מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור עצםאבי01/02/2013
שלום,
רציתי לשאול האם יש איזשהי דרך ליישר קסיפוייד שבולט החוצה.
הוא בולט החוצה מאז שנולדתי וזה מעוות לי את הגוף ומפריע לי מאוד. אסטטית בלבד. לפני כשבועיים קיבלתי מכה קטנה מלמטה ומאז הוא בולט עוד יותר החוצה.
שמתי לב שכשאני לוחץ עליו חזק עם האגודל כ 5 דקות, הוא מתיישר לגמרי, אבל כעבור כ 10 דקות הוא חוזר לקדמותו.
אם אני אלחץ עליו הרבה האם יש סיכוי שזה יגרום לשברים קטנים וליישורו באופן קבוע? או שאני סתם מבזבז את הזמן שלי?
שמעתי גם שיש איזשהו מחוך... איך זה עובד? כמה זמן צריך ללכת עם זה? ימים,שבועות,חודשים? לכל היום או רק בשעות מסויימת? והאם זה יכול ליישר את העצם לתמיד, או שזה שוב חוזר?
אם אני לא אהיה מתאים ללבוש מחוך (הגיוני כי גם חלק מהצלעות שלי בולטות החוצה), האם יש עוד איזשהי דרך ליישר את השפיץ המעצבן הזה??? (כמו לחיצה ידנית עליו???)...
בן 29
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישור עצם - תגובה
פרופ` אלון בן נון03/02/2013בי שלום
לצערי אין דרך ליישר את ה"שפיץ המעצבן הזה" בלי שהוא יחזור לסורו.
הדרך היחידה הינה כריתתו בניתוח. זה ניתוח לא גדול אבל עקב המיקום ה"אסטרטגי" הוא די כואב לפחות 8 שבועות ומצריך טיפול תרוםתי נגד כאבים..
לא בטוח שעבור בעיה אסטטית שווה לשלם את מחיר הכאב...
במידה ובכל זאת תרצה לשמוע על כך עליך לפנות לבדיקה במחלקה לניתוחי חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אבי04/02/2013ד"ר ברשותך עוד כמה שאלות:
1- שמעתי שיש מחוך מיוחד המיועד ליישר את העצם הזאת כשהיא בולטת החוצה. האם אתה מכיר את המחוך הזה?
2- אם קיבלתי מכה וזה עיוות אותו יותר החוצה, אי אפשר לתת מכה חזרה שיחזיר אותו? כאב לא ממש מטריד אותי, אבל אני לא רוצה לעבור ניתוח. הרי אם לוחצים על עצם בעוצמה מספיק חזקה היא מגיעה למצב הפלסטי שלה ולא חוזרת לקדמותה. וגם אם לוחצים עליה בעוצמה פחותה לאורך זמן היא יכולה לשנות את צורתה.
3- איך זה שכשאני לוחץ עם האגודל, העצם מתיישרת לזמן מסויים (גם כ 10 דקות אחרי שאני משחרר). האם זה לא סימן שאפשר לשנות את הצורה של העצם אם הזמן יהיה ממושך יותר?
4- האם אפשר לעשות נזק אם אני אלחץ חזק מידי עם האגודל? (שוב אין לי פחד מכאב זמני).
אשמח לשמוע את דעתך בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא בבדיקת סיטיאיל25/01/2013
אני בן 54. לא מעשן. עוסק בספורט באופן קבוע. BMI 25.
בבדיקת סיטי שגרתית התקבלו הממצאים הבאים:
קשרית בקוטר 2 מ"מ ב - RLL .) )חתך 006
פרט לכך הריאות נקיות.
הקנה והסמפונות שמורים.
כלי הדם הריאתיים שמורים.
שערי הריאות חופשיים.
המדיאסטינום שמור.
מומלצת בדיקת מעקב בעוד שנה
מה המשמעות והאם צריך לעשות משהו לפני מועד הבדיקה הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא בבדיקת סיטי - תגובה
פרופ` אלון בן נון26/01/2013אייל שלום
כמובן שכל תשובה שאתן לך אינה מלאה כיוון שלא ראיתי את הבדיקה בעצמי אך
על פי התיאור שכתבת לא מדובר בממצא מדאיג. אין לך משהו נוסף לעשות מלמד לבצע את בדיקת הביקורת כמומלץ. אני בדכ ממליץ על ביקורת ראשונה אחרי שישה חודשים ולאחר מכן במידה ואין שינוי ביקורת נוספת אחרי עוד שנה. פשוט על מנת להיות מעט זהיר יותר. רצוי לבצע את בדיקת הביקורת באותו המקום ובאותה טכניקה שבוצעה הבדיקה הנוכחית על מנת להקל על ההשוואה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוח למניעת הזעת יתרקורל23/01/2013
האם ניתן כי כירורג ילדים יבצע הנתוח או עדיף כי כירורג חזה יבצע ומדוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לי מאוד לקבל התיחסות לשאלתי
נער בן 1527/01/2013אני בתהליך של חיפוש אחר מנתח מתאים ותשובתכם תוכל לעזור לי מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוח למניעת הזעת יתר - תגובה
פרופ` אלון בן נון11/03/2013ניתוח להזעת יתר יכול להתבצע ע"י כירורג חזה או כירורג ילדים.
מה שחשוב יותר הוא שיבוצע ע"י מי שמבצע זאת באופן שגרתי והוא בעל ניסיון בביצוע הניתוח.
