מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתיפית02/02/2010
שלום
ילדתי בת ב19/1/2010 בשעה 18:40 יום שלישי יש לי מספר שמות וההיתי רוצה לדעת מה מתאים לה מבחינת תאריך ופירוש השממות אשמח לתשובה מהירה כי היא כבר בת שבועיים ללא שם
השמותהם: נעם
לי-אור
רותם
אלה
יובל
ילדתי הייתה בסיכון במשך כל ההריון אשמח לשם מתאיםלאור מה שעברנו תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יפית
ליאת יוגב02/02/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם המשפחה..יונית02/02/2010
שם המשפחה הוא: זלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יונית
ליאת יוגב02/02/2010מספר הגורל של התינוק הינו 11-2 מספר המדגיש צדדים רגישים במיוחד , צורך בשיתוף , תמיכה עידוד ועוד , מול זה מבין השמות שהצעת ,השם אורי , מוכיח על מפת פחד מאיבוד שליטה , עד כמה מרשה לעצמו להיסחף בעולם הרגשות ?? יהל - מפה קונפליקטית , הלל , מפה עם בעיה תקשורתית
אם כך מבין השמות , השם הראוי ביותר הוא הללי , מספרים הרמוניים במרבית חלקי המפה , גם כי מי שיכירו מבחוץ , לא תמיד יכיר אותו מבפנים , כלפי חוץ חלקים פגיעים רגישים , החוצה ישדר - מידה רבה של נוקשות .
לשיקולך , גם כי אפשר לחשוב על שמות נוספים , האם קיימים ? זאת כדי להיטיב עם התינוק ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים..
יונית02/02/2010היי ליאת,
תודה על תשובתך.
חבל, אהבתי את הצליל של השם :אורי ( ORI).
מה חוות דעתך על השמות הבאים:
יגל, אוריה, אלייה.
תודה לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יונית
ליאת יוגב02/02/2010השם יגל יוצר צירוף מספרים המוכיח על הדחקה של עולם הרגשות, כמו גם קונפליקט בעייתי בין ה-2 ל-1 יוצר בעיה בערך העצמי , כמו גם בעייתיות בנושאים אינטימיים , לימים ,לא לבחור בו .
השם אוריה , מקבל קרמה 13-4 בעייתי , קרמה היוצרת מצבים של הינעלות מחשבתית , חוסר שביעות רצון , הרגשת תקיעות ועוד .
השם אלייה , גם הוא בעייתי , פחד מאיבוד שליטה , פחות קבלה עצמית ,
צר לי , על כל האפשרויות שלא מתאימות ... חשוב לנסות להתחבר לשמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו.. עוד שמות..
יונית02/02/2010תודה לך!
עוד שמות:
כרמל , אפק, ליאור,יהלי,אור.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יונית
ליאת יוגב02/02/2010מבין השמות השם שנראה כמתאים ביותר הוא ליאור , מתקבלת מפה שלפיה קיימים צדדים שאפתניים השגיים מול חלקים רכים , צדדים המוכיחים על יכולת תקשורתית טובה , זרימה סתגלנות ויכולת להצליח ... בהצלחה
השמות האחרים ,שהצעת ,כל אחד וסיבתו - לא מתאימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו.. עוד שמות..
יונית02/02/2010תודה לך!
עוד שמות:
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו.. עוד שמות..
יונית02/02/2010תודה לך!
עוד שמות:
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו.. עוד שמות..
יונית02/02/2010תודה לך!
עוד שמות:
יונית02/02/2010תודה לך!
עוד שמות:
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתינטע01/02/2010
בתנו נולדה בתאריך 10/1/10 בשעה 22:51
אנחנו מתלבטים בין מאי לספיר ולא יודעים אם אפילו אחד מהם נכונים לה
עזרתכם
נטע ותומר וקנין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטע
ליאת יוגב01/02/2010בדקתי את כל השמות , גם לוטן לוטם ועוד , מבין כולם השם המתאים ביותר הוא מאי ,
כל שאר השמות , כל אחד וסיבתו - לא מתאימים .
