מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף- לפני ברית....................ליאת01/03/2009
דחוףֱֱֱ נכד - נולד ב-26.02.2009 בשעה 13:00 מתלבטים לגבי שם עומרי,תומר, מתן. אודה באם תוכלו להמליץ לי איזה שם הוא המתאים ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ליאת יוגב01/03/2009מהו שם המשפחה של התינוק ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - לפני ברית........
ליאת02/03/2009לבקשתך - שם המשפחה של התינוק - ג'ינו בתודה מראש ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת גינו
ליאת יוגב03/03/2009מבין השמות שהצעת , אין ספק שהשם עומרי , הוא המומלץ ביותר , כאשר מספר הגורל של בינכם הינו 3 , מספר המציין צורך בביטוי , חברה עניין , הרצון להישאר ילד לתמיד ... ועוד . מול זה המספרים המתקבלים מתוך השם עומרי גינו , הינם מספרים מאד פעלתניים , סקרנות רבה באופן מיוחד , תוך יכולות פרקטיות מעשיות , ויכולת להצליח בהמשך הדרך . השמות האחרים ממש לא מומלצים , כל אחד וסיבתו הוא ... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליאת היקרהחן01/03/2009
ליאת היקרה תודה רבה על המענה והתייחסותך המהירה, הייתי רוצה לשאול אותך עוד מס' שאלות: 1. למה כוונתך ב" להתייחס לעולם הרגשי מאוד מודגש שבה, ילדה קסומה",אשמח לפירוט. 2. מדוע הומלץ לי לקרא לה נעה ללא וו, בתמימותי חשבתי שלאותיות אהו"י יש יתרון.....,מה לדעתך יותר טוב עם וו או ללא ? 3 . מהו מספר גורל? תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
חן01/03/2009כותבת בשם חברה לגבי השם נעה רומי 21.11.2008
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן
ליאת יוגב01/03/2009אז ראשית מאחר ומספר הגורל הינו 6 , מספר המדגיש צדדים רגשיים , צורך בהרמוניה ,אהבה, שלמות באהבה , ואם כך , מאד חשוב להעניק לילדה המון א ה ב ה . כאשר לשאלתך מדוע נאמר עם ו או ללא ו , איני מנתחת אמירות של אחרים , כמו לומר ההתיחסות שלי היא לבחירת השם , ואם נבחר נ ו ע ה , כך אתייחס לניתוח המפה , האם לשנות לנעה ? כאשר חשובה במיוחד ההתייחסות הראשונה , כשבחרת לה השם מה רצית ? נועה ? נעה? כך אנתח מפתה . 80% מערך המפה זו המפה הראשונה שאליה האדם נולד . ילדה קסומה - מאחר והמספרים הרמוניים , צדדים רגשיים נשיים , הבנה נתינה , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתטל01/03/2009
שלום! אנחנו מעוניינים בעזרה בבחירת שם לתינוקת,לאישתי ולי עולים כל מיני שמות ולא מצליחם להגיע עדיין להחלטה מבין השמות: שירה, לי-ים, ליהי, הילה, הילי, שירי ואמי(או איימי). אם יש ערך נומרולוגי לשם אשר יותר מתאים מאלה שנתנו, נשמח לדעת. . ביתנו נולדה ב-07.02.2009 בשעה- 4:10 שם האם: שרון ( שרונה, בת"ז ) שם האב: טל ( יוסף-טל, בת"ז ) שם משפחה: נועם תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם נוסף
טל01/03/2009אורי ושוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ליאת יוגב03/03/2009מספר הגורל של ביתך הינו 2 ,מספר המדגיש צורך בשיתוף , הרמוניה , שלווה , ויש בהחלט לתמוך בה והרבה ,בעיקר כילדה . מבין השמות שהצעת השם המועדף , ללא ספק הינו שירה , מתקבלת מפה מאד הרמונית ,נשית ורגשית ונפלאה , שם פרטי 2-11 צורך בביטוי , אפשרות גם להיות יצירתית ,אהבה לילדים בהמשך ועוד . כל שאר השמות ,ממש פחות טובים , ולא נכון לפרט . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
טל03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
