מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שםאלינור29/01/2010
היי ,
אני אמורה ללדת במהלך החודש הקרוב ואנחנו חושבים על השם מילי או יהלי
רצינו לדעת האם מתאים לחודש פברואר .
שם המשפחה בן ארי שמי אלינור שם בעלי לירן
אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלינור
ליאת יוגב29/01/2010השם יהלי נראה כמתאים יותר , גם כי לא סופי , מאחר ואין ידיעה לתאריך הלידה , נסי להתחבר לשמות נוספים , היי איתי בקשר לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקיפית29/01/2010
נולד לי בן בתאריך 29.1 בשעה 05:05.
שמות ההורים יפית וחגי, שם משפחה טובין.
אנו מתלבטים בין מס' שמות: אייל (עדיפות ראשונה), אלעד ורועי.
האם השמות מתאימים? ואיזה הכי מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית
מאיה קדם29/01/2010מזל טוב להולדת בנכם.
השם הראשון המומלץ הוא אלעד והשם השני אייל.
תרבו נחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל איש יש שםאלון29/01/2010
שלום ותודה מראש: בתי נולדה אתמול ב 28/01/10 בשעה 13:55 רצינו לקרוא לה יובל או מיכל אשמח לדעתך והרגשתך... שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון
מאיה קדם29/01/2010מזל טוב להולדת הבת.
מהו שם המשפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה גרבי - תודה
אלון29/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלון
מאיה קדם29/01/2010השם המתאים הוא יובל.
תרבו נחת.
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלף תודות וחג שמח
אלון29/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתתמר28/01/2010
האם השם תמר מתאים לתינוקת שנולדה ב27.1.2008
שם משפחה אשדת
הורים: שרי וירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
תמר29/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמר
ליאת יוגב29/01/2010השם תמר עבור ביתכם מקבל מפה שכזו -
מספר הגורל הינו 4 , מספר המייצג צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות ,
כאשר מספר השם המלא גם הוא 4 - מדגיש את הגישה המעשית אחראית , פרקטית , הליכה בתלם
אך קיים הצד האחר האומר , אני חייבת ללכת עם הצדדים המיוחדים הקיימים בי , פחד מללכת יתר על המידה עם הצד המסגרתי תבניתי הקיים במספר 4 , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה ,
פחד מלהיות ביתר בדרך הנורמטיבית , מספרי המפה במרביתה מספרים אחראיים , אך כלפי חוץ חשוב יהיה לה להיראות יותר קלילה ילדית , מה שנקרא פחות קבלה עצמית ... חשוב יהיה לה להראות לעולם את הצדדים היותר קלילים פחות בוגרים אחראיים , רציניים ועוד .
אם כך , מצד אחד מפת פחד מאיבוד שליטה , המביא לתוך החיים מצבים של הפתעות , מצד שני , פחות קבלה עצמית ..
לשיקולכם , האם קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לביתנו המתוקהויטלי28/01/2010
שלום רב,
שמי - ויטלי תאריך לידה 02/12/1975
שם אישתי - מילנה - תאריך לידה 28/04/1980
שם משפחה - איסקוב
רצינו להתייעץ עימכם בבחירת שם לביתנו המתוקה
להלן מס' פרטים:
תאריך לידה - 02/01/2010
שעת לידה - 01:10
משקל - 1564 גרם
נולדה בשבוע - 32 ויום - עדיין נמצאת בפגיה ועתידה להשתחרר בעוד כשבוע ימים בעז"ה.
אנו רוצים לקרוא לה על שם אימי - רוזה
להלן האופציות שחשבנו עליהם לפי סדר עדיפות:
לירז
עדן ושם שני רוזה
ליאם ושם שני רוזה
אשמח לשמוע האם השמות מתאימים
ובנוסף מה מספר המזל שלה
נשמח לקבל עזרתכם.
בתודה מראש
ויטלי ומלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויטלי
ליאת יוגב28/01/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 6 , מספר המייצג צורך בהרמוניה , משפחה א ה ב ה , המון רגשות , כאשר נולדה ביום לידה 2 , יכול אף להוכיח על עדינות נפש .
מול זה , אתייחס כרגע לשתי האפשרויות , מתוך הנחה שחושבים ע ב ר י ת . במידה ולא כך הוא הדבר , תשובתי לא נכונה , מאחר שיש לבחון בבחירת שם לתינוק , באיזה שפה נבחר השם .
