מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה מהירההילה11/02/2010
שלום, שמי הילה וילדתי את בני בתאריך ה- 6.2.2010 בשעה 16:17
כב בשבט. יש לנו לבטים בין 2 שמות לתת לבני: יהב או רום.
מה עדיף? תודה מקרב הלב.
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמח לדעה מאחר והברית הינה ביום שבת
הילה11/02/2010שמי הילה ובעלי אלחנן
שם המשפחה הא מגידוביץ'
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לבני קארתי יהב ..מהמם
לי15/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לתאומיםREV11/02/2010
שלום רב,
אשמח ליעוץ בבחירת שמות לתאומים שנולדו ב- 25 לינואר 2009 הבכור בשעה 2:20 והצעיר 2:24 לפנות בוקר.
ההורים: רויטל שם משפחה שיר- מרוקו
ובעלי אילן (זאב-שם אמצעי) שם משפחה: מרוקו
השמות שרצינו לבכור: דולב / נאור
ולצעיר טל / יואב / דולב/ מאור
תודה והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
rev
ליאת יוגב12/02/2010אני מבינה שתאריך הלידה של התאומים 25.1.2010 , האם שם המשפחה הוא מרוקו ? או שיר מרוקו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה -מרוקו תאריך 25.1.10
REV12/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
rev
ליאת יוגב12/02/2010מספר הגורל של התאומים הינו 11-2 מספר המדגיש רגישות רבה במיוחד , צורך בתמיכה ועידוד ,
לימים יכולת ללכת לכיוון הדרכתי , להורות ללמד , יצירתיות , השראה וחיבור לרוחניות , בשל המיוחדות של מספר 11 ....
עברתי על כל אחד מהשמות שהצעתם ותשובתי כזו ,
בכל אחד מהשמות קיימת בעייתיות , השם דולב - מפה היוצרת , בילדות עוצמות רגשיות מאד רבות , שמירת חיץ הגנות שלא להפגע . כמו גם פחות חוויה של שייכות , עד כמה מי מהאנשים שבסביבתי יוכל להבין את עולם הצרכים הקיים בי ?? בעייתי, מה שיביא לקשרים עם אנשים מרוחקים מנוכרים כלפי ... השם דולב מפה קונפליקטית .
השם יואב , מפה שכולה 2 , מספר שהופך להיות דומיננטי , מה שאומר רגישות אדירה , תלות , פגיעות , פסיביות ועוד . - בעייתי במיוחד כאשר זוהי גם מפה נשית ,מדובר בבן ..
השם מאור , גם צירוף מספרים קרמטי 19- מצבים של קורבנות , כמו גם קונפליקטית , כמו גם בעייה בזוגיות לימים ...
השם טל , אולי הוא האפשרי ביותר , כי איך שהוא המספרים יותר הרמוניים , אך נוצרת בעייתיות כאשר , מספר הגורל הינו 2 כמו כן , זהו גם הפצע הגלגולי שלו , פצע גלגולי שמשמעותו , שבחוויה שלו מחיים קודמים היתה בעייה בנושא אינטימי , זוגי , שיתוף פעולה , מה שעלול ליצור קושי גם בחיים אלה , מה גם שזהו מספר הגורל שלו , אם כך ,מה שהכי זקוק זהו גם - פצע ..
אז מה נשאר לומר - שלמרות השמות הרבים שהצעתם , לא אוכל להמליץ על אף שם .צר לי
נסו להתחבר לשמות נוספים , אם סומכים על שיקול דעתי , דעו שלא טועה בהחלטתי זו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! מה לגבי השמות הבאים לתאומים?
REV13/02/2010אדר
עידו
אדיר
גל
אלון
יאיר
כפיר
עוז
מתן
תומר
שגיא
תמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
rev
ליאת יוגב14/02/2010מבין השמות שהצעת , מרבית השמות יוצרים מספרים רכים נשיים , מספרים נשיים מראים על קשיים לימים , באינטימיות , כמו גם בלבול בזהות המינית ..
