא שם טוב לתינוקת שנולדה בתאריך ה 4.2.2010 כא בשבט התשע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חנן
ליאת יוגב12/02/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה מהירההילה11/02/2010
אופס שכחתי להוסיף ששם המשפחה הוא מגידוביץ
שם ההורים: הילה ואלחנן. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הילה
ליאת יוגב12/02/2010מספר הגורל של התינוק הוא 11-2 מספר המדגיש רגישות רבה במיוחד , צורך בתמיכה ועידוד ,
כמו גם צורך בשיתוף , מול זה ה-11 מספר המוכיח על השראה דמיון יצירתיות, הדרכה ,
על פי השם יהב מתקבלת מפה עם המון חוסר שקט פנימי , רגישות אדירה .
מפה רכה במיוחד , עלולה ליצור בעייתיות , לימים בנושא אינטימיות ועוד
השם רום גם הוא בעייתי , מאחר והמספרים המתקבלים הם מספרים רכים נשיים , אך כלפי חוץ , חשוב יהיה לו להראות לעולם , עד כמה הוא חזק ומעל כל הצדדים הרגישים הקיימים בו , כמו לא לאהוב ולקבל את מי שאני , אם חשוב יהיה לו להראות מישהו אחר מכפי שהוא , סימן שלא ממש אוהב את מי שהוא , מה שנקרא - "שנאה עצמית" ...
לשיקולכם , גם כי יודעת שיוצרת בעייה בכך שלא ממליצה על השמות שבחרתם .
אך עדיף כך ,מאשר לימים להצטער ...
אם בכל זאת תחליטו על מי מהשמות , נראה שהשם יהב - עדיף .
אם צריכים עזרה , אנא צרו איתי קשר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)