אתייחס לשם הראשון , מתוך הבנה שהשם רוזה , הוא שם שני בלבד .
אם כך הוא הדבר , השם עדן יוצר מפה מאד פרפקציוניסטית , מספרים הדורשים שלמות באופן מודגש ,
צד מאד רגשי מול חלק אחר האומר חייבים לא לאבד שליטה בעולם הרגשי , ביתר , חייבת להיות חזקה מטרתית שאפתנית השגית , מה פתאום להיסח ף בעולם הרגשי יתר ? מה שנקרא מפת פחד מאיבוד שליטה ,
כאשר , קיימים חלקים מאד סטנדרטיים מול החלק האומר שקולטת משני ההורים לדרישה של ילדה מיוחדת לא סטנדרטית , ילדה חכמה , זו הדרישה שתקלוט שרוצים אותה .
אם מחליטים לבחור בזה השם , את השם רוזה הוסיפו בהמשך .... כשתתחזק ...
השם ליאם יוצר מפה שיש בה הדחקה לעולם הרגשות , כמו לראות דרישות מהסביבה הורים מורים לכיוון של השגיות מטרות עצמאות , מול עולם הצרכים הכל כך דורש שייכות אהבה רגש ועוד .
לשיקולכם .
(במקרה זה אין שום בעייה להוסיף השם רוזה כבר עכשיו), אך חשוב לראות שקיימות דרישות נוקשות , לעומת עולם הצרכים הפנימי שלה , כמו לראות שהעולם החיצוני לא תמיד מבין את מה שזקוקה לו ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והתייחסות לאופציה הראשונה
ויטלי28/01/2010ליאת שלום,
קודם כל תודה רבה לך על ההתייחסות המפורטת.
קיימת אופציה נופת של שם שאותה רשמנו בעדיפות ראשונה וכנראה לא שמת לב אליה
השם הוא - לירז
מה את אומרת על השם הנ"ל?
קיימת התלבטות נוספת לגבי שם זה הם להשאיר אותו כך או להוסיף את השם רוזה כשם שני לשם זה
אשמח לקבל תשובתך לשני האופציות:
1. לירז כשם בודד
2. לירז ושם שני רוזה
נ.ב - השמות הם בעברית!!
תודה שוב ואשמח לתשובתך המהירה
בתודה מראש
ויטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והתייחסות לאופציה הראשונה
ויטלי28/01/2010ליאת שלום,
קודם כל תודה רבה לך על ההתייחסות המפורטת.
קיימת אופציה נופת של שם שאותה רשמנו בעדיפות ראשונה וכנראה לא שמת לב אליה
השם הוא - לירז
מה את אומרת על השם הנ"ל?
קיימת התלבטות נוספת לגבי שם זה הם להשאיר אותו כך או להוסיף את השם רוזה כשם שני לשם זה
אשמח לקבל תשובתך לשני האופציות:
1. לירז כשם בודד
2. לירז ושם שני רוזה
נ.ב - השמות הם בעברית!!
תודה שוב ואשמח לתשובתך המהירה
בתודה מראש
ויטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ויטלי
ליאת יוגב28/01/2010השם לירז עבור ביתכם - נ פ ל א, מתקבלת מפה מאד הרמונית , נשית ורגשית ,
חברותיות , זרימה ביטוי ופשוט נפלא ,
אפשר בהחלט להוסיף השם רוזה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ויטלי28/01/2010ליאת היי,
עזרת לי מאוד
תודה רבה לך
מאחל לך בריאות אושר והמון הצלחה
ויטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות...(משפחת שלומיאן)מלי שלומיאן28/01/2010
צהריים טובים,
אנו צפויים ללדת בתאריך ה-12.05.2010 בת שנייה.
אני כבר עכשיו מתלבטת בשמות: עמית, יובל, שחר, נועם, אביב ו שלו.
לביתנו הבכורה קראנו שקד (תאריך לידה 17.01.08).
פרטיי: מלכה שלומיאן (שם משפחה טרם הנישואים-ארוץ), תאריך לידה-07.09.1980
פרטי בעלי: ירון שלומיאן, תאריך לידה-11.08.1976
אודה לעזרתכם בהתלבטות
חשוב לציין כי אשמח גם להמלצותכם לשמות מומלצים לאור הפרטים שלנו ומועד הלידה הצפוי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מלי
ליאת יוגב28/01/2010מלבד השם אביב , השמות שהצעת - כולם אפשריים בהחלט .
היי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות...