חלק נכבד מהשמות מקבל מספרים קרמטיים = קשיים מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה
השם היחידי - המתאים בצורה נפלאה הוא תומר .
אולי כדאי יהיה לדבר ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת מתוקהשובל11/02/2010
שלום,
ילדתי את ביתי בתאריך 14.11.2009 בשעה 12:45, שמי קטי נולדתי ב 11.9.82 ושם בעלי ליאור נולד ב 25.11.80 ויש לנו בן ושמו רז שנולד ב 30.8.2006, שם המשפחה גרשט. לתינוקת בחרנו את השם זואי. אשמח לדעתך לגבי השם הנבחר לתינוקת ואם אפשר גם לגבי שמו של הבן רז. תודה מקרב לב! יום טוב ומבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת- שם לתינוקת
שובל12/02/2010ליאת שלום,
כל מי ששלח לך הודעה בסמוך אליי קיבל את תשובתך, אך אני טרם, אולי התפספסתי בין כולם אז אני מפנה את תשומת ליבך,
אשמח להתייחסותך לגבי האם בחרנו נכון שמות לילדינו, תשובתך חשובה לי מאוד.
תודה מקרב לב
קטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קטי
ליאת יוגב12/02/2010על פי המפה של זואי - נראה שקיימים צדדים הזקוקים לחופש ריגושים עניין, מול חלקים פרקטיים שאפתניים והשגיים . אפשרו לה את מרחבי המחיה , החופש היכולת להגיע לבגדול . כמו גם להפנות אותה לכיוון תנועתי .
רז , מפה מא עצמאית יחודית , תוך גישה מעשית במיוחד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומשהו נוסף
שובל12/02/2010היי ליאת, ראשית תודה רבה.
שנית, מס' שאלות :
- למה כוונתך בכיוון תנועתי שכתבת לגבי זואי?
- לא מובן לי המשפט שכתבת לגבי רז- אשמח להבהרה.
כמו כן, לולא היינו נותנים כבר את השמות לילדים והיינו מתלבטים בבחירת שמותיהם, האם היית ממליצה על השמות שבחרנו? כי ראיתי שישנם שמות שאת כותבת להורים בשום אופן לא לתת אותם ולאחרים את כותבת למשל שהשם מומלץ, אז מה לגבי רז וזואי?
תשובתך חשובה לי,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קטי
ליאת יוגב14/02/2010השמות נבחרו!, אין ויכוח על השמות , אם תרצי יעוץ מעמיק , אשמח לעשות זאת בדרך אחרת ,
מאחר ומדובר בשמות שנבחרו , לא מוצאת סיבה לחזור ולהעמיק מעבר לכך , בפורום זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בבחירת שם לבתארז10/02/2010
שלום,
בשעה טובה ומוצלחת נולדה אתמול (9.2.10) בתנו הבכורה.
אנחנו מתלבטים בין כמה שמות:
לירן, ליאל, ליאן
אני אוהב יותר את לירן, ואשתי אוהבת יותר את ליאל.
איזה שם מתאים לה יותר מבחינה נומורולוגית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ארז10/02/2010שם המשפחה שלנו - פרץ.
שם האם : רוזי, תאריך לידה : 23.12.82
שם האב : ארז, תאריך לידה: 18.7.81* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ארז
ליאת יוגב10/02/2010מספר הגורל , צמצום תאריך הלידה של התינוקת הוא 5 , מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות חברה תקשורת , תנועה . כאשר , על פי השם לירן מתקבלת מפה שקיימים בה חלקים מאד זורמים , מול חלק אחר האומר , עד כמה לא רוצה להראות לעולם החלק הזורם הקיים בי , כמו לראות עד כמה לא מקבלת את מי שהיא , מאחר שאם רוצה להראות משהו אחר ממי שאני , סימן שלא ממש אוהבת את מי שאני ... מה שנקרא - פחות קבלה עצמית .
