מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקת - עופרי / עפריאני07/03/2009
שלום, האם יש הבדל במשמעות של השם עופרי לעומת עפרי ? עבור שני השמות הצליל זהה ונשמע נפלא. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ליאת יוגב07/03/2009מגדירים זאת , "על קוצו של יוד " אין ספק שיש משמעות ענקית איך כותבים השם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתרונית06/03/2009
ביתנו נולדה בתאריך 1.3.09 מתלבטים בין השמות שיר נועה נוגה יעל נשמח לעזרתכם ולהצאות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הווספת שם משפחה
רונית06/03/2009שם המשפחה שגב נולדה בשעה 21.31
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
ליאת יוגב06/03/2009מבין השמות , השם המומלץ ביותר הינו נוגה . כאשר מספר הגורל הינו 6 , מוכיח על צורך באהבה , הרמוניה , משפחתיות , מול זה השם נוגה יוצר את המפה ההרמונית ביותר ביחס למספר הגורל - צמצום תאריך הלידה , כמספר 6 , כאשר השם המלא הינו 9 , הרמוני עם ה-6 בכיוון של מספרים מאד של הבנה נתינה , צדדים מאד רגשיים , נכון שקיימת בעייתיות מסויימת , אין כמעט מפות מושלמות , כאשר מספר הרושם הינו 7 , מראה על כך , שכלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר מעמיקה איכותית , חכמה , ופחות להראות את הצדדים הרגשיים הקיימים בה . כמו לומר פחות קבלה עצמית , למה חשוב להראות משהו אחר ממי שאני , כלפי חוץ . אך כל מפה אחרת , על פי ההצעות שנתת , יעל שיר נועה , אלה מפות באופן חד משמעי , פחות טובות , כל אחת והסיבה שלה ... ואם כך השם המועדף הינו נ ו ג ה . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
רונית07/03/2009תודה ליאת איזה שם לדעתך לא מהשמות שהזכרנו יתאים יותר לבת כשהנתונים שעת לידי 21.31 תאריך 1.3.09 הורים אפרת ודרור שגב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
ליאת יוגב07/03/2009חשוב שאת היא זו שתתחברי לשמות שאוהבת , תציעי ואוכל בהתאם לענות ולייעץ לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
רונית07/03/2009שלום ליאת סליחה על ההצפה בשמות אך כידוע לך לפעמים קשה הבחירה עולים שמות נוספים כמו אלה תמר לצד השם נועה שמלווה לאורך כל הדרך תודה
ליאת יוגב07/03/2009השם נועה , באופן חד משמעי לא מומלץ מאחר ומקבל שם מלא 13-4 שמשמעות הדבר , מצבים של תקיעות , חוסר שביעות רצון בכל הקשור בעשייה בכישורים . השם אלה יכול להיות נפלא , מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית , מספרים זוגיים , 6 דומיננטי, המדגיש את הצורך באהבה הרמוניה , צדדים רגשיים מאד מול יכולות להיות יותר חזקה , מעשית , כוח ויכולת עמידה טובה , אוהבת במיוחד . השם תמר מקבל מפה , שיש בה הרבה הבנה נתינה , למען האחרים , גם אם קיים מספר 1 , שמייצג אינדבדואליות , בשם הפרטי תמר וכן על פי יום הלידה = 1 ואם כך קיימים גם צדדים יחודיים וגם היכולת ההבנה והנתינה שתדרש לאורך הדרך ללא ספק . ואם כך יכול להיות טוב , מעדיפה כאן את השם אלה . אם צריכה עוד התייעצות , זה בסדר ממש . עדכני אותי מה הוחלט ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לבניםמלי06/03/2009
שלום רציתי לדעת יותר נכון אני שואלת שאלה בשם אחותי (רביד) שילדה בשעה טובה ביום רביעי בבוקר בניתוח קיסרי בן חמוד. היא מתעניינת בשני שמות דרור ואופיר. מבקשת מאוד לדעת כל מידע או אתאמה לגבי שמות אלה. תודה שבת שלום מלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה קודמת
מלי06/03/2009שכחתי לציין הבן נולד בשעה 8.30 בבוקר שם משפחה: ברקוביצ'י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלי
ליאת יוגב06/03/2009אתייחס לכל אחד מהשמות המוצעים , נועם , מספר הגורל הינו 9 כידוע , מספר שיש בו צדדים מנהיגותיים , יכולת הבנה נתינה רצון לבגדול , השם נועם נותן שם פרטי 4 -22 שם שמדגיש , שיקלוט מאמו , שרוצה אותו ילד טוב באופן מיוחד , מול זה המפה יוצרת הרמוניה , כאשר המספרים במרביתם הינם מספרים אי זוגיים , המדגישים צדדים יחודיים , אינדבדואליים , מעוף , יכולת תקשורתית , סקרנות ,תפישה נפלאה , סקרנות ועוד . השם איתן יוצר מפה שיש בה חלקים מאד מנהיגותיים , שאפתניים , השגיים , גם כי לא פעם יהיה צריך לתת כאן פושים , כדי לדחוף קדימה , ובכל זאת לא רע , קיימים גם צדדים יותר נוקשים דורשים ופחות פשרניים בלהגיע להשיג . השם אלירן יוצר גםכן מפה מאד חזקה , על פי ישק דבר , צדדים ניהוליים , עוצמתיים , שוב בעיה שצריך יהיה לתת פושים ולדחוף קדימה . ובכל זאת לא רע לגמרי . השם אלירז , פחות מומלץ ולא אפרט ... אז לשיקולכם . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלי
ליאת יוגב06/03/2009מספר הגורל של התינוק הינו 9 , מספר המדגיש צדדים של יכולת הבנה , נתינה , רצון לבגדול , צורך במרחבים , נכון שמגיע מיום לידה 4 ואם כך בדרך לבגדול יתעסק יותר , כנראה בפרטים , בצדדים המעשיים אחראיים מול זה השם דרור ברקוביצי , מקבל מפה שיש בה צדדים שמצד אחד זקוק מאד לחופש וריגוש מצד שני הילד הטוב , הרגשי הזוגי והמאד משפחתי , ואם כך , מי שיכירו מבחוץ לא תמיד יכיר אותו מבפנים . החוצה יראה ילד מאד סטנדרטי , הולך בתלם , כשהפנים מאד זקוק לחופש ריגוש עניין סקרנות , צד אחר של המפה , שנוצרת כאן מפה שיש בה מספרים רכים והרי מדובר בבן , ואם כך האם מתאים לבחור לבן שם שהמאפיין את המספרים , הוא בעיקר רכות רבה מדי ? לימים יכול ליצור בעייה באינטימיות ... השם אופיר , עוד פחות מומלץ מהסיבה שנוצר מספר קרמטי 16-7 המדבר על שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים והפתעות , מפה נוקשה במרביתה מורכבת , לא לבחור בו , בעיקר בשל העובדה שנוצרת מפה קרמטית , לא מומלץ כאשר ללא ספק מבין השמות דרור או אופיר , עדיף דרור , ובכל זאת לא מושלם . לשיקולכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
מלי06/03/2009בהמשך לתשובתך, אודה לך על בדיקת שמות אלו עבורי: נועם, איתן, אלירז ואלירן שבת שלום תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתילילך05/03/2009
ילדתי בת ביום ראשון - 1/3/09 אני רוצה לתת לילדה את שמה של אימי ז"ל שנקראה פלורי ולהוסיף לילדה שם שני חדיש יותר איזה שמות יתאימו לי נומרולוגית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ליאת יוגב05/03/2009בחירת שם נעשית ע,י אמא , נסי להתחבר לשמות והציעי , אך רשמי גם את שם המשפחה של התינוקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נועםאמאנועם04/03/2009
נועם נולד ב17.1.09 האם השם מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא נועם
ליאת יוגב05/03/2009לאיזה שם משפחה נועם נולד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בחרתי שם טוב?דריה04/03/2009
אני אם חד הורית ביתי, רומי נולדה בתאריך 8.4.2008 (אם זה חשוב, בשעה 20:19) שם משפחה: בלט האם בחרתי לה שם טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף
דריה04/03/2009לי קוראים שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרומי
ליאת יוגב04/03/2009אין לי מושגים של טוב או רע , ואם כך האם השם שבחרת טוב , זו שאלה מעניינת , אך בעצם השם נבחר ואציין בפנייך את המשמעות , כאשר מספר הגורל הינו 4 , הצורך הכי חזק של ביתך הינו בטחון מסגרת יציבות , קיימים מספרים מנטליים מאד , כמו לראות שמאד חשובה לך הצלחתה של הילדה , חשוב שתהיה חכמה ובעצם כל מה שבאמת זקוקה לו , את תחושת הבטחון והיציבות , קיימים צדדים מאד נוקשים מול חלקים הרבה יותר פתוחים , לימים אפשר יהיה לראות שהיכולות שתפתח תהינה בכיוון של הרבה פתיחות , מול החלקים הקיימים בה שהינם נוקשים שיפוטיים ועוד . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רומי06/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה בקיסרי ב31/5/09ר.ו.מ03/03/2009
שלום! אני עומדת ללדת בניתוח קיסרי בתאריך 31/5, שם המשפחה שלנו הוא וילרוסה מוקד. אנחנו מתלבטים בין השם אוריאן לתובל לבננו החדש... האם תוכלי להמליץ לנו באיזה מהם לבחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר.ו.מ
ליאת יוגב04/03/2009שני השמות אוריאן ותובל , נותנים מפות שיש בהם מספרים רכים נשיים , כאשר מדובר בבן , אך לא אוכל להגיד לא לבחור בהם , בשל העובדה שעדיין אין ידיעה לתאריך הלידה המדוייק . ומשום כך צריך לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה , הכיני שמות נוספים , כדי שנוכל לתמרן בין כמה שמות ... להשתמע לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקגיורא02/03/2009
בני נולד בתאריך 27/2/09 בשעה 22:15 השמות המועדפים עלינו הם לפי סדר העדיפות 1)נועם 2)רועי 3)אריאל 4)נאור...וכן נשמח לקבל המלצה נווספת לפי תאריך הלידה שלו. מבקש תשובה בהקדם... הברית בשבת 7/3/09 בברכה ממשפחת שי גיורא ואוקסנה(איטל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיורא
ליאת יוגב03/03/2009מספר הגורל של בינכם הינו 22-4 מספר המציין בילדות , צורך בבטחון מסגרת יציבות , מול זה בהמשך הדרך , כאשר יום הלידה הינו 27=9 צדדים מנהיגותיים , אפשרות ללכת על הבגדול, כריזמה ועוד . מול זה מבין השמות שהצעת , השם המועדף , הוא נ א ו ר , ואין ספק בכך, גם אם בעבורך הוא השם האחרון ברשימה , ובכל זאת . המפה שמתקבלת על פי השם נאור הינה מפה מאד חזקה , מנהיגותית , שאפתנות , מטרות , גישה מעשית , יכולת ללכת עם צדדים של טוב לב והבנה רבה נתינה ...נפלא לעומת זאת השמות האחרים המוצעים , נועם שי , מקבל מפה סגורה ועצורה רגשית , מפה שיש בה חלקים נוקשים , אובססיבייים , צדדים שלפיהם דוקא מה שהכי צריך ה-4 הבטחון ויציבות לא בהכרח ירגיש שקל לו במקום הזה של תחושת הבטחון .... לא נכון לבחור בו . השם רועי מקבל מפה שלפיה , קיים קושי באינטימיות ,גם אם השם המלא שלו הינו 2 ובכל זאת קיים קושי בעניין . דגש לפרטים וקטנות והתעכבות על קטנות , לא יאפשר לו לממש את ה-22 ההולך על בגדול , ביום מן הימים לכשיגדל , כמובן . השם אריאל , נותן מפה שיש בה צדדים מאד פרקטיים מעשיים מול צדדים של יכולת ביטויית , אבל קיים כאן משהו שאומר , שיש רצוי , הצד הפרקטי מעשי , מול מצוי ,הצד הביטויי, שיוצר לא פעם תחושת תסכול רבה בתוך החיים . אם צריך א. אך המציאות דורשת ב. סימן שלא תמיד מאושר אם מה שצריך באמת ... ואם כך תמיד חווויה שיוצרת "אם היה לי".... אז בהצלחהה , ספרו לי מה החלטתם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
גיורא05/03/2009המלצתך היא נאור האם מכיוון שערך השם הוא 5 ? או בגלל השם הספציפי נ א ו ר. האם גם השם א ו ר ן גם אפשרי שהוא אותן אותיות בסדר אחר ובעל ערך 5 ? וכן האם השם : א ו ר י (האור שלי) הוא טוב או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיורא
ליאת יוגב05/03/2009השם נאור מתאים , מאחר ויוצר מפה הרמונית , מספרים שאפתניים יכולת לקחת את ה-22-4 שנולד אליו , למקום מאד כריזמטי ,עשיה בגדול , ולא ל-4 הקטן יותר , עם דגש לפרטים והתעכבות על ביקורתיות , בזכות כל המספרים האחרים במפה שיוצרים מפה מאד כריזמטית , השם אורן , כמובן שיכול להתאים בהחלט , אכן היפוך אותיות ... השם אורי , ממש לא מתאים מאחר ומקבל שם מלא 5 ואם כך יוצר קונפליקט למספר הגורל 4 , מה שיוצר בעייתיות בכל הקשור בגיבוש אישיות , מה רוצה , בטחון יציבות , או חופש וריגוש . קונפליקט שמלווה בכל תחומי החיים לאורך הדרך ,ואם כך לא לבחור בו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתענבל02/03/2009
אני צפוייה ללדת בת בניתוח קיסרי ביום חמישי ה- 5.3.09 בשעות הבוקר (בע"ה) אנחנו מתלבטים לגבי: נועה, ליה, מיה, (שם משפחה גבע) האם יש שם מועדף? האם יש חשיבות לשמות ההורים והאחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
ליאת יוגב03/03/2009אני לא מתייחסת בבחירת שם לתינוק , לשמות ההורים או האחים ... ההתיחסות היא אך ורק על פי שם המשפחה , ותאריך הלידה ובודקת מהו השם היותר מתאים על פי הצעות שניתנות לי ואם כך מבין השמות שהצעת , השם ליה הוא המועדף , זאת מאחר ומספר הגורל של ביתכם , מתוך הנחה שאכן התאריך יהיה ב-5.3 ואם כך , מספר הגורל המתקבל הינו 1 , מספר של עצמאות יחודיות , צדדים אינדבדואליים ופרטיים מאד , מה גם שיום הלידה הוא 5 וכן השם המלא המתקבל הינו 3 , מספרים זורמים הרמוניים האחד עם השני , 1 3 5 מספרים מאד זורמים קלילים חברותיים ועוד , מול זה גם צורך מאד להרמוניה אהבה ומשפחה , מפה שיש בה חלקים זורמים , רכים גם אם מספר הגורל הינו 1 , שיש בו משהו חד משמעי , וחשוב לי להחליט , קיימים צדדים הרמוניים , פשרניים משהו ,ובכל זאת לא מבטלים את האני שלה , שזהו היעוד שלה ... אוהבת השם בעבורה , שוב מתוך הנחה שאכן זהו תאריך הלידה , והיה ויהיה שינוי , לבדוק שוב . בהצלחהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת במספר 8אני02/03/2009
שלום, האם אתם מכירים שמות לבנות שהמספר הנומרולוגי שלהם הוא 8 ? (למשל - שקד) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ליאת יוגב03/03/2009נכון לבחור שם מתוך אהבה לשם , ולא מתוך המספר ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלילadim02/03/2009
שלום נולדה לנו בת 02.03.09 01:00 חשבנו לקרוא לה כליל אנחנו רוצים לדעת האם זה שם טוב בכלל ובפרט מיוחד לאור זה שהשם הוא לא נפוץ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוק
ליאת יוגב03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לשם לתינוקתמזי אלמוג01/03/2009
בשעה טובה הצטרפה נסיכה חדשה היא נולדה ביום 1/3/2009 בשעה 17:00 חשבנו על מס' שמות והיונו שמחים לקבל המלצה השמות שחשבנו הם: נטע, יערה, ותמר. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזי
ליאת יוגב03/03/2009מספר הגורל של ביתך הינו 6 , מספר המראה על צורך בהרמוניה , בית משפחה אהבה , דרישה לשלמות רגשית במיוחד אענה לך על כל אחת מבחירת השמות שהצעת , מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת , הינו אלמוג , ואם כך השם נטע , מקבל מפה שלפיה , קיימים צדדים מאד רגשיים , מספר 6 בגורל מול שם מלא 2-11 שמציין אף הוא צורך בשיתוף זוגיות הרמוניה , צדדים רגשיים , כנאמר , מול צד אחר האומר , מה פתאום ? לא אאבד שליטה , חייבת להיות בבקררה על עולם הרגשות שלי ... צדדים לפיהם מרבית מספרי המפה הינם זוגיים , מול צד האומר , חייבת להיות יחודית שונה , לא סטנדרטית ,גם אם המפה כולה מראה על צדדים מאד סטנדרטיים , כמי שהולכת בתלם , אבל צד אחר שלא אוהב לראות זאת בה .... ואם כך פעם תנהג באופן המאד נורמטיבי , מול זה לעיתים תלך עם הצדדים המאד מיוחדים שבה ... השם תמר מקבל מפה שלפיה הפנים כל כך זקוק לאהבה , אלא שהמספרים האחרים