מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתliza15/02/2009
שלום רב אני יודעת שלא נהוג לבחור שמות לפני הלידה אבל לפני כמה חודשים הסתכלתי באינטרנט את השמות כדי לבדוק איזה שם מוצא חן בעיניי - ובחיים לא הייתי בוחרת אותו אבל כשקראתי אותו פתאום הרגשתי תחושה נהדרת של חום בכל הגוף וישר ידעתי שזהו השם. אני ובעלי כמובן "רבים" על השמות הוא רוצה שם - מאיה (ואני פשוט מרגישה שהילדה הזאת היא לא! מאיה) ואני רוצה - אריקה ERICA (אני לא יודעת למה ואיך אבל השם הזה גורם לי הרגשה פשוט נהדרת) אני גם מוכנה שהשםן הזה יהיה שם שני ולא ראשון למרות שזה מוריד מה"ערך ועוצמה" שלו בעיניי. שמ משפחה - מינדל מה אנו יכולים לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת מינדל
ליאת יוגב15/02/2009ישנה אמירה שלפיה בחירת שם נעשית ע"י אמא , השם מאיה יוצר בעייתיות בהתייחס לשם מאיה מינדל , כאשר השם המלא המתקבל הינו 19-1 מספר קרמטי , שיעור על חיים קודמים , מצבים של קושי תקשורתי , הרגשת עליונות , או נחיתות . השם אריקה מינדל , נראה נהדר , לפי שעה , מבלי להתייחס ,כרגע , לתאריך הלידה ,שכידוע מרכיב חשוב . ואם כך זו אופציה נפלאה , אך חשוב להכין שמות נוספים שאפשר יהיה להתאים השם ביחס גם לתאריך הלידה . להשתמע לאחר הלידה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקאילנה15/02/2009
שלום! שמי אילנה. רציתי לדעת פירוש שמות סופי וליאל ועד כמה עכשיו מקובל לתת שמות כאלו. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה
ליאת יוגב15/02/2009באמת שאין לי מושג לגבי השמות , באופן שאת מתכוונת אליו , קיימים ספרים שמנתחים השמות במשמעות אליה את מתכוונת , ספר השמות ... נסי לבדוק מה המשמעות של השמות השם ליאל יותר חדשני ,השם סופי נראה לי בעייתי משהו ... הבדיקה שאני עושה היא בהתייחס לשם המלא ותאריך הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
אילנה16/02/2009יוגב, תודה רבה על התגובה!!! פשות חשבתי לתת שם סופי-ליאל - בשם של אנשים מאוד קרובים וחשובים לנו. רציתי גם לשמוע חוות דעת של מישהו מהצד... איך זה נשמע?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה
ליאת יוגב16/02/2009יש משמעות לשם שבוחרת , השם שמתכוונת שהוא יהיה השם , פחות מכך לשם השני הכתוב בת.ז. האם בכוונתך לקרוא לילדה סופי ליאל ? או רק סופי או רק ליאל , פרטי ואוכל להבין ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוק - הברית בע"ה ביום ג'אפרת הדר14/02/2009
שלום רב ושבוע טוב, ביוםג' 10.2.09 בשעה 12:26 בצהריים נולד לנו בן בכור. רצינו להתייעץ האם השם נועם (כולל האות "ו") הינו מתאים לילד עפ"י התאריך והשעה בה נולד. שם נוסף בעדיפות שניה הינו : עמית מאחר והברית בע"ה תחול ביום ג' 17.2.09, נודה לך על קבלת מענה. אפרת ועמוס הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
ליאת יוגב15/02/2009ראשית מספר הגורל של בינכם הינו 14-5 מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה תקשורת ותנועה . מול זה מתוך השם נועם הדר מתקבלת מפה שיש בה חלקים של מפת חנק , מאחר והמספרים שאליהם נולד הינם 5 מיום לידה 1 מספרים זורמים במיוחד , אינדבדואליים , פרטיים ואילו המספרים האחירם של המפה הינם מספרי 2 4 6 מספרים הסוגרים על עולם הצרכים , מה שנקרא- מפת חנק . לימים יכול ליצור בעייתיות מבחינה בריאותית ועוד . המפה גם מאד רכה , מספרים רכים לבן בעייתי ... השם עמית אפשרות שיכולה להיות לא רעה , כאשר מרבית המפה צדדים מאד של זרימה תקשורת , ריגושים עניין , מול זה צורת חשיבה המראה על צורך בהרמוניה משפחתיות אהבה , כלומר גם אם קיימים בי צדדים מאד זורמים , חשוב שאהיה איש משפחה מצד אחד , ומצד שני שאדע לקחת אחריות ולא יותר מדי לחגוג עם מידת החופש ... יש גם צד האומר שלמרות שהפנים מאד זקוק לחופש וריגושים , נדרש בבית משפחת הדר להיות ילד טוב ולעזור לאחרים . מבין השמות שהצעת השם עמית- עדיף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגת על ההודעה בה כתבתי מספר שמותליאת14/02/2009