השם ליאל, יוצר מפה , שלפיה , קיימים צדדים של חופש ריגושים , מול חלק אחר האומר , חייבים להיות בשליטה מלאה , עד כדי שלא נותנת לעצמי ללכת עם מה שקיים בי , פחד מאיבו ד שליטה
כמו גם פחות קבלה עצמית - בעייתי במיוחד
השם ליאן - יוצר מפת חנק , צד של חופש מול ,צדדים שקולים ועד כמה מרשה לעצמי ללכת עם מי שאני ? כמו גם מפה תלותית במיוחד . המון בעיות ...
אם כך , חשוב לבדוק שמות נוספים , אשמח לסייע לבחור השם הראוי .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שמות
ארז11/02/2010תודה על התשובה המהירה.
מה לגבי השמות האלה :
נועה, נויה, אגם, ולירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ארז
ליאת יוגב12/02/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 5 מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה , תקשורת , תנועה , מול זה מבין השמות המוצעים , השמות נויה , אגם , הם השמות המועדפים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי שםקרן09/02/2010
ברצוני לשאול האם השם אגם מתאים לבתי שנולדה בתאריך 28.01.2010 בשעה 21:35
שם המשפחה הוא סרדם ושמות ההורים הם איתן וקרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
מאיה קדם09/02/2010מזל טוב להולדת בתכם.
אני ממליצה לחשוב על עוד שם לבדיקה.
השם אינו מתאים לילדה.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת שלישיתהגר שמש09/02/2010
שלום
שמי הגר בעלי אביב משפחת שמש, יש לנו 2 בנות הבכורה אגם השנייה גאיה וב3.2.10 נולדה לנו בת שלישית בשעה 21:10 בערב השם שאני רוצה הוא ארן על שם העץ ארן , את השם אורן כולם כותבים עם ו אבל אני רוצה בלי ו כמו שכותבים את העץ עם חולם מלא
אשמח לקבל תגובה על השם הנוכחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגר
ליאת יוגב09/02/2010השם ארן עבור ביתך , מקבל מפה מאד השגית שאפתנית , מטרתית , שאפשר להגדירה כמפת מנהיגות , חשוב לציין שקיימת במפה בעיית אפקטיביות , פערים גדולים בין המספרים , מה שיכול להביא לכך שיהיה צריך לא פעם לתת "פושים" מאחר וקיים פער בין ההזדמנויות , יכולות , לבין הרצונות .
הבעייה הנוספת היא , שאין ספק שאנשים יקראו לה א ר ן , בפתח מתחת ל"א , כך גם אני חשבתי כשקראתי את השם , לפני ההסבר שלך ...
דבר העלול ליצור לא פעם בעיה תקשורתית .
לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.......
הגר שמש09/02/2010שלום
תודה רבה
בקשר לבעיה תקשורתית פחות מדאיג אותי , אפשר תמיד לנקד או לתקן את הסובבים
העיקר שהשם מתאים ומשתלב למשפחתינו מהו מספר הגורל ? והאם את חושבת שהשם מתאים לה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגר
ליאת יוגב09/02/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 8 , תיאור מפתה ניתן בתשובתי הקודמת ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לקטנטנה שבדרךליטל09/02/2010
היי, אני אמורה ללדת בשבועיים הקרובים בע"ה, אני ובעלי מאוד מחוברים לשני שמות עם משיכה לאחד מהם במיוחד, לי קוראים ליטל לביא-ויינטראוב ובעלי, ניב לביא, חשבנו על השם רומי ועל לייה,
עם דגש על רומי,
זה שם טוב?