מציינים את הדרישה לכך , שתהיה ילדה חכמה , חשיבות גדולה , שתקלוט מתוך החברה סביבה הורים מורים , שחייבת להיות חכמה , מאד מנטלית , אבל צריך לזכור שהפנים ,על פי הגורל , מאד זקוקה לרגשות ו א ה ב ה . השם יערה , ממש לא מומלץ , בשל העובדה שקיימים כאן גם מספרים קונפליקטים , וגם מספר קרמה , שיוצר קושי בחיים האלה .... ואם כך מבין השמות נטע או תמר , עלייך להחליט מה עדיף ? שיקול הדעת הוא שלך , אלא אם כן קיימות אופציות נוספות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות
מזי אלמוג03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתאני01/03/2009
היי ליאת בתנו הבכורה נולדה ביום ב' 23.02.09 בשעה 12:57 שמות ההורים: יפית ושי שם המשפחה גרינברג שמות מועדפים רוני, טל, הילה או תמר (נטיה לשם רוני) נשמח לדעת איזה שם מומלץ תודה
ליאת יוגב01/03/2009מספר הגורל של ביתכם הינו 9 , מספר המייצג צורך במרחבי מחיה , יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , מספר הזקוק להרבה דרמות בחיים , כאשר יום הלידה הינו 5 -23 וכן השם המלא על פי השם רוני נותן אף הוא 5 , מספר הרמוני למספר הגורל 9 , צדדים של חופש ריגושים עניין סקרנות מול זה צורת חשיבה מאד מעשית פרקטית , שאפתנית , מפה שיכולה להיות נפלאה . על פי השם רוני גם השם הילה יכול להיות נהדר , כאשר המספרים הינם מספרים פרטיים ברובם , מספרי 3 5 9 מספרים של מעוף , זרימה חברותיות , בשתי המפות קיים הצד האומר שכלפי חוץ , חשוב שיראו אותי משהו אחר מכפי שאני , על פי המפה של רוני חשוב יהיה לה להיראות כלפי חוץ , מאד הרמונית ביתית משפחתית ואם כך פחות קבלה עצמית לצדדים המאד דינמיים הקיימים בי . על פי השם הילה יהיה חשוב לה להיראות כלפי חוץ , צדדים זוגיים שותפיים , ואולי אף ביישניים משהו ,להבדיל ממי שהיא , כמו לומר "לומדת שהעולם לא ממש יאהב אותי בחלקים המאד זורמים קלילים פתוחים " כמו לראות את הצד של פחות קבלה עצמית . ובכל זאת אוהבת את שתי המפות , גם אם יש בעייתיות , (אין מפות ללא בעייתיות , כזו או אחרת ) השם תמר יוצר , בעייתיות מבחינה אפקטיבית ,יהיו הזדמנויות אך לא יהיה כוח ליישם אותם , גם לא מוטיבציות מספקות . צריך יהיה לתת פושי ם , גם אם המפה של תמר , מראה על צדדים מאד מנהיגותיים וכן על צדדים מאד מאד אינדבדואליסטיים . אז רוני , הילה נפלאים .... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתבלה01/03/2009
שלום! שמי בלה תאריך הלידה המשואר של התינוקת שלי הינו 05/03/09 אני ובעלי מתלבתים על כמה שמות: דנה, מיכל, מישל, אסתר, דריה איזה מהם הכחי מתאים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלה
ליאת יוגב01/03/2009חשוב לי לדעת מהו שם המשפחה של התינוקת , היו איתי בקשר לאחר הלידה , כדי שאוכל להתאים ביחס לתאריך הלידה , הדרך המומלצת ביותר . להשתמע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת תאריך לקיסרי+שם לתינוקתחוה01/03/2009
אני אמורה ללדת בת (אחרי שני בנים) בע'ה באפריל בין ה-5 ל-15. מתי כדאי לי לקבוע את התאריך? וכמו כן חשבנו על השמות הבאים: נועה, גלי, לוטם, הדר שם המשפחה: רובין מה לדעתך יכול להתאים? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת רובין
ליאת יוגב01/03/2009מבין השמות שהצעת , השם לוטם הוא הפחות מומלץ , כל האחרים יכולים להיות נפלאים , כמובן שצריך לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה . לא הייתי נכנסת לבחירת תאריך הלידה , פחות אוהבת לעשות זאת , בעיקר שקיימים 10 ימים , כאפשרות .... צרו קשר לאחר הלידה ואעזור לכם להתאים השם המועדף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)