טל11/03/2009עדיין לא סגורים כי אנחנו מבינים שערך הגורל 2 צריך חיזוקים, השם שירה הוא גם 2. ולכן רצינו להוסיף לרשימה את שמות את :רני,רוני,רון,שילה ונויה. האם כעט יש שם עדיף ??? נשמח לקבל תשובה מהירה ומפורטת. סליחה ותודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
ליאת יוגב12/03/2009מבין השמות האחרים שהצעתם , השם נויה יכול מאד להתאים מאחר ומתקבלת מפה נשית ורגשית , הרמונית במיוחד . השם רון בעדיפות שניה . בהצלחה בבחירה ובהחלטה ספרו לי מה נבחר ואם , באמת רוצים פירוט רב יותר על אחד השמות צרו קשר ל-052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דעתך בבחירת שםliat01/03/2009
שלום ליאת, הייתי שמחה לדעת האם השם דניאל מתאים לבתנו המקסימה שם משפחה: רייזמן ת.לידה : 1.2.2009 יום בשבוע: ראשון שעת לידה: 14:18 שמות ההורים: ליאת וזיו אשמח לתשובתך המהירה, תודה ושבוע טוב, ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ליאת יוגב01/03/2009לפעמים אני תוהה איך עלי לענות לאחר שהשם נבחר .... ואם כך מספר הגורל של ביתכם הינו 14-5 - ה-14 זה הקצנה של ה-5 , הצורך בחופש ריגוש עניין סקרנות תקשורת חברה , כשנולדה ביום 1 והמספרים מאד זורמים , פתוחים חברותיים וכו. אלא שמספר השם המלא הינו 7 , מספר המדגיש עומק איכות , דרישה לשלמות , צדדים רציניים בוגרים , אך למה נועדה ? ל-5 המדגיש את הצד הקליל ביותר , לעומת זאת ה-7 כמספר השם המלא הינו כבד , ואם כך כובד מול קלילות , האם מי מכם כהוריה - מאד דורש שלמות ,מידה של נוקשות ?? כי כך נראה , צורת החשיבה הינה 4 , המדגישה גישה מעשית פרקטית , כששוב מספר הגורל הוא קליל זורם , חברותי פתוח ,ה-4 יוצר כאן קונפליקט עם מי שנועדה ,אז עם מה תלך ,האם בדרך הכבדה רצינית בוגרת , או הצד הקליל שאליו נועדה ?? חשוב אם כך לחבר אותה לצדדים הזורמים קלילים ,פתוחים , חווים מתרגשים , משנים ומגוונים , ולא אל הצדדים הכל כך נוקשים , שכך נראה שתדרש אליהם ... כמו לומר אפשרו לה לחוות .... חשוב גם שתפנו אותה לספורט ריקוד , או לכיוון יצירתי כזה או אחר . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתאילנה28/02/2009
ענת שלום, אנו מתקשים במציאת שם לבת שנולדה לנו ב-22.02.09 שם המשפחה שלנו הוא מאייר. חשבנו אולי על אריאל או כרמל, מה דעתך? נשמח לשמוע גם רעיונות נוספים. תודה, אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה
ליאת יוגב28/02/2009שמי הוא ליאת , על כל פנים מספר הגורל של ביתך הינו 8 , מספר המדגיש חוזק , כוח , שאפתנות , מטרתיות ,מספר המייצג חוזק מיוחד , וכדי לרכך את המפה צריך וחשוב לבחור שם יותר מרכך משהו , ואם כך מבין שני השמות שהצעת , אריאל או כרמל , מעדיפה את השם כרמל , מאחר ומתקבלת מפה יותר מרוככת למספרים היות חזקים יום 22 גורל 8 , מפה שיהיו בה גם צדדים נשיים , פשרניים , לא נוהגת להציע שמות ,במידה ומתחברת לשמות נוספים הציעי , למרות שבהחלט אוהבת את השם כרמל עבור ביתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת שם משפחהמאירה28/02/2009
שלום רב ביתי ניהלה מערכת גירושין מאוד מכוערת ועכשיו לאחר מתן הגט היא מבקשת להחליף את שם משפחתה שהיה בנישואיה . שם משפחתה לפני נישואיה היה רוזנברג השם לאחר הנישואים הוא קרויטורו עלי לציין שהיא אם לשלושה ילדים קטנים היא בת 34 וחצי והיא מאוד רוצה להחליף את שם המשפחה לשם שמבטא חופש דרור או עצמאות אשמח מאוד אם תוכלו לעזוא לה דרך אגב היא אינה פונה באופן עצמי אליכם מאחר שאין לה מחשב מאחר שבעלה לשעבר אינו משלם מזונות לילדים. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאירה
ליאת יוגב28/02/2009כדי להמליץ על שם משפחה כזה או אחר , חייבת לראות את תאריך הלידה של ביתך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת שם משפחה
מאירה03/03/2009תאריך לידה של ענבר הוא 05/06/1974 נולדה ביום רביעי בשעה 13.25 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאירה
ליאת יוגב03/03/2009חשוב שביתך תתחבר לשמות משפחה ותציע אותן , אפשר גם לנסות לדבר איתי ישירות לפלאפון 052-3431920 ליאת , אשמח לעזור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת שנולדה 21/11זיו27/02/2009
בתי נולדה ב21/11/08 בשעה 6:14 בבוקר לאחר התלבטות ארוכה החלטתי להסכים להצעתו של בעלי ולקרא לה נועה למרות שאני לא כ"כ אוהבת את השם , חשבתי לקרא לה מאיה.
בכל מקרה ,התקשרתי לרב לשאול לדעתו לגבי השמות והוא אמר לי לקרא לה נעה ללא האות וו .
מה דעתך?
איזה שם הייתה מציע לי על מנת ליצור עבורה נתיב חיים טוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
זיו27/02/2009שם המשפחה הוא במקור רויימי ,ביום יום רומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך הלידה נתון לבחירתי
יעל28/02/2009האם את מליצה על תאריך מסויים מ5-7 ליולי 2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיו
ליאת יוגב28/02/2009מאחר והשם נבחר ,וכמו שהבנתי , ביום יום ההתיחסות היא לשם נועה רומי , ולכך מתייחסת , אלא אם כן תצייני שההתכווננות הינה ,רויימי , ואנתח אחרת את הכל ... על כל פנים , מספר הגורל של ביתכם הינו 6 מספר המציין צורך בבית משפחה אהבה, הרמוניה , קיימים צדדים רגשיים במיוחד , כאשר יום הלידה הינו 3 ומספר הגורל הוא 6 , צדדים הרמוניים , מה גם שהמפה כולה מאד הרמונית , מפה המראה על צדדים של יכולת הבנה , נתינה רבה , ובהחלט מפה נפלאה . כאשר השם יכתב על פי השם נעה , ללא האות ו , מדגיש צדדים ביטויים נפלאים , ועדיין נשארת מפה מאד הרמונית . שימו דגש לעולם הרגשי המאד מודגש שבה , ילדה קסומה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לילדהיעל27/02/2009
אני אמורה ללדת בת ב-6.7.09 בניתוח קיסרי. שם המשפחה הוא קהת. מה דעתך על אחד מהשמות הבאים: אלה, דנה, מאיה, עלמה, טליה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ליאת יוגב28/02/2009כרגע לא אתייחס לתאריך הלידה , אלא לשם בלבד , ואם כך עדיין לא סופי , השמות הפחות מומלצים הינם טליה אלה ועלמה , בשל הקונפליקט הנוצר , בכל אחד מהם בין מספר 1 ל-2 , קונפליקט בין הצד העצמאי לצד השותפי , אז מה רוצה ? כל שאר השמות יכולים להיות טובים , אלא , שצריך לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה , כמובן להשתמע לאחר הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך הלידה נתון לבחירתי
יעל01/03/2009על איזה תאריך את ממליצה בין 5-7 יולי 2009? (קיסרי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
ליאת יוגב01/03/2009התאריכים ה-5.7 או ה-6.7 יכולים להתאים . פחות מכך ה-7.7. בהצלחה ולהשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקת- דחוףנירה27/02/2009
שלום שמי נירה ושם בעלי איל. התינוקת שלנו נולדה ב-20/02/2009 בשעה 11:47 כו' בשבט אנחנו מתלבטים בין השמות ליה והשם נויה. מה עדיף? אני לא מוצאת מה המשמעות של השם נויה. תודה נירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה שלנו....
נירה27/02/2009היי שוב, מצאתי את משמעות השם נויה- תודה. מה לדעתך עדיף: ליה או נויה? שם המשפחה שלי פולילובסקי ושל בעלי טואף, הילדה תקרא לפי שם המשפחה של בעלי טואף, ואני עתידה לשנות את שם משפחתי לטואף-פולי. תודה רבה נירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק: נולד 22.02.09 שעה 15:30שלמה27/02/2009
שם האמא שירה, מה המשמעות לפי נומורולוגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלמה
ליאת יוגב27/02/2009ציין מספר שמות שמתחברים אליהם , וכן שם משפחה ואעזור לכם לבחור שם . אם זו בקשתך ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוק שנולד ביום שבת 21.2נטע לאסרי26/02/2009
שלום ,
בני נולד בשבת 21.2.09 בשעה 10 ו- 12 דקות בבוקר
בעלי ואני מתלבטים לגבי בחירת השם לתינוק
האופציות שחשבנו עליהם הם דניאל , איתי , רועי , רואי .
אודה לך על עזרתך
נטע ואייל לאסרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
ליאת יוגב27/02/2009מתוך הבנה ששם המשפחה שלכם ביום יום הינו ל א ס ר י , לכך אתייחס . אז ראשית , מספר הגורל של התינוק הוא 7-16 מספר המראה על עומק חכמה ידע למידה , היעוד שלו , ללמוד להחכים לדעת ... צורך בפרטיות , כאשר מבין השמות שהצעת , השם שנראה לי הטוב ביותר , גם כי לא מושלם , הוא רועי , השם דניאל יוצר מפה שיש בה חלקים של פחד מאיבוד שליטה ,שמביא למצבים של איבוד שליטה בתוך החיים . מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים . לא לבחור בשם , בעייתי השם איתי יוצר קונפליקט מאד בעייתי בין מספר הגורל=7 לבין צורת החשיבה =5 ואם כך , בלבול מאד גדול , אם מה ללכת האם עם החלק המאד רציני בוגר ? או החלק המאד קליל זורם ?? קונפליקט שמביא לבלבול בחיים בכל היבט , כעסים עצורים , רגשות קשים ועוד ... השם רואי גם הוא מתנגש , בין מספר הגורל =7 לבין מספר השם המלא =5 שוב אותה בעייה שהוזכרה בשם איתי . השם רועי , יכול ליצור צדדים מצד אחד מאד מופנמים , סגורים , מול חלק שלא אוהב לראות עצמו ככזה , כמי שרוצה להיות יותר פתוח , משהו שהולך על בגדול מרחבים , כשמי שאני יותר סגור מופנם . כמו עד כמה אוהב לראות עצמי כאדם סגור מופנם . חרדתי ועוד . אז האם השם דניאל טוב ? כמו שציינתי לא מושלם . אבל הוא הטוב ביותר , כי קיים בו צד של הבנה רבה , תובנות נפלאות , רגישות לאחרים . מה לבחור זו שאלה ?? האם קיימות אופציות נוספות ?? במידה וכן , אשמח לעזור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
נטע לאסרי27/02/2009האם יש לך הצעות כלשהן לשם שיכול להתאים לפי התאריך , השעה והשמות שלנו ואכן שם משפחתנו הינו ל א ס ר י . תודה , נטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע
ליאת יוגב27/02/2009כידוע , אני לא בוחרת שמות , ובכל זאת אציין שתנסו לבדוק שמות פרטיים הנותנים 8 או 5 ואנסה לעזור לכם בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנירה
ליאת יוגב27/02/2009כדי לעזור לבחור שם , אני צריכה את שם המשפחה של התינוקת , ופחות מכך את שמות ההורים , צרפי את שם המשפחה ואעזור לכם להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה של התינוקת
נירה27/02/2009שם המשפחה של התינוקת הוא טואף. התינוקת נולדה ב-20/2/2009 בשעה 11:47, השמות הם: ליה, נויה השם שלי נירה פולילובסקי של בעלי איל טואף (אני צריכה לשנות את שמי בעתיד ל: פולי טואף). תודה רבה נירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנירה
ליאת יוגב27/02/2009מספר הגורל של התינוקת הינו 6 , מספר המדגיש צדדים רגישים , משפחתיות , צורך באהבה והרמוניה באופן מיוחד , קיימים בה צדדים של עדינות נפש . כאשר לגבי בחירת השם ליה , מתקבלת מפה שלפיה נוצר מספר קרמטי 13-4 שיוצר תחושת חוסר שביעות רצון , הרגשה של תקיעות , ונעילות מחשבתית , משום כך לא אוכל להמליץ על השם , גם אם המפה בסה"כ הרמונית מתקבלים מספרים זוגיים , מספרי 2 4 6 , ובכל זאת העובדה שקיים מספר קרמה , תיקון על חיים קודמים , מציאות שקורית גם בחיים האלה , מצבים של חוסר שביעות רצון וכו ... השם נויה מקבל שוב מספרים קרמטיים , מספרי , 19-1 הרגשת עליונות , או לחילופין נחיתות , מצבי קורבנות ועוד , וכן השם המלא שהינו מספר 14-5 מספר המדגיש צורך תמידי בשינויים ולאסוף אנרגיות מחודשות ולהתחיל דברים חדשים .... משום כך חשוב שתנסי להציע שמות אחרים , או בכל זאת לבחור מי מהשמות ,גם כי , אין ספק שקיימת בעייתיות , אך נראה שאת פשוט החלטת שאחד משני השמות צריכים להבחר .... לא כך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת תארקיך לידה + שם לתינוקז'אנה26/02/2009
שלום !! אני אמורה ללדת בני ה 4 ( :-) ) בערך באמצה חודש מאי , מכיוון שכל הלידות שלי הם קיסרי אז אני יכולה לקבוע תאריך ניתוח - ומה שבא לי זה 12.5.09 מכיוון שזה יוצא ב-ל"ג בעומר רוב האירויים החשובים בחיי וחיי משפחתי הם סביב החגי ישראל . השאלה היא העם תאריך זה מומלץ בישבילי ובשיל רך הנולד ב"ה שאלה שניה היא בקשר לשם - אבי ז"ל נפץר בגיל 67 , לאחר מחלה קשה , וגם כל החיים היה אדם חולה ( סכרת נהורים) האם אני בכל זאת יכולה לתת איזה שהוא שם שקרוב לשמו מכיוון ששמו היה גרש- גרשון שזה לא בדיוק מתאים לימינו. המון תודה !!!!!!!!!!!!!! והמשך יום מקסים!!! נ.ב. שם משפחה שלנו - קושניר ושם של בעלי - מיכאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאנה
ליאת יוגב27/02/2009את השם שמעוניינת לבחור לבנך , תאלצי את לבחור , לא יכולה לייעץ כאן , הציעי שמות ואומר לך מהו השם המועדף ... לשאלתך האם התאריך ה-12.5.2009 תאריך טוב , תשובתי - מאחר ומספר הגורל המתקבל הינו 19-1 וזהו מספר קרמטי , פחות אמליץ על תאריך זה . כאשר מספר 19-1 משמעותו קושי תקשורתי , לא פעם הרגשת עליונות , או לחילופין - נחיתות , קורבנות ועוד הערה -קרמה תיקון על חיים קודמים , שגם בחיים האלה ,האדם יוכל להרגיש את הקושי . נסי ללכת עלה-11.5 ה-10.5 אלה תאריכים טובים יותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה שלנו...
נירה27/02/2009היי שוב, מצאתי את משמעות השם נויה- תודה. מה לדעתך עדיף: ליה או נויה? שם המשפחה שלי פולילובסקי ושל בעלי טואף, הילדה תקרא לפי שם המשפחה של בעלי טואף, ואני עתידה לשנות את שם משפחתי לטואף-פולי. תודה רבה נירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השם בר רחלירדנה26/02/2009
שלום, האם צירוף שני השמות הללו טוב? השם השני הוא שם של סבתא של בעלי ואנחנו מתלבטים אם להוסיפו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדנה
ליאת יוגב26/02/2009מה השאלה ? מה הנתונים , שם מלא ותאריך לידה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!!! בחירת שם לתינוקתדנה לוזון25/02/2009
שלום, אנו הורים טריים לבת שנולדה ב-23.02.09 ל' בשבט בשעה 19:46. אנו מתלבטים בין ארבעה שמות : הילה, נועה, הדס, הדר. (למרות שעדיפות ראשונה מבחינתנו היא הילה ושנייה היא נועה). שמי הוא דנה ושם בעלי שירן ושם משפחתנו - לוזון. נשמח מאוד לעזרתך , דנה לוזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ליאת יוגב26/02/2009מספר הגורל של ביתכם הינו 9 - מספר המייצג צורך במרחבים , מה גם שיום הלידה הינו 5 , מדגיש צדדים של הרבה חופש וריגושים , עוד על ה-9 , רחבות אופקים , הבנה נתינה , למען , צורך בדרמות בחיים , מספר המייצג צדדים מנהיגותיים , לא פעם מלחמתיות ועוד . מעניין לראות ששני השמות נועה והילה נותנים בדיוק את אותה המפה . כמו לראות צדדים של חופש ריגוש עניין סקרנות , פחות קל במסגרות , יום לידה 5 שם פרטי 5 , מספר השם המלא 5 ועוד . ואם כך כל המפה הולכת בכיוון 5 ו-9 מספרים מאד אינדבדואליים פרטיים , חופש ריגוש עניין סקרנות , מרחבי מחיה , תקשורתיות רבה ועוד . כשכמובן קיים הקושי המסויים ,כאשר קיימת בעיה עם גבולות, לא פעם , אך חשוב לציין שזו מפה מאד הרמונית . השם הדס , יוצר שם פרטי 6 וכן שם מלא 6 צדדים של הבנה נתינה , תוך גישה מאד פרקטית מעשית , חשיבה שיש בה צדדים שאפתניים השגיים מטרתיים . אך מידה של חנק קיימת במפה כאשר תאריך הלידה מראה על צדדים של חופש ומרחבים , מול הצדדים הדורשים מאד לקחת אחריות וללכת בתלם . השם הדר , מראה על צדדים מאד רגישים מול צדדים של מה פתאום , חייבים להיות בשליטה , להיות פרקטיים מעשיים , מטרתיים ועוד , אבל בטח לא להיסחף בעולם הרגשי. צדדים אחרים מספרים הסוגרים על ה-9 באופן כזה או אחר . מספרי 8 ו-2 שהינם מספרים זוגיים מול ה-9 מיום לידה 5 שאלה מספרים פרטיים חופשיים מאד . אז לשיקולכם . על כל אחד מהשמות , שללא ספק אפשר לראות הרבה טוב לעומת קושי בכל אחד מהם . בהצלחה , ספרו לי במה בחרתם ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבתכרמית25/02/2009
שלום ליאת, אנו הורים טריים לבתנו שנולדה בחמישי לפברואר 2009 בשעה 11:00 בבוקר ויש לנו קושי בבחירת שם לקטנה. שמי כרמית ושמו של בעלי אבשלום שם המשפחה הוא נהרי. נבקש עזרתך במציאת שם לקטנה. תודה רבה, כרמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית
ליאת יוגב26/02/2009אז ראשית , גישתי שונה משל רבנים מספר הגורל של ביתך הינו 9 מספר המראה על יכולת הבנה רבה , נתינה למען אחרים , מספר שמייצג צורך במרחבים , מה גם שנולדה ליום לידה 5 , שני מספרים יום וגורל 5 ו-9 המראים על צדדים פרטיים , חופש חברה עניין וכו. מול זה אתייחס לכל אחד מהשמות שהצעת , השם יהל יוצר מפה שלפיה עולם הצרכים הולך בכיוון מאד פרטי , צדדים זורמים חברותיים , מול זה החיים ידרשו ממנה ללכת עם מידה רבה של אחריות מעשיות ,כמו לומר , רצוי מול מצוי היוצר הרגשה של תסכול . בין הצד של העניין זרימה לבין המציאות המאלצת למידה רבה של אחריות ,כנאמר . השם ענבר יוצר מפה שלפיה מספר הגורל הינו 9 - מיום 5 מרחבים חופש מול צדדים המגבילים לא פעם את החופש והצורך בו , כמו לומר לה תהיי ילדה מאד סטנדרטית , משפחתית , זוגית , ומה פתאום ללכת עם מה שנועדת אליו ?צדדים אחרים הם יכולת ההבנה והרגישות הרבה הקיימת בה , צדדים של אידיאליסטיות , כשכלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות מאד פתוחה קלילה סתגלנית , ופחות שיראו הצדדים המאד רגשיים . השם מאיה יוצר מפת חנק ומספר קרמה 13-4 לא לבחור בו . השם מעיין יוצר מפה שלפיה 9 מיום לידה 5 מספרים זורמים קלילים מול זה מציאות החיים תדרוש ללכת בתלם לקחת אחריות וגישה מאד פרקטית ומה פתאום ללכת עם מה שנועדת אליו הריגושים הרבים והחופש שכל כך זקוקה לו . כמו כן מספרים פעלתניים מול מציאות הדורשת כל כך הרבה אחריות , שוב מפת רצוי מול מצוי היוצרת מצבים של תסכול . השם יעל - לא לבחור בו באופן חד משמעי . אז לשיקולכם . ספרי לי מה נבחר ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם לבת
ורד26/02/2009לא כ"כ הבנתי לפי תשובתך מה השם המומלץ לבתי. אני מעוניינת שבמידה והשמות שמסרתי לך אינם חופפים למפה של בתי, אשמח שתמסרי לי המלצות לשמות נוספים שאכן תואמים לאופי שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרמית
ליאת יוגב27/02/2009אם תעקבי אחר תשובותי , תראי שלא אני היא שבוחרת שמות לתינוקות , כמו לומר , בחירת שם נעשית ע"י אמא , ואם כך כשהצגת בפני שמות כאלה או אחרים , כל שיכולתי באופן הרבה יותר מעמיק להסביר את משמעות המפות שנוצרות בעקבות השמות שבחרת , אני מציגה את משמעות המפה , ואת היא המחליטה , במקום שממש לא מומלץ , ציינתי ואילו במקרים אחרים , הסברתי מה יצא במידה ושם כזה או אחר יבחר , נכון שאי אפשר לומר שיש שם שהייתי אומרת עליו אוהה... נפלא ., ובכל זאת , אני מניחה שהצעת את השמות , מתוך אהבה מסויימת והתחברות אליהם , וכל מה שנשאר לי בתפקידי כנומרולוגית , להסביר את המשמעות שתיווצר בעקבות הבחירה . ואם כך , או שתציעי שמות נוספים ואעזור לך לבחור השם המועדף , או שתחליטי על אחד השמות שהצעת ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)