אכתוב שוב שמות נוספים שחשבנו עליהם: איתן, אילי,אלון, תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ליאת יוגב14/02/2009בחירת השם אילי יכולה להתאים , כאשר מספר הגורל הינו 22-3 מספר המדגיש צורך בבטחון יציבות מסגרות , השם אילי מרקוב מקבל מפה שיש בה צדדים פתוחים חברותיים זורמים, יכולת ביטוי נפלאה , ידים טובות ואף דרך יצירתית כזו או אחרת . השם אלון לא מומלץ בשל מספר קרמה 13-4 - שמשמעותו , נעילות מחשבתית ,הרגשה של חוסר שביעות רצון ועוד . השם גיא יכול אף הוא להיות מתאים , המפה הולכת בכיוון זוגי סטנדרטי , ילד טוב , מצד שני יכולת מנהיגותית , השפעה חזקה על אחרים , צדדים אחרים , זהו הקושי באינטימיות ,בגלל מה שנקרא , מספר מתח שהינו 2 - ואם כך קושי בשיתוף . ובכל זאת המפה טובה אם כך לשיקולכם בין השם , גיא לבין אילי . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעןד שני שמות
ליאת14/02/2009עידן , איתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ליאת יוגב15/02/2009השם איתן יכול להיות לא רע , כאשר מספר הגורל הינו 4 מול זה המספר האחר המאד דומיננטי במפה הינו 8 , ואם כך מפה מאד פרקטית מעשית , כאשר הפנים זקוק לבטחון מסגרות ואילו הדרישה שלו להרבה יותר שאפתנות מטרתיות , ומה שנקרא לך על הבגדול , אולי מי מכם כהוריו יכול להיות מאד שאפתן דומיננטי עד כדי מנהיג ? המפה יכולה להיות מאד הרמונית למרות זאת , אלא שקיימת כאן בעייתיות מסויימת כאשר מספר הגורל הינו 4 וגם מספר המתח הינו 4 , מספר מתח משמעותו , שאם נחסיר מהשם המלא את מספר הגורל יתקבל מספר , ובמקרה הזה המספר הוא 4 , כמו לומר נועדתי להיות מאד מסגרתי אחראי , לדאוג להתקרקע ועוד , ואילו מספר המתח שלי הינו 4 , כמו לראות שלא תמיד קל במה שהכי זקוק לו . ואם כך מידה של קושי ...במה שהכי זקוק לו .... לכן השם יכול להיות במידה מסויימת בעייתי , השם עידן - ממש לא מומלץ , המון קונפליקטית וממש לא לבחור בו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעקבות להתכתבות שלנו ממקודםיוליה14/02/2009
בוקר אור, בהתכתבות לפני זה יעצת לי את השם נגה. אפשר בבקשה הסבר למה בחרת דווקא בשם הזה מהשמות שהצעתי.. בתודה מראש, יוליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה
ליאת יוגב14/02/2009דברי איתי בצאת השבת , ואוכל לנסות להשיב לך , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת לפני לידהרוני13/02/2009
הי ליאת, אני מאמינה שאין לבחור שם לילד לפני לידתו. בנוסף, לעיתים אנחנו כל כך רוצים כל ההריון שם מסויים וכאשר הילד נולד ואנו מביטות לראשונה בעיניו השם יכול פשוט לא להסתדר טוב... מצד שני, לפני מספר חודשים עלה אצלי שם שלא עוזב אותי ואני חייבת לתהות האם הוא הולם ומתאים. האם תוכלי לדעת זאת רק על סמך שמי ושם בעלי מבלי לדעת את תאריך הולדתו של הקטנצ'יק? :-) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
ליאת יוגב14/02/2009אין לי צורך בשמות ההורים ,אלא בשם התינוק , ואם כך כיתבי לי מהו השם שחשבת עליו וכן שם המשפחה של התינוק . ומכאן אוכל (כרגע , גם ללא ידיעת תאריך הלידה ) להמליץ , או פחות מכך על השם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני לידה