כעיקרון זהו ניתוח פשוט מאוד אך חשוב להכיר את כל היתרונות והחסרונות בביצוע הניתוח לפני קבלת החלטה האם מבצעים או לא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרות21/01/2013
שלום.מאחר ועברתי לפני ארבע וחצי חודשים לובקטומי בגלל NSCL שלב 1 או דרגה 1( אנני יודעת איך אומרים )הרופא נתן לי לעשות CT חזה ובטן להשוואה .אני עשיתי פעם קודמת לפני הניתוח PET CT בגלל שהיה לי NHL טופלתי והבראתי וגילו במקרה גידול ב RUL מסוג אדנו קרצינומה שכחתי לשאול אותו למה לא עושים MRI הרי ב CT יש הרבה קרינה לא ניתן לראות טוב ב MRI? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אורן פרוכטר21/01/2013איכות ההדמייה ב CT ו MRI היא שקולה
MRI בדיקה יקרה שאינה בסל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום חזהעופר20/01/2013
שלום,
לאימי בת 70 יש כאבים בחזה, עם שיעול ולחה.
בצילום חזה נמצא: התעבות של הסדק הבינ אונתי הגדול בריאה הימנית ונוזל בכמות הקטנה בבסיס.
מה זה יכול להיות?
האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום חזה - תגובה
פרופ` אלון בן נון20/01/2013לא נשמע משהו מאוד מסוכן אך כפי הנראה מצריך המשך טיפול ובירור. יש מקום לשקול עם רופא המשפחה טיפולן אנטיביוטי וביצוע צילום ביקורת.
במידה והבעיה מתמשכת או מחמירה יהיה צורך להפנותה ל CT חזה ולרופא ריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה
עופר22/01/2013שלום,
הרופאת משפחה נתנה לה Augmentin 875mg
וגם Roxithromycin 150mg
זה לא מסוכן לקחת 2 סוגי אנטיביוטיקות בו זמנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר אורן פרוכטר24/01/2013התשובה היא לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרות20/01/2013
שלום עברתי לובקטומי בגלל אדנו קרצינומה דרגה 1 מה פרוש המילה NSCL במונחים הרפואיים.? מבקשת הסבר אים אפשר .מכיוון שאני יודעת שאני לא צריכה שום טיפול.רק מעקב.אני יודעת שהגידול הוא אדנוקרצינומה מסוג בלוטי (מוצינוס) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` אלון בן נון20/01/2013הכוונה לגידול מסוג בלוטי. גידול של תאים שאינם תאים קטנים ולכן נקרא non small cell.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב אחרי ניתוחרות14/01/2013
שלום.האים אחרי ניתוח לובקטומי בגלל אדנו קרצינומה מסוג בלוטי דרגה 1גודל 1.4 ס"מ המעקב הוא בברונכוסקופיה?מאחר והרופא אמר לי אחרי שנה עושים ברונכוסקופי. בעצם למה לא עושים CT PET? כשעברתי את הניתוח לקחו 6 ביופסיות מהבלוטות באזור ותודה לאל הכל היה נקי. והאים יש קשר למחלת הNHL ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב אחרי ניתוח - תגובה
ד''ר אורן פרוכטר14/01/2013אין קשר ל NHL
מעקב על ידי CT וביקורת גדם בברונכוסקופיה אחרי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרות14/01/2013
שלום.לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי מתאריך 8/1/13 מדובר בשאלה שנשאלה בתאריך הזה 8/1/13.תודה.
ד''ר אורן פרוכטר14/01/2013מדובר בגידול מסוג בלוטי (זו משמעות מוצינוס). כאבים יכולים להמשך עד שנה מהניתוח אם כי בדרך כלל פחות.
אחוזי ההצלחה הם מעל ל 90 אחוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא קיבלתי תשובהרות14/01/2013
שלום.לא קיבלתי תשובה על השאלה שלי מתאריך 8/1/13 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה - תגובה
פרופ` אלון בן נון14/01/2013התשובה נשלחה, אינני מבין מדוע לא קיבלת
אין משמעות לסטייה קטנה זו מהנורמה מלבד הצורך לחזור על הבדיקה בעוד 6-8 שבועות על מנת לראות שאבן מדובר בסטייה "שגרתית"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלובולין בטא 1רות13/01/2013
שלום.מאחר ועברתי לובקטומי לפני 4 חודשים בגלל אדנו קרצינומה שלב 1 ואין צורך בטיפןל לפי דברי הרופא .בוצעו בדיקות דם ואחד מהתשובות בכימיה היה מעל הנורמה וזה גלובולין בטא 1 7.3% כשהנורמה 4.7-7.2 האים יש מקום לדאגה שאר ההאימונוגלובולינים יצא תקין אשמח לקבל תשובה .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלובולין בטא 1 - תגובה
פרופ` אלון בן נון13/01/2013לא נשמע מדאיג. זו סטיה קטנה מהנורמה המצרזיכה מעקב בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיוות בצלע שמאלקיריל07/01/2013
שלום,צלע ימין שלי בולטת יותר מצלע ימין וזה מטריד אותי היא יותר עקומה מהשנייה ואני יכול להכניס מתחתיה את היד ממש שאלתי היא האם אפשר לישר אותה איכשהו
בתודה מראש קיריל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיוות בצלע שמאל - תגובה
פרופ` אלון בן נון09/01/2013קיריל שלום.
טכנית ניתן בדכ ליישר אבל זה בהחלט ניתוח שלא כדאי
לעשות. הוא גורם לכאבים חזקים למשך זמן ממושך.
לכן במידה ולא מדובר במחלה אלא בבעיה אסטטית הדבר אינו מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- RE שאלהרות07/01/2013
שלום.אים הנוