מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי ליאתמירוש06/02/2010
אז מה את חושבת שהשם מתן לא טוב???אני בלחץ?? הוא נולד ב30/07/2009 ואני 11/12/1979
מירי עבודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירוש
ליאת יוגב08/02/2010כדי שאוכל לעזור לך בהחלטתך , אנא צרי קשר ...
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבןעמית06/02/2010
שבוע טוב,
ביום חמישי האחרון ה-4.2.10 בשעה 18:14 (כ"א בשבט) נולד לנו (עמית ונתנאלה לוי) בן.
אנו מתלבטים בין מספר שמות: אריאל, עומרי, הראל, נועם, אילאי, אורי (אור).
ככל שהנראה הג'וניור יקבל גם שם שני- משה (יבל"א, שם אבא של אשתי -שושני ).
הייתי מעוניין לקבל דעתך אם מבחינה נומרולוגית (ו/או אחרת) יש שם שמתחבר (-:)...
בתודה מראש, עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעמית
מאיה קדם06/02/2010מזל טוב להולדת בנכם.
יש שני שמות מומלצים לבחירתכם: אריאל או נועם.
תגדלו אותו בנחת.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
עמית06/02/2010תודה על המשוב המהיר.
תוכלי בבקשה להרחיב מעט מדוע דווקא שני שמות אלו.
בברכה, עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
עמית06/02/2010תודה על המשוב המהיר.
תוכלי בבקשה להרחיב מעט מדוע דווקא שני שמות אלו.
בברכה, עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לתינוקתרעות06/02/2010
שלום שמי רעות
ילדתי את בתי עמית אהרון בתאריך 19.10.2009 א' בחשוון, בשעה 0244
תאריך לידתי 27.11.1981
הייתי שמחה לדעת האם השם מתאים לתאריך
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רעות
ליאת יוגב08/02/2010השם נבחר , כך שאין שאלה, לדעתי ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם של בנימירוש06/02/2010
היי יש לי ילד מקסים בו חצי שנה שקראנו לו מתן אבל בחודש האחרון נורא בא לי השם מתנאל וזה רודף אותי במחשבות אני ממש מוטרדת וחוששת ....למרות שהיתיעצתי עם רב לפני..ואמר שבכול בסדר רק השם מתן מציק לי ובת.ז הוא רשום גם שלומי על שם אבי שיחיה חיים ארוכים מה עושים??אני מישתגעת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירוש
ליאת יוגב06/02/2010דברי איתי , אנסה לעזור לך .
להשתמע , ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מצב שתעזרי לי להחליף את השם שליש05/02/2010
אני בן 20 ויש לי נטיות התאבדות (אז תעשי מצווה אם בא לך).
אם כן תאמרי לי לאן לכתוב לך.
תודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ש
ליאת יוגב06/02/2010אפשר לפנות אלי ליעוץ טלפוני, בצאת השבת , או מחר בבוקר .. להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקשגית05/02/2010
שלום,
רציתי לברר לגבי בחירת שם לבני אשר נולד בתאריך 02.02.2010 בשעה 10:03.
חשבנו על השמות יהלי או אורי (מבטאים במלרע, מלשון אור).
שם משפחה: סגל
שם האם: שגית (24.07.75)
שם האב: מוטי (17.03.72)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שגית
ליאת יוגב06/02/2010מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המדגיש צורך באיכות עומק למידה , צדדים פרטיים במיוחד
לא בילדות , מהסיבה שמגיע מיום לידה 2 , הידוע כמספר של שיתוף , אך העולם הפנימי וההזדקקות הגדולה ביותר מבחינתו היא לפרטיות , מול זה המספרים המתקבלים מתוך השם יהלי , מספרים נוקשים במיוחד , מספרים המראים , שמי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , הפנים פרטי , החוצה יראה יותר זוגי , סטנדרטי , הולך בתלם ..