רוני14/02/2009תודה לך! כשחשבתי שזו תהיה בת הסתדר לי לקרוא לה אור. כשהבנתי שזה יהיה בן השם אור לא התאים, וקפץ לי השם רואי (ב- א' ) פתאום גם הבנתי שבשם רואי יש את המילה אור וזה נתן לי תחושה טובה. שם המשפחה הוא ניקולא אם שמות ההורים לא משנים ותאריך הלידה אף הוא פחות חשוב אז למה בדיוק מתייחסים כשבודקים שם? כמדומני ישנה חשיבות אדירה לתאריך הלידה. האם אני טועה? תודה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה :-)
רוני16/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
ליאת יוגב16/02/2009מאחר ומתקבל בבחירת השם רואי ניקולא , מספר קרמטי 16-7 שמשמעותו , מצבים של ניתוקים , הפתעות ועוד , לא הייתי ממליצה על השם ... נסי להתחבר לשמות נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד כמה שמותליאת13/02/2009
אוי, אני ממש מאוכזבת! יש עוד כמה: איתן, גיא, אילי , אלון - עם כולם אני ממש לא שלמה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה
ליאת13/02/2009מה את לוקחת בחשבון שם פרטי ,שם משפחה, ותאריך לידה? שעת לידה גם עושה הבדל? שמות ההורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ליאת יוגב14/02/2009בניתוח מפה נומרולוגית , הנתונים הם שם מלא ותאריך הלידה , אין צורך לדעת את שם ההורים , וכן את שעת הלידה , שעת הלידה, מיועדת לניתוח מדוייק של המפה האסטרולוגית ואם כך כאשר עוזרת לבחור שם , אין צורך לדעת מהי שעת הלידה של התינוק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת שםשלומית12/02/2009
נולדה לי ילדה בתאריך 27/1/2009 בשעה 9:30 ואנחנו מתלבטים בין לירון או אופיר ורציתי לשול מה יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית
ליאת יוגב13/02/2009מהו שם המשפחה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נולד לנו בן!!!ליאת12/02/2009
שלום רב! בשעה טובה נולד לנו בן ב 09/02/2009 (ט"ו בשבט) בשעה 05:56 חשבנו על שמות ובעיקר על שם איתי. מה דעתך? למען האמת אין כמעט שום שם אחר שאנו מתחברים אליו. אודה על תשובה בהקדם כי הברית בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ליאת יוגב13/02/2009מהו שם המשפחה של התינוק ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך
ליאת13/02/2009שם משפחה שלנו מרקוב
ליאת יוגב13/02/2009מספר הגורל של בינכם הינו 22-4 מספר המייצג צורך בבטחון מסגרת יציבות ,מידה רבה של אחריות , דגש לפרטים ,כאשר לימים ,ה-22 יוכל ללכת עם הצדדים היותר מנהיגותיים כריזמטיים , כאשר גם יום לידה 9 מדגיש צדדים של עשיה בגדול . אך לעומת זאת השם איתי מרקוב , מקבל מפה שלפיה השם המלא הינו 13-4 מספר המדגיש לא פעם תחושת תסכול , חוסר שביעות רצון, הרגשה שדברים תקועים ומשום כך השם לא מומלץ ויש הרגשה שהתחברתם לשם , ואם כך אין לי מה לומר .... אלא אם כן קיימות אפשרויות אחרות ואבחן אותם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה כיף נולדה לנו בתמורין12/02/2009
שלום לך, היא נולדה בתאריך 9.2 בטו" בשבט. בשעה : 04:30 לפנות בוקר שמי מורין ובעלי גיל שם משפחה ברקי. אנחנו אבודים בנושא השם- כלום לא נראה מתאים. חשבנו על שקד , מה את אומרת? יש רעיונות נוספים? תודה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורין
ליאת יוגב13/02/2009מספר הגורל של ביתכם הינו 22-4 מספר המייצג צורך בבטחון מסגרת יציבות , מספר שיש בו דגש לפרטים , מידה של אחריות ועוד . ה-22 בהמשך הדרך , יכולת כריזמטית ,עשיה בגדול .... זאת יותר בגיל מתבגר , מאחר שילדים לא יודעים מה לעשות עם המספר המיוחד 22 . השם שקד לא מומלץ מאחר ומתקבלת מפה קונפליקטית , בין מספר גורל 4 לבין שם מלא 5 , ה-4 הדורש ביטחון מסגרות , ה-5 הזקוק לחופ ש ריגושים עניין , ואם כך אם מה ללכת ?? קונפליקט בעייתי במיוחד . אני לא נוהגת להציע שמות ,נסו להתחבר לעוד שמות והציעו בפני , אעזור לכם לבחור השם היותר מוצלח . להשתמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם התינוקהילה12/02/2009