תודה והמשך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליטל
ליאת יוגב09/02/2010מהו שם המשפחה של התינוקת ? ואולי כדאי לחכות ללידה , כדי שאפשר יהיה לבחון את הצירוף כולו , 50% מערך מפתו של האדם , זהו תאריך הלידה , להשתמע לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתמוריס09/02/2010
שלום,
אנחנו מתלבטים בבחירת שם, השמות הם:
אריאל
נועה
אוריה
הילה
לי-יה
נוגה
נויה
שם האב: מוריס
שם האם: אושרת
שם משפחה:וידרהורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוריס
ליאת יוגב09/02/2010מהו תאריך הלידה של התינוקת ? האם חיים בארץ ? האם חושבים בעברית ?
אשמח לענות כשיהיו לי הנתונים כולם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- את ממש מפתיע אותי שוב ושוב לטובה.עירית08/02/2010
המון תודה על העזרה לא להאמין כמה אני מופתעת בפעם השניה שאני פונה בעבר פניתי לעצמי ועכשיו לחברה טובה ,ברצון שלך לעזור במלוא האנרגיה וטוב ליבך, ממש אפילו ללא כסף ואווווו.
המון תודה!
ועכשיו לשאלה
בהודעה הקודמת על רשימת השמות שהעברנו פסלת את כולם ,זה שנולד ב7/1 .
האם מור שואלת האם השם שליו טוב לו?
אם לא אז היא רוצה לדעת אם תוכלי לתת 3 שמות שטובים בעיניך או לפחות לדעת איזה מספרים טובים לו?
שוב המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עירית
ליאת יוגב09/02/2010ראשית , תודה על המחמאות , עושה זאת באהבה רבה , כמו גם את כל התחום שבו עוסקת ...
חשוב שהאם תתחבר לשמות , לא אוכל להמליץ על שם כזה או אחר ,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבני שנולד אתמולasaf08/02/2010
שלום!
נולד לנו בן אתמול בצהריים 7/2/2010
אנחנו מתלבטים בין יונתן לעידו...
אשמח גם להצעות נוספות...
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסף
ליאת יוגב08/02/2010מהו 'ם המשפחה של התינוק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת דחוף לבחור שםעירית08/02/2010
שם האמא-מור תאריך לידה-22.3.82 שעה:05:15
שם האב יובל 3.6.81 05:00
משפחה קדר.
הבן שלי נולד בתאריך 7/2/10 בשעה 00:58
הרבה תודה מראש.
השמות הם:
אוהד
אופיר
איתמר
אריאל
הראל
צור
רום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עירית
ליאת יוגב08/02/2010אין ספק שהצעת לא מעט שמות , אך לא אוכל להמליץ על אף לא אחד מההשמות בפה מלא ...
מספר הגורל של התינוק הוא 3 , מספר המדגיש רגישות רבה , צורך בביטוי , מול חלק שלפיו , בא ללמוד לדעת להיות אופטימי , חברותי קליל זורם וילדי ,
השם אוהד , יוצר מפה רכה מדי , כמו גם השם צור אריאל , הראל .
אם כך ,בעייתי במיוחד , מפה נשית ,רכה לגברים עלולה ליצור - קושי באינטימיות , לימים
השם איתמר , בעייתי מאחר ויוצר קונפליקט בין החלק האומר רוצה שיתוף מול מציאות המביאה לפרטיות מיוחדת , מה רוצה ?
השם רום , מי שיכירה ומבחוץ , לא יכירו מבפנים ...
אם כך , נסי להתחבר לשמות נוספים ואעזור לבחור השם הראוי ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום ראשון הברית ועדיין אין לנו שם!!
מור12/02/2010תודה לך על התשובה המהירה
נותרנו עם 4 שמות ברשימה.
אשמ לשמוע את דעתך על כל שם ובנוסף איזושהו מדרג עדיפויות ל-4 שמות אלו.
השמות הם:
יואב
צור
רום
יהל
אשמח תשובתך בהקדם האפשרי...
תודה רבה רבה
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מור
ליאת יוגב12/02/2010מספר הגורל של התינוק הוא 3 , מספר המדגיש צורך בביטוי יצירתיות , צד ילדי , זרימה רבה , מול זה על פי השם יהל - נוצר צירוף מספרים קרמטי , משום כך לא אמליץ על השם .
על השם צור - מפה מאד הרמונית , אך בעייתית בשל העובדה שמדובר במפה נשית ורגשית ומדובר בבן , מפה נשית עבור בנים עלול ליצור , לימים בעיות באינטימיות , כמו גם בלבול בזהות המינית ..
השם רום , בעייתי בשל העובדה שנוצרת מפת פחד מאיבוד שליטה , מצב העלול להביא למצבים של איבוד שליטה בדרך החיים , כמו גם פחות קבלה עצמית ועוד .
השם יואב - נראה כמתאים ביותר , גם כי קיימת מידה של בעייתיות , כאשר נועד להיות ילד , זהו מספר הגורל , אך בתוך כל זה , הדרישות שיקלוט מהוריו מוריו סביבה חברה , שחייבים להצליח להגיע ולהשיג (האם מי מכם , כהוריו , דמות מנהיגותית ?) אם כך עד כמה נותנים לי ללכת עם הצד הילדי שבי ?
אך יחד אם זאת , זוהי המפה ההרמונית ביותר , בכל היבט שהוא .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה- שאלה אחרונה שם נוסף
מור13/02/2010תודה לך על ההסברים , זה חשוב לי מאוד
יואב באמת מתחבר לי הכי הרבה למרות שיובל בן זוגי לוחץ על צור
שנינו אנשי מנהיגות אך גם צעירים בנפש
חשבתי על השם: רעי
אשמח דעתך בפעם האחרונה.
תודה שוב על כל העזרה והעומק שבתשובות
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מור
ליאת יוגב14/02/2010את דעתי על השם צור נתתי , לשיקולכם , כמובן .
על השם רעי , מספר הגורל , כאמור הוא 3 , המספרים האחרים יוצרים צדדים נוקשים , מה שאומר עד כמה מישהו מבין לעולם הצרכים שלי , לעולם הרגשות הקיים בי , הצורך לבטא עצמי ,כ אשר הדרישות כל כך נוקשות כל כך ... כמו גם מפה שיש בה חלקים מאד זורמים פעלתניים מול זה כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר רציני מעמיק איכותי , עד לאותה שאלה - עד כמה אוהב את מי שאני ? מה שנקרא - פחות קבלה עצמית ,
אפשר להתקשר להתייעץ ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצור ישראל
מור14/02/2010ליאת היקרה
תודה רבה לך על העזרה
לאחר חשיבה מרובה
החלטנו לתת לו את השם צור. המהלך ההריון זה השם היחיד שממש התחברנו אליו והאמת היא שגם חלמתי בזמן ההריון שאנחנו עושים לו ברית וקוראים לו "צור ישראל" - כאן יש שני שמות- ולא רק את שם צור, אך חששנו שזה יהיה יומרני מדי לקרוא לו כך כי זהו למעשה אחד משמות האל.
לגביי הנושא של בעיה בזהות המינית - זה מעלה בי חששות לאור העובדה שבמשפחתו של בן זוגי יש הומוסקסואלים יחסית רבים כבר מקרבה ראשונה.....וזה די גרם לי לחשוב פעמיים האם אני רוצה להעניק ליליד שלי גורל שאולי ידוע מראש...מצד שני לא על זה ארצה שיפלו המאזניים.
האם בשם צור ישראל ולא רק צור יש השפעה אחרת? אחרי הכל הוא יקרא רק צור וככל הידוע לי זה מה שמשפיע...
הברית היום בשלוש וחצי עד שתיים ככה אני מקווה לשמוע את דעתך הסופית....אם לא...
אני רוצה לך מכל הלב על כל העזרה והחמימות
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
שובל14/02/2010אם יורשה לי, השם צור מהמם ולדעתי מיוחד ו ייחודי ובעל משמעות חזקה. שיהיה לכם במזל טוב במה שתבחרו.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מור16/02/2010עברנו את הברית וקראנו לו צור.