השם אורי , יוצר מפת חנק , עד כמה מי מהסובבים אותי מבין את עולם הצרכים שלי ,
כמו גם , צירוף מספרים סגור , מה שנקרא עצור רגשית , גם כי כלפי חוץ לעולם יראה מידה רבה של פתיחות , כמו לראות שלא ממש יקבל את הצדדים הסגורים הקיימים בו , כמו להבין שלא ממש יאהב את מי שהוא ...
האם קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבן - המשך
שגית08/02/2010שלום ,
ראשית, תודה על המענה המהיר.
אופציות נוספות לשמות: אלעד, רואי, ליאור.
אודה לקבלת תשובתך.
שגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שגית
ליאת יוגב08/02/2010מבין השמות שהצעת , השם אלעד , נראה כשם המתאים ביותר , מאחר ומתקבלצירוף מספרים מאד הרמוני , מספרים המדגישים תובנה רבה , צדדים יחודיים , אינדבדואליים , יכולת להגיע ולהשיג בגדול
האם מי מכם כהוריו , אדם מנהיגותי מצליח ? השמות האחרים , רואי או ליאור - לא מתאימים באופן הברור ביותר בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבן - המשך
שגית08/02/2010תודה רבה !!!
שגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאורית05/02/2010
שלום רב,
רציתי לשאול לגבי השם דניאלה לבתי שנולדה ב-01/02/10בשעה 05:47.
אודה לתגובה,
אורית וטל בלנקיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורית
ליאת יוגב06/02/2010השם דניאלה לביתך , האם נבחר ??
מתקבלת מפה שלפיה מספר הגורל הינו 6 , מספר המדגיש צורך בהרמוניה
אהבה משפחה , כמו גם צדדים רגשיים, אלא שבעקבות בחירת השם , נראה שקיימת
מפה המדחיקה את עולם הצרכים , לפיה תלמד איך לא לגעת ברגשות , מאחר והחיים דורשים
עצמאות , דינמיות , קצב ועשייה תמידית , עד כדי שאין מקום לגעת במה שהכי זקוקה .
בעייתי , גם בנושא של איך אציג עצמי , לימים , כשאגיע למקומות עבודה , מצד אחד תראה לעולם
צדדים רכים ,יכולת שיתוף פעולה , אך בפועל כשתבוא לישם דברים , תתפקד בעצמאות
כמו לראות שתהיה שם בעייה.
אז לשיקולך בעניין בחירת השם דניאלה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבן - עזרהשיראל05/02/2010
לאחייניתי נולד בן והם מתלבטים בבחירת השם. תאריך לידה : 3.2.2010.
שם האב - ברק ליאון. שם האם-שרית (במקור בסלי).
שמות מהם מתלבטים : אייל (עם י אחת או שתיים?), עומר, נדב. מה הכי מתאים?
בתודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיראל
ליאת יוגב05/02/2010מהו שם המשפחה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיראל - שם המשפחה
שיראל05/02/2010שם המשפחה של התינוק - ליאון. שוב תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיראל
ליאת יוגב06/02/2010השם נדב , נראה כשם המתאים ביותר עבור התינוק , זאת מאחר ומספר הגורל הינו 8 והמספרים האחרים המתקבלים במפה יוצרים מפה הרמונית למספר הגורל כמו גם ליום הלידה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתאביבה04/02/2010
אחותי ילדה בתאריך ה-2/2/10 תינוקת בשעה טובה ואנו עוד לא סגורים על שם.
כמובן שהבחירה היא של אחותי ובעלה, אך רציתי לוודא ולשמוע מה דעתך על השם אוריאן.
שמה של אחותי הוא אילינה ילנה יעקובוב ושל בעלה הוא נתן איליאגוייב.
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אביבה
ליאת יוגב04/02/2010אחת השאלות המתקבשות - האם אחותך בבחירת השם לתינוק , חושבת בשפה העברית ?
במידה ולא כך הוא הדבר , צריך לבחון את השם של התינוקת בשפה בה חושבת ...
במידה והבחירה בכל זאת היא בשפה העברית , השם אוריאן - נפלא .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה
ליאת יוגב04/02/2010האם שם המשפחה של התינוקת הוא איליאגוייב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה ולגבי
אביבה05/02/2010שאלותיך.