שלום בני נולד בתאריך 28.12.07 קראנו לו אייל שם המשפחה הרוש. שמי יסמין ובעלי שי רציתי לדעת אם השם מתאים ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת הרוש
ליאת יוגב12/02/2009מספר הגורל של בינכם הינו 13-4 מספר המדגיש צורך בבטחון יציבות , מידה רבה של אחריות , לא פעם יתעקש על דברים ... כאשר השם המלא במקרה של אייל הרוש , הינו 22-4 שוב מספר 4 ,אבל שונה , 4 המייצג יכולות בגגדול , כריזמה ועוד , ואם כך המספר המאד דומיננטי במפתו הוא ה-4 שיכול גם לציין יתר דגש לפרטים , ילדים לא יודעים לקחת את משמעות ה-22 אלא יותר בהתייחסות מצומצמת של ה-4 , היותר פרטים , ביקורתיות , והצורך כמובן , בבטחון ויציבות , מול כל זה קיים מספר נוסף , שזוהי צורת החשיבה שלו , והוא 5 -מספר שיוצר קונפליקט עם ה-4 הכל כך דומיננטי במפתו , כמו לומר לא רוצה ללכת ביתר עם הצדדים המאד תבניתיים מסגרתיים אחראיים , חייב מדי פעם ריגושים , עניין סקרנות ושינויים, ואם כך השאלה שנשאלת , אם מה הולך ?? צריך וחשוב יהיה להפנות אותו לכוון ספורטיבי , ומצד שני צד טכני גם הוא אפשרי , בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת שם לתינוקמירה11/02/2009
שלום, אני בהריון ראשון ומחפשת שם מיוחד לילדי הראשון לי קוראים מירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירה
ליאת יוגב11/02/2009חשוב שתתחברי לשמות שאוהבת , ואז תציגי בפני , כאשר ההתייחסות שלי היא לשם המלא ותאריך הלידה להשתמע לאחר הלידה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמות לשני הבנים שלי - ברית ביום שישאודי10/02/2009
שלום רב, נולדו לי תאומים בנים ב-5 בינואר 2009 שם משפחה קרייביל חשבנו לקרוא לאחד אילי גבריאל ולשני אלעד יונתן לכל אחד שני שמות אחד ישראלי ואחד לדוברי אנגלית (בעלי לא דובר עברית) ההתלבטות היא: איליי או אילי יונתן או יהונתן או לקרוא לאחד יונתן ולשני אלעד בלי שמות שניים (אם הבחירה הראשונה שלנו לא ממש הרמונית). נשמח לקבל את עצתך בברכת כל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודי
ליאת יוגב11/02/2009ראשית , אני מניחה שכאשר אתה מציג את שני השמות לילדיך , הכוונה היא לשם ראשון כשם שיקרא והשם השני כשם שיופיע בת.ז כשם נוסף, במידה ולא כך הדבר , תקנו אותי . מספר הגורל של התאומים הינו 8 - מספר המציין כוח רב , שאפתנות , מטרות , גישה פרקטית השגיות רבה ועוד . ואם כך השם אילי מקבל שם מלא שגם הוא נותן 8 - מה שמדגיש צדדים מאד עוצמתיים פרקטיים מעשים , כל המפה המתקבלת על פי הם אילי , היא מפה זוגית , כאשר צורת החשיבה מראה על צורך בהרמוניה , משפחתיות אהבה , מול החוסן כוח הקיים ב-70% מערך המפה . כמו לומר לפעמים רוצה לראות עצמו יותר רך רגשי מאשר , כל כך פרקטי ומעשי ... ובכל זאת כל המפה במקרה של אילי היא מפה זוגית , המייצגת צדדים סטנדרטיים , ילד טוב , מה שנקרא ,ההולך בתלם ... השם יונתן יוצר מפה שיש בה חלקים מאד אינטנסיביים , פעלתנית , דינמיות , קצב , מול זה כלפי חוץ , חשוב יהיה להיראות יותר מובנה , מסגרתי , נורמטיבי, ובקצב שונה , מכפי שכל המפה מראה , כמו לומר צדדים של פחות קבלה עצמית , כמו לראות שפחות יאהב להראות לעולם את הצדדים הכל כך אינטנסיביים פעלתניים שבו .... השם יונתן , במקרה זה , נראה כשם טוב בהחלט , אוהבת .... וכן השם אילי . האם צריך כאן שמות נוספים , לא בטוחה ... בעיקר במידה וכוונתכם היא לבחור שם אחד בלבד . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקשמות לתינוק10/02/2009