באולם היתה מעין שאגת "הא"- כאילו לא הבינו מאיפה החלטנו לקרוא לו ככה
ויש כמה הסתייגויות סביבנו אבל אנחנו שלמים עם ההחלטה
תודה לך על התמיכה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם ,אלונה,נגה,נוגהחיים07/02/2010
בשעה טובה נולדה בתנו בתאריך 02.02.10 בשעה 22:58 ,אשמח לקבל עזרה בבחירת השם ,שמי חיים אשתי קרן ובתנו הגדולה שירה שם המשפחה סבג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיים
ליאת יוגב08/02/2010אם תבחן את תשובותי לאורך הדרך , תוכל לראות , שלא אני היא הבוחרת השמות
נסו להתחבר לשמות שאוהבים , העבירו אלי ואוכל להמליץ על השם המתאים ביותר .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת אלונה,נגה,נוגה
חיים08/02/2010היי ליאת,אנחנו רוצים את אחד השמות הנ"ל ורוצים לדעת איזה הכי מתאים,תודה מראש,חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חיים
ליאת יוגב08/02/2010מצטערת שלא הבחנתי בהצעות אלה קודם לכן ...
על כל פנים , מספר הגורל של התינוקת הוא 7 , מספר המדגיש צורך בללמוד
לחקור להעמיק לדעת , מספר המדגיש צדדים פחות סטנדרטיים , יחודיות , רצינות
מול זה השם אלונה , בעייתי בשל העובדה שמתקבל מספר קרמה 13-4 מספר בעייתי במיוחד
קרמה = תיקון מחיים קודמים כמו גם קשיים בחיים אלה ...
השם נגה - יוצר קונפליקט בין המספר הגורל 7 לבין המספר 5 , כמו לראות בלבול מאד גדול , עד כדי שלימים, בלבול גם בכל הקשור בנושא בחירת בן זוג לחיים .
השם נוגה , עלול ליצור בעייה תקשורתית , חברתית ,כאשר מצד אחד , האידיאל הרצון הכי הכי הוא לשיתוף , רגש , הרמוניה , אך כלפי חוץ תשדר לעולם צדדים מאד אינדבדואליים , חדות רבה ,
כמו לראות קונפליקט בעולם החברתי ...
האם אפשר להמליץ על מי מהשמות שהצעת .
גם כי מבין השמות , השם העדיף , אך לא בצורה מושלמת , הוא השם נ ו ג ה .
אם קיימות אופציות נוספות - הציעו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהלי,נופר,טליה
חיים10/02/2010היי ליאת, תודה על התשובה המהירה.בכותרת עוד שלושה שמות שאנו מתחברים אליהם
תודה מראש , חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חיים
ליאת יוגב10/02/2010גם הפעם לא בטוחה שאוכל להמליץ על מי מהשמות שהצעת .
כאשר מספר הגורל הינו 7 , על פי השם נופר , מתקבל צירוף קונפליקטי במיוחד 5 מול 7 היוצר מצבים של איבודי שליטה בתוך החיים - בין המספר הכבד ביותר - 7 למספר הקליל ביותר -5 , בעייתי - לא לבחור בזה השם .
השם טליה - עלול ליצור בעייה תקשורתית במיוחד
השם יהלי , יוצר מפת חנק ,ה-7 שנחשב למספר לא סטנדרטי , מול המספרים האחרים מספרי 2 ו-6 מספרים זוגיים , המראים על כך , שלא מאפשרים לה ללכת עם החלקים שלשמם נועדה .
מפת חנק מביאה בתוך החיים מצבים של ניתוצים .