אכן זהו שם משפחתה של התינוקת.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם מיקה או נויהרעות04/02/2010
לבת דודתי נולדה תינוקת בתאריך 26.01.10 בשעה 23:20.
שמה של האמא הוא עינב רחמים ותאריך הלידה שלה הוא 5.10.77
שמו של אביה הוא יוסי ערן רחמים ותאריך הלידה שלו הוא 10.10.77
ההורים חושבים לקרוא לביתם החדשה בשם מיקה, האם שם זה מתאים לה?
או השם נויה?
אשמח עד מאוד לקבל תגובה על כך,
תודה רעות.
רעות
ליאת יוגב04/02/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המדגיש צדדים חברותיים , קלילים , צורך בלהישאר ילדה , עם המון רגישות , כאשר שתי השמות המוצעים מהווים בעייתיות , זאת מאחר והשם מיקה , יוצר מפה שלפיה חלק מאד גדול אומר , יכולת לזרום להיות קלילה , חברותית מבטאת , מול החלק האומר - מה פתאום , פחד מלאבד שליטה בעולם הקליל , חייבת להיות רצינית בוגרת איכותית , אם כך , עם מה נכון לי ללכת ? מפת פחד מאיבוד שליטה המביאה לחיים מצבים של הפתעות .
מעבר לכך , נוצרת בעייה תקשורתית .
השם נויה - יוצר מפת חנק , עד כמה נותנים ללכת עם העולם הפנימי שלי ? עם עולם הצרכים וההזדקקות שלי , או דרישות להיות אחראית , בוגרת פרקטית מעשית , עד כדי הדחקה לעולם הצרכים שלי ... בעייתי .
האם קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיים שם נוסף
רעות05/02/2010כן, קיימים שמות נוספים והם: ארבל וגפן.
מה לגביהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רעות
ליאת יוגב05/02/2010בין השמות ארבל או גפן , נראה שהשם ארבל - עדיף , מתקבלים מספרים שבמרבית חלקי המפה הם מספרים נשיים רכים , חבורתיים , נכון שכלפי חוץ תראה לעולם מידה של ריחוק , שמירת חיץ , כמו לראות שלא תמיד תקבל את החלקים הרגשיים והחברותיים הקיימים בה , כי תלמד שהעולם לא יאהב אותה ככזו ... כחברותית , רגישה
השם גפן , מקבל מפה שיש בה סוג של נוקשות , מול החלק הפנימי הכל כך רגיש , כמו לראות - חנק . עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הרגשות הקיים בי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת 4/2/2010יואב04/02/2010
שלום רב,
לאחותי ובעלה נולדה בשעה טובה בת, בתאריך 4/2/2010 בשעה 08:35.
שם האם גליה ברוידא, שם האב דר גודלמן, שם המשפחה של התינוקת גולדמן.
האפשרויות עליהן חשבו ההורים הטריים: מיקה, רונה, נוגה, הללי.
אילו מהאפשרויות היא המתאימה ביותר לתינוקת?
תודה מראש,
אורלי
אורלי
ליאת יוגב04/02/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 9 , מספר המדגיש צדדים של יכולת הבנה רבה , נתינה , רצון לבגדול ,מול חלקים הזקוקים למרחבים ועוד . מול זה מבין השמות שהצעת , השם רונה , לא מומלץ- בשל מספר קרמה 16-7 המתקבל ,מצירוף השם , מספר המדגיש - שיעור במערכות יחסים ,
השם הללי , מפה שכולה אי זוגית , המדגיש צדדים יחודיים במיוחד , כשהמפה הרמונית , אך עלולה להיות בעיה תקשורתית ,כמו גם בעיה אפקטיבית , עד כמה למרות כל ההזדמנויות שתגענה לחיים , מוכנה ללכת עם אותן הזדמנויות , או צריך כל הזמן לתת פושים ..
עד כמה יכולה לקחת את כל היכולות ולממש
השם נוגה , מקבל מפה מאד שאפתנית - מנהיגותית , פרקטית מעשית השגית , יכולה להיות מפה טובה - ללא ספק
השם מיקה , יוצר מפה שגם היא יותר הרמונית , מספרים נשיים רגשיים , כשיש כאן אולי אף עדיפות על השם נוגה , מהסיבה שהשם נוגה יוצר מפה עם מספרים גבריים יותר , מטרתיים ,
אך כאן קיים צד האומר , שבמרבית חלקי המפה הולכת עם צדדים זורמים קלילים מבטאים אך גם אינדבדואליים , מול זה כלפי חוץ חשוב להראות לעולם משהו אחר . צד יותר משפחתי הרמוני , כמו לראות , שלא תמיד תקבל את הצדדים הפרטיים הקיימים בה , מה שנקרא פחות קבלה עצמית .
אז בכל מפה קיימת בעייתיות ,כאמור , לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם לאחר גיור...סטלה03/02/2010
אני עוברת גיור ואני אמורה לשנות תשם שלי....
קראים לי סטלה...
חשבתי על טליה או בר...
אבל אני לא יודעת,הייתי רוצה שם מיוחד ואני מיתלבטת מה לבחור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סטלה
ליאת יוגב04/02/2010אשמח ליעץ לך , לא מתוך הפורום , מאחר והפורום נועד לבחירת שם לתינוק .
דברי איתי . 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחד או שתיים???אילנית לוי03/02/2010
שלום רב,
נולדו לי שני תאומים בנים לפני חודשיים בדיוק (3/12/09) לראשון קראתי דויד על שם אבי שניפטר (לא בסבה טובה, לצערי) ולתאום השני קראתי" יאיר"- ברית בנר ראשון של חנוכה.
שאלתי היא לגבי דויד - ראשית האים לכתוב "דויד" א"דוד" (עם י או בלי???) יש בי את הצורך לצרף את השם "אור "כשם שני "דויד אור לוי" האים נכון לעשות זאת???
בברכה,
אילנית לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אילנית
ליאת יוגב04/02/2010אני מניחה שהשם נבחר ? וברור שכבר החלטת איך לכתוב את שמו של בנך ,
בין דויד לדוד , אין ספק שהשם ד ו ד , הוא הנכון יותר , כשאפשר בהחלט להוסיף השם אור , איתו או בלעדיו היינו הך .
צירוף המספרים על פי השם דוד - מספרים זוגיים , סטנדרטיים , המעידים על ילד טוב .ההולך בתלם , גם אם לא פעם יהיה צורך ללמדו , לדעת לקבל הגבלות ומסגרות , לא פעם תמצאו אותו הולך עם הראש בקיר , כמו תחושת חוסר שביעות רצון , נעילות מחשבתית ,
מול זה השם דויד , מקבל מפה לא שגרתית , מה שנקרא - "בלבול רב , פחד מאיבוד שליטה , המביא לחיים מצבים של איבוד שליטה ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המידע.....בריאות ואושר
אילנית05/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתאיר02/02/2010
שלום,
אני אמורה ללדת בחודש אפריל ואני יודעת שבודקים לפי תאריך לידה מלא, אך בכל זאת (גם כחצי תשובה) אשמח לשמוע אם לבתי יתאים השם קמילה? שם המשפחה הוא קניצקי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איר
ליאת יוגב02/02/2010השם קמילה , עבור ביתך , נכון לעכשיו יכול להתאים , חשוב כמובן , כפי שהבנת זאת , לבדוק זאת גם ביחס לתאריך הלידה , הכיני שמות נוספים והיי בקשר לאחר הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתיעל02/02/2010
אני צריכה ללדת את בתי בחודש מאי 2010.
אני חושבת להעניק לה את השם : שי
שם משפחה: קליין
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעל
ליאת יוגב02/02/2010צירוף השם שי קליין נראה מתאים , אך חייבים לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה , היי איתי בקשר לאחר הלידה , נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)