שלום אמי ילדה היום בתאריך -10.2.2009 התינוק נולד היום בבוקר אנו מתלבטים בבחירת השם לתינוק הנה כמה אופציות של שמות : זיו, אורי דביר, איתי,קורן,שי הבין כל השמות אנחנו מאוד אוהבים את השם זיו האם הוא ממולץ? שם ההורים דוד(דודי) מירי(מרים) נשמח לתשובה בהקדם האפשרי .. משפחת לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשפחת לוי
ליאת יוגב11/02/2009מספר הגורל של התינוק הינו 5 -14 , מספר המציין צורך בחוויות ריגושים , עניין סקרנות , חברה תקשורת , תנועה ועוד . מול זה מבין השמות , השם זיו מראה על ילד מאד פעלתן דינמי , מול חלקים שידע לפיהם לקחת אחריות , השם לא רע , מראה על צד של רצוי מול מצוי , העולם הפנימי הכל כך זקוק לריגושים חופש ענין ,מול המציאות שתגרום לו לקחת אחריות , צדדים משפחתיים , כשמתקבלת מפה שיש בה צד של רצוי מול המצוי , יכול לגרום לחווית תסכול , והרבה פעמים צדדים של - אם היה לי .... איתי , מפה דינמית , אך יש בה צדדים של פחות קבלה עצמית , כלפי חוץ וגם איך חשוב יהיה לי לראות עצמי , בצורה של עומק , רצינות איכות , גם מי שאני כטיפוס מאד דינמי פעלתן . נראה שגם האם וכן האב דורשים מאד שלמות , רצינייים , כך לפחות קולט שאתם מתייחסים ורוצים אותו . השם קורן לא טוב , מקבל קרמה 13-4 השם אורי , יוצר מפת חנק , חונק את המקום של הצורך בחופש הקיים בו , בעיות בריאות , יכולות להיווצר ... השם שי , פחות מומלץ ואם כך אולי בכל זאת מבין כל השמות השם המועדף הינו זיו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
שמות לתינוק12/02/2009תודה רבה על יעוץ שמות , רציתי לשאול אותך איך השם אביב או עידו ? האם זה שמות ממולצים לילד? תודה רבה משפחת לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשפחת לוי
ליאת יוגב13/02/2009באשר לשם אביב , ממש לא מומלץ ,השם יוצר קונפליקט בעייתי בין מספר הגורל =5 לבין השם המלא =7 ואם כך מתקבלת מפה , שיש בה מצבים של איבוד שליטה , בלבול רב , כעסים עצורים ועוד ... השם עידו, יכול להיות טוב , כאשר המספר 5 הופך להיות מאד דומיננטי במפה , ובכל זאת , ה-5 מייצג צורך בחופש ריגושים עניין סקרנות , חברה, תקשורת ותנועה , מידה רבה של שובבות , סקרנות מפה זורמת במיוחד ונפלא ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקתמורן09/02/2009
שלום רב.. אני ובעלי מתלבטים בקשר לשם לביתנו הבכורה שנולדה ביום שני בתארים 02.02.09 בשעה 16:55 ההתלבטות היא בין עמית, יובל, שירה, נועה, מאיה או דנה. שמי הוא מורן ושם בעלי שמעון, משפחה אלחרט. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
ליאת יוגב10/02/2009מספר הגורל של התינוקת הינו 6 - מספר המייצג צורך בבית משפחה אהבה , הרמוניה , כאשר מבין השמות שהצעת , השם עמית יכול להיות נפלא , גם כי קיימת סוג של בעייתיות מסויימת (אין שם ללא בעייתיות , כזו או אחרת ) השם עמית יוצר מספרים רכים נשיים , נועם רב , יכולת ביטוייית , כאשר כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר עצמאית יחודית בדרכה , ופחות שיקלטו אותה בצד הכל כך רך . כמו לומר פחות קבלה עצמית , למה צריכה להראות כלפי חוץ משהו אחר ממי שאני ? ובכל זאת זוהי מפה הכי פחות בעייתית , כפי שציינתי משאר המפות , השם מאיה הדחקה לעולם הרגשות , השם דנה בעייה של מספר קרמה 19-1 בעייה תקשורתית , השם יובל , הדחקה לעולם הרגשות , מבינה שצריכה להיות מאד חזקה שאפתנית , ומדחיקה את מה שנועדה אליו .... השם שירה שוב הדחקה לעולם הרגשות , ושמירת חיץ . ואם כך נראה לי שהשם עמית הוא הטוב ביותר בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)