מלי שלומיאן14/02/2010ליאת בוקר טוב,
תודה על ההתייחסות המהירה.
ברור שאצור קשר נוסף לאחר הלידה עם הפרטים המדוייקים אבל אשמח לדעת
מדוע לא אביב?
(זה השם שאני כעת יותר מעדיפה משום מה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מלי
ליאת יוגב14/02/2010השם אביב לא מתאים , מאחר ומתקבל צירוף מספרים קונפליקטי , בין מספר 1 לבין ה-2
דבר העלול ליצור בעייתיות בכל הקשור בבחירת כיוון בחיים ... בעיקר מקצועי ...
לא לבחור בו . גם כי עדיין לא ברור במה לבחור בסופו של דבר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים לגבי שם לתינוקת..שגית אברגי'ל28/01/2010
שלום,
בשעה טובה נולדה לנו ילדה בתאריך 20.1.2010 בשעה 21:20 ואנחנו מתלבטים לגבי השם...
שמות שחשבנו עליהם: רומי, רוני, אופרי, הילי, ליה
חשבו לנו שהשם יהיה בעל משמעות ומתאים לילדה...
נשמח לתשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שגית
ליאת יוגב28/01/2010מבין השמות , אין ספק שהשם רוני הוא השם היותר מתאים , כאשר צירוף המספרים הרמוני ,, מספרים המראים על צדדים רגשייים מול חלקים פרקטיים מעשיים
השמות האחרים כל אחד וסיבתו - לא מתאימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא עזרתכם- בחירת שם לבןא.ל28/01/2010
שלום רב,
אבקש את עזרתכם בבחירת שם לתינוק.
אנחנו מתלבטים בן השמות עדן לגפן, שם המשפחה הוא משה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
א.ל.
ליאת יוגב28/01/2010מהו תאריך הלידה של התינוק ?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדה-גיליגלית28/01/2010
נולדה לי בת בתאריך 27/1/10 בשעה 10:15.
רציתי לדעת לגבי השם גילי.
שם ההורים: גלית ויקיר מזרחי.
וכן לגבי נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלית
ליאת יוגב28/01/2010מספר הגורל של התינוקת הוא 4-13 , מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של אחריות , קיים במספר 13 מידה של נוקשות , כאשר על פי השם גילי , מתקבלת מפה היוצרת מצד אחד ריכוך פשרנות לצד הנוקשה יותר , אך מצד שני קונפליקטית , במישור הזוגיות , מה רוצה ? איזה בן זוג ? האם שיהיה בוגר אחראי או ילדי זורם קליל מבטא ??
גם בהיבט הקשור לגיבוש האישיות קיים קונפליקט העלול ליצור קשיים ,בין הצד הבוגר לילדי ,
אירועים קשים ... עם כל המשתמע ...
השם נועה , גם הוא יוצר קונפליקטים גם באותם מקומות , עולם הזוגיות , עולם ציר גיבוש האישיות
לכן ,ללא ספק הייתי בוחרת השם נ ע ה , ללא האות ו , נראה כעדיף , בשל העובדה , שלפחות בהיבט הזוגי לא יווצר כל קונפליקט וקושי , לימים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התלבטות
גלית29/01/2010תודה על עזרתך,
בעקבות התשובה יש לנו התלבטות נוספת בין רוני למאיה
נשמח לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלית
ליאת יוגב29/01/2010מבין השמות רוני או מאיה , השם מאיה הוא היותר מתאים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת שם לתינוקת בת שלושה חודשיםדורית27/01/2010
שלום רב,
לפני כשלושה חודשים ביום שבת התאריך 24.10.09 בשעה 11:50 נולדה ביתנו הבכורה רונה.
החודש, ב14.1.1 נפטרה אמי שמה חנה.
אנו רוצים להוסיף לרונה את השם חנה כשם שני: רונה חנה ורציתי לבדוק משמעות.
שמעתי שלהוספת שם יכולה להיות משמעות גדולה לכאן ולכאן והייתי רוצה להבין מהי לפני הוספת השם.
בתודה מראש,
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת ששכחתי לציין
דורית27/01/2010שכחתי לצייין ששם משפחה של אמי,חנה, אביר ושל רונה הררי אביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דורית
ליאת יוגב27/01/2010מאחר והשם חנה =9 משום כך לא , הוספת השם לא מוסיפה ולא גורעת ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שם משפחה אשר שייך לגרוש שליליהיא אדטו27/01/2010
אני מעוניינת להחליף את שם משפחתי אך להשאירו עם האותיות המרכיבות את שם המשפחה הקודם,א,פ,ל שמי ליהיא אדטו ואני רוצה להחליף תאריך לידתי 7.8.1968 ומתעסת עכשיו גם באימון אנשים להגשמה עצמית,ונוער בבתי הספר להתמודדות עם קשיי היומיום והפרשנויות שלהם למצבים.