המפה המתקבלת , צירוף מספרים הזקוק מצד אחד לחופש מצד שני צדדים משפחתיים ביתיים , מפה רכה הרמונית במרביתה , בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמורן01/02/2010
שלום שמי מורן ולבעלי קוראים עומרי קריספי
ילדתי ב15.1 וחשבנו על השמות תהל ,שקד, אגם ,ספיר,ליהי
אם השמות לא מתאימים אז תוכלי להגיד לי איזה אותיות עדיף שהייה בשם או איזה שם יותר יתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורן
ליאת יוגב01/02/2010אין ספק שמבין השמות שהצעת , השם הראוי ביותר הוא א ג ם , כאשר מתקבלת מפה מאד הרמונית
מספרים זורמים חברותיים בקיצור נפלא . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאתי31/01/2010
שלום רב,
אני אמורה ללדת בת בתחילת חודש מאי (ב"ה)
חשבנו לקרוא לה מאור .שם המשפחה סילשי.
אשמח לתגובה בעניין.
תודה רבה.
אתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אתי
ליאת יוגב01/02/2010הכינו שמות נוספים , גם אם השילוב מאור סילשי יכול להתאים , אך חובה לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה , שהינו מרכיב של 50% מערך המפה .
היי בקשר לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הראל, אריאל,אוריהרונית31/01/2010
שלום,
אנחנו מתלבטים בבחירת שם לבננו בין השמות הראל אריאל או אוריה.
שם המשפחה כנפו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
מאיה קדם31/01/2010מהו תאריך הלידה של בנכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק שנולדדנה קמה31/01/2010
אתמול ב30 לינואר נולד בן חמוד אנו מתלבטים בין השמות הבאים זיו, יובל או עומר .
שם האם דנה ושם האב עדי שם המשפחה פרום
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב01/02/2010מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המדגיש צורך בפרטיות , חקר עומק ידע למידה , מול זה מאחר והשמות יובל וזיו מקבלים צירוף מספר קרמה 13-4- קרמה משמעותו תיקון מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה . קשיים בכל הנושא של מצבי תקיעות , חוסר שביעות רצון , הרגשה של הגבלה ונעילות מחשבתית ... משום כך לא לבחור בשמות אלה .
מול זה השם עומר יכול להתאים , כאשר , צירוף המדגיש ידע למידה , צדדים פשרניים מול החלק היותר נוקשה של ה-7
בהחלט אפשרי בחירת השם עומר . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן צפי 25.2.2010יעקב31/01/2010
יש לנו התלבטות בבחירת שם לילוד בן - דולב או לירן או עומרי אבקש לבדוק מה הכי מתאים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקב
מאיה קדם31/01/2010שלום רב,
ברגע שהילד יוולד בע"ה אשמח לתת יעוץ לגבי השם.
בהצלחה,
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקהילה הירשברג30/01/2010
תודה על התשובה לגבי רוי
אך לא קיבלנו תשובה לגבי השם : שקד??
נודה אם תוכלי קצת לפרט את עוצמת השם הספציפי שהומלץ
(האמא והאבא עדין בבית חולים אחרי קיסרי ואני שליחתם..)
האם קרן
האב שי
שם משפחה אלון
האוצר נולד ב28 לינואר
תודה ושבוע טוב הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הילה
ליאת יוגב01/02/2010השם שקד עבור התינוק שמספר הגורל שלו 5 , בעייתי במיוחד , נוצר צירוף מספרים העלול ליצור
מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים , או אירועים של המון בלבול בכלל , בשל העובדה שקיים קונפליקט מאד בעייתי בין מספרי ה-5 ל-7 היוצרים בעייתיות בכל הקשור בנושא הזוגי , לימים, בעייה בנושא המקצועי ועוד ...
לא לבחור בשם זה . השם רוי - יוצר מפה שיש בה חלקים רכים מול הצד האומר , מה פתאום , חייב להראות לעולם את המיוחדות שבי , עצמאות ועוד , צד אחר של המפה - צדדים מאד אינדבדואליים פרטיים , חופשיים מול החלק האחר היותר משפחתי ביתי , כמו לראות - רצוי מול מצוי , היוצר חווית תסכול לאורך הדרך
אשמח לשמוע על אפשרויות נוספות , כדי שאפשר יהיה להיטיב עם התינוק ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק הרךרוית30/01/2010
שלום
שמי רוית ובני נולד ב25.01.2010 שעה 5:05
שם המשפחה רז ואנחנו מתלבטים בין השמות :
גיא
אופיר
עומר
יובל
אודה לעצה כי עוד מעט כבר צריך להחליט!!
תודה
רוית
ליאת יוגב30/01/2010אין ספק שמבין השמות המוצעים , השם המומלץ הוא א ו פ י ר ,
כל שאר השמות בעייתיים , בשל קונפליקטים , קרמה ועוד ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןצהלה30/01/2010
היי
אנחנו מתלבטים לגבי מספר שמות נשמח לדעת מה הכי התאים לבנינו
נולד ב- 25-01-10 בשעה 12-18 בצהורים
השמות:
עמית
אור
ארד
מתן
שם משפחה - סלמה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצהלה
מאיה קדם30/01/2010מזל טוב להולדת בנכם.
השם שהכי מתאים הוא: אור.
תרבו נחת.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה ממשפחת אלוןהילה הירשברג30/01/2010
האם השם רוי מתאים?
לתינוק שנולד ב28 לינואר
שם ההורים (כבר אמרתי קודם...)קרן ושי אלון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחת אלון
מאיה קדם30/01/2010מזל טוב,
השם רוי מתאים בהחלט.
תרבו נחת.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתענבל30/01/2010
בתאריך 25 ביונאר 2010 נולדה לי בת.
שם ההורים: ענבל ושי
שם משפחה: תורן
מתלבטים בין השמות: אריאל, יובל, לי
איזה מהם מתאים יותר ולמה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבל
ליאת יוגב30/01/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 11-2 מספר המייצג צדדים רגשיים במיוחד , בילדות צורך בתמיכה ועידוד , מול זה בהמשך יכולות מיוחדות ...
כאשר , מבין השמות שהצעתם , השם אריאל מקבל צירוף קרמטי - קרמה= תיקון מחיים קודמים , שיעור במערכות יחסים בחיים אלה .. לא לבחור בו
השם יובל מקבל צירוף מספרים מאד רגשי , כאשר גם השם המלא הינו 11-2 מה שמוכיח על עוצמות רגשיות מאד חזקות , אך מצד שני קיים צד האומר מה פתאום לא הולכת עם הצדדים הרגשיים הרבים הקיימים בי , חייבת להיות מאד פרקטית מעשית ומה פתאום ללכת עם הצד הרגשי הקיים בי ?
בעייתי , במיוחד במיוחד שמתקבל גם צירוף קרמטי 13-4 הנעלות מחשבתית , כמו גם מפה חרדתית
השם לי , צירוף מספרים שלפיו פחד מלאבד שליטה , מציאות חיים המביאה להפתעות , איבוד שליטה , כמו גם בעייה תקשורתית .
אז על מה להמליץ ? שאלה .... נסו להתחבר לשמות נוספים , אך לא אוכל להמליץ על אלה השמות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשם ביתייונית מטרסו29/01/2010
שלום \\\ ביתי נולדה ב 12.5.2009
השם שבחרתי \\\ נועה חווה \\\שם משפחה מטרסו
רשומה אצלי בת.ז שם משפחה שלי
[אני]יונית מטרסו
אני נולדתי ב 31.7.1970
ובדרך כלל אני קוראת לה נועה
האם השמות בסדר ?
איך אני צריכה להתנהג עם ביתי מבחינה נמרולוגית?
ואיזו ילדה היא מבחינה נמרוליגית
תודה מראש
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יונית
ליאת יוגב30/01/2010מתוך הבנה שהשם הנבחר הוא נועה והשם חווה הינו שם שני בלבד ,
מספרים המפה מראים על צדדים מאד דינמיים , גם אם כלפי חוץ חשוב יהיה לה להראות קצב שונה ואחר יותר איטי משהו , קיימים צדדים מאד זורמים , חשובה הצלחה ,
מאחר ומספר הגורל של התינוקת הוא 1 חשוב לתת מקום לצדדים המיוחדים הקיימים בה, לתת לה המקום האינדבדואלי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתהילה29/01/2010
שלום,
אנחנו מתלבטים בין שלושה שמות לתינוקת: ליה, עפרי או אריאל. שם המשפחה הוא ברוקס. שאלה נוספת... לאחר החתונה לא החלפתי את שם המשפחה שלי כך ששם המשפחה שלי הוא תמיר. האם יש השפעה על התינוקת. האם מומלץ להחליף את שם המשפחה או אולי להוסיף אותו לשם המשפחה שלי...???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הילה
ליאת יוגב29/01/2010מהו תאריך הלידה של התינוקת ??
כדי לתת תשובה על שאלתך , האם להשאיר את שם המשפחה שלך או לעבור לשם המשפחה של בן זוגך , או ללכת עם שני שמות המשפחה , חשוב לראות את כל נתוני המפה שלך שם מלא תאריך לידה , אך מאחר וזהו פורום לבחירת שם לתינוקות , מזמינה אותך לכתוב לי למייל שלי ,
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)