ולאחר ההסבר , ברור שלא אוכל להמליץ על אף לא אחד מהשמות , נסו ליצור איתי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שם אחד - עופרי
חיים10/02/2010היי ליאת ,עוד שם אחד לפני שאני מתקשר אלייך,שוב תודה חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חיים
ליאת יוגב12/02/2010השם עופרי בעייתי במיוחד , מתקבלת מפה נוקשה , עצורה רגשית , גברית
כאשר מפה גברית לבת , עלולה ליצור בעיות באינטימיות , לימים ,
לא לבחור בשם זה ,
השם עפרי , ללא ו , גם הוא בעייתי , מתקבלים מספרים קונפליקטיים במפה , מה שעלול ליצור לימים בעיות , הקשורות בכל היבט שהוא ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבתmarina07/02/2010
שלום אנו מתלבטים לגבי שם לבת. אני מעדיפה מאור ובעלי - יסמין. רציתי לדעת משמעויות של השמות (חוץ מפרוש מילולי) כדי להגיע להחלטה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרינה
ליאת יוגב08/02/2010אם תצרפי את תאריך הלידה ושם המשפחה של התינוקת , אוכל לנסות לעזור לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שם אמצעינעמה07/02/2010
שמי נעמה כץ נולדתי לשרה ויוסף ב17 באפריל 1984.
ברצוני להוסיף שם אמצעי על שם אמא של אמא שלי מאחר שעזרה לי המון והיא דמות שאני מעריצה. מרגיש לי מאוד נכון לעשות כך. שמה הוא אלגריה. האם יש בעיה שיכולה לעלות בעקבות החלטה זו?
המון תודה!
נעמה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף:)
נעמה07/02/2010בנוסף, רציתי לציין כי בעלה של סבתי שהיה דתי זכרונו לברכה, מאוד רצה שאוסיף שם אמצעי מאחר שנעמה אינו שם חיובי כ"כ בתורה. לאחר כמה תאונות וביש מזל שהיו לי חשבתי אולי זה יוכל לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת - מיה, ניבה, הילה, אלונהליאת יוגב07/02/2010
תאריךלידה 28.1.10 בשעה 15:16
אבא -עידו אמא- ענבל
אחים: ליהי איה ברק
אני רציתי לקרוא לה מיה (צליל פותח מי) אבל האבא מסרב
חשבנו על ניבה (אהבתי), הילה (אני פחות מתחברת) אלונה???? ואנחנו די אובדי עצות
אנחנו מחפשים שם עם 2 או 3 הברות, עם משמעות, עם צליל נעים ושלא יהיה נפוץ מידי
נשמח לשמוע דעה מקצועית.
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבל
ליאת יוגב08/02/2010מהו שם השמפחה של התינוקת ? ומהם השמות שמתחברת אליהם בודאות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
ענבל08/02/2010שם המשפחה: סלפק
אני מתחברת למיה (מי צליל פותח) או ניבה בעיקר
כרגע אני לוקחת בחשבון גם אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
ענבל08/02/2010שם המשפחה: סלפק
אני מתחברת למיה (מי צליל פותח) או ניבה בעיקר
כרגע אני לוקחת בחשבון גם אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ענבל
ליאת יוגב08/02/2010מבין השמות שהצעת , מיה , ניבה או אלונה , השם המתאים ביותר הוא אלונה
כאשר מספר הגורל - צמצום תאריך הלידה המתקבל הוא 5 , מספר המדגיש צורך בריגוש עניין סקרנות תנועה , מול זה , מתוך השם אלונה, מתקבל צירוף מספרים מאד דינמי , חברותי זורם , מלא אקשן , מול זה קיים גם צד של שיקול דעת , בדיקה של הדברים עם כל הצורך בהיסחפות ...
השם מיה , יוצר מפת פחד מאיבוד שליטה -= בעייתי ,גם פחות קבלה עצמית ..
השם ניבה יוצר מפה קונפליקטית, כמו גם מפת חנק . עד כמה ניתן ללכת עם היעוד שלשמו הגיעה ??
בעייתי
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)