חשוב לי שם שיאזן את יכולת ההקשבה וההכלה מול היוזמה הקיימת בי והאמביציה להצלחה ואוטונמיה,עצמאות ויצירתיות,אמביציה להצלחה,
האם לשם המשפחה יש משקל בכלל ? אגב עלצפי קריאה באתר היבנתי ששמי ללא המשפחה=2
ותאריך הלידה - 3 האם זה מדוייק שאני אמורה להיות עם סכום גבוה יותר בשם? ואם כן האם אני אמורה להחליף את שמי הפרטי ? או לקצרו ?אם ככככן מה עדיף? לין? או ליה? אנא תשובתכם המהירה הענין דחוף לי ביותר
בתודה מראש ליהיא לעת עתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליהיא אדטו
משה גולדברד27/01/2010
ליהיא שלום.
אני רוצה לעשות לך קצת סדר.
נוצרו לנו בארץ "טכנאי שמות", ן"קבלנים"-(לא מקובלים).
אבל הנושא מאוד עמוק ומאוד מורכב (בהנחה שאנחנו מאמינים).
שמות האדם שאיתם היגיע לעולם לגלגול הנוכחי, הם כלי עבודה, שנתנו לאדם לפני שהיגיע לכאן, להתמודדות עם מסלול החיים שגם איתו היגיע האדם בכדי לעשות שיעורים ותיקונים.
השם הפרטי שלך:ליהיא, שאני לא יודע אם הוא המקורי, הוא שם יפה ואנרגטי!
לגבי שם המשפחה, במידה ואשה מתגרשת, או שתשמור על שם בעלה, אבל מומלץ! שתחזור לשם משפחתה המקורי,כי זהו הבסיס שלה.
יש אפשרות "לעברת" או לשנות, אבל זה צריך להיות שם שמאוזן עם: תאריך הלידה העברי, תאריך הלידה הלועזי, השפ הפרטי ופרשת השבוע.
כתבי לי במסודר: שם מקורי (פרטי ומשפחה) שאיתם יצאת לעולם!
איך קראו לך במהלך השנים,
תאריך לידה נתת, ואת העברי יש לי.ופרשת השבוע שלך יש לי.
ומשם אשמח מאוד לסייע לך להחליט.
לגבי מספר השם הפרטי יותר גדול מסה"כ תאריך הלידה, (מסתובבות בשוק תיאוריות מתיאוריות שונות), אכן יש טענה כזאת, אבל מאחר וכולנו באנו לכאן עם שיעורים ותיקונים, הרי שלאף אחד או אחת אין מסלול חיים מושלם.
ואם תבדקי חברים שאת מכירה, תגלי שלחלק מהמוצלחים ביותר שאת מכירה, השם הפרטי קטן יותר מסה"כ תאריך הלידה. ולכן, לקחת את זה בעירבון מוגבל!
כתבי לי את כל הנתונים ואשמח לעזור (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם לאחותימורן26/01/2010
שלום,
אחותי הבכורה בת 30, נולדת ב5/4/1979 בשעה 15:00
שמה הוא קרין ושם המשפחה אברביה
היא מתקשה למצוא אהבה וזוגיות נכונה כבר זמן מה.
אשמח מאד באם תבדוק את התאמת השם לת.ל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח להתייחסות-תודה
מורן29/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב29/01/2010הפורום נועד לבחירת שם לתינוקות , משום כך מוזמנת לפנות אלי למייל שלי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת שם ללילדייאורה26/01/2010
שלום,
יש לי 5 ילדים ורציתי מאוד לדעת האם השמות אכן מתאימים להם.
1. מיה (היתה בעבר קרויה סימה)- 5/7/82
2.גלי (היתה קרויה גלית)-21/9/86
3.מיכל -10/3/93
4.דולב- 27/5/94
5.אור (בן) -22/11/98
שם משפחתנו הוא טל (המקורי הוא שמביק)
שמי הוא אורה ובעלי יוסף
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורה
ליאת יוגב27/01/2010מאחר והאתר נועד לבחירת שם לתינוק , משום כך , לא אענה על בקשתך ,
אם תרצי תוכלי לפנות אלי למייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת השם לתינוקמורן26/01/2010
שלום,
שמי מורן, ילדתי את בני הבכור ב20/09/2009 בג' בתשרי בשעה 22:13 בניתוח קיסרי (מצג עכוז)
קראתי לו דביר , שם משפחתנו הוא שניידר.
ת.ל שלי 27/10/1981
ת.ל של בעלי, זמיר- 18/12/1979
האם השם מתאים לילד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחבצלת
משה גולדברד26/01/2010חבצלת יקרה
קודם כל מזל טוב!
שנית, כתוב בספר הזוהר הקדוש שהאמא מקבלת "חלק אלוקה ממעל". וצריך לאפשר להלבחור את השם.
כלומר-האבא יכול להציע, הסבתות וכו', אבל האמא צריכה"להתחבר" אל השם.
השם הוא נהדר.
במפתו של דביר אנחנו רואים ילד שצריך לכוונו לטיפול באנשים.
ילד שיתפתח, בע"ה, לאדם בעל חוש מפותח מאוד לצדק!
מה שיגרום לו גם להיות עקשן על דעותיו-זה יבוא ממקום טוב.
אבל יש בו שילוב של עקשנות על עקרונותיו, עם רכות ורגישות לזולת ובכלל.
הוא נשמה גבוהה במיוחד שהיגיעה לכאן בגלגול הזה בכדי לעזור ולטפל במי שצריך-ולשם יש לכוונו.
יתכן שיהיה מופנם מעט בתחילת הדרך, ולכן צריך לכוונו שיהיה בחברה, בחוגים שקשורים לביטוי עצמי כמו דרמה,מוסיקה וכו',
אבל גם שם יעריכו מאוד את חכמתו, ויכולתו ללמוד דברים, לנתח אותם וכו'.
שיהיה לכם המון המון מזל טוב (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבן המדהים שלנויסמין ובני26/01/2010
ליאת שלום
שמענו עליך רבות ונשמח מאוד לקבל את עזרתך
נולד לנו בן בכור ביום ראשון בתאריך 24.01.2010 ט' בשבט בשעה 5:48 לפנות בוקר
השמות שאנחנו חושבים עליהם הם: איתמר , יואב , אמיר ,
נשמח מאוד לקבל את תשובתך בהקדם לפני הברית
תודה רבה
יסמין ובני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין ובני אשור
יסמין ובני26/01/2010ליאת
שכחתי לציין ששם המשפחה שלנו הוא אשור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יסמין ובני
ליאת יוגב27/01/2010מבין השמות המוצעים השם המתאים , גם כי לא המושלם ביותר הוא איתמר , זאת כאשר מספר הגורל הינו 1 , מספר המדגיש צדדים יחודיים אינדבדואליים , חשוב לתת לו ללכת בדרכו המיוחדת , כאשר מתוך הצירוף עם השם המלא , מתקבל צירוף של מספרי הבנה נתינה , נדרש להיות מאד למען אחרים , אם כך נשאלת השאלה ואיפה אני ? בכל זאת מבין השמות איתמר הוא הראוי
השם יואב יוצר מפת חנק , כמו לראות שלא מאפשרים לו ללכת על פי דרכו המיוחדת ,
השם אמיר יוצר צירוף מספרים קונפליקטי במיוחד ... 1 מול 2 , לא מתאים לחלוטין.
האם קיימות אופציות נוספות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין ובני אשור
יסמין ובני31/01/2010ליאת שלום
יש לנו שם נוסף שחשבנו עלו, איתי האם שם זה מתאים ?
שם המשפחה שלנו הוא אשור
שוב, הוא נולד ביום ראשון 24.01.10 בשעה חמש 48 לפנות בוקר
נשמח לקבל את תגובתך
יסמין ובני וזה שהגיע ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יסמין ובני
ליאת יוגב31/01/2010השם איתי מקבל מפה שלפיה , מספר הגורל 1 ,כאשר ה-1 הופך להיות
מספר מאד דומיננטי ,עד כדי שהופך להיות בעודף המספר 1, עודף יוצר מצב שלפיו המספר עלול להיות בהיבט השלילי שלו , כמו לראות אגואיסטיים אינדבדואליים פרטיים , אם אין אני לי מי לי ... אפשרות גם לראות צד של מנהיגות , אך המחיר של זה עלול להיות בעייתי ,
כך שכל שנשאר , החליטו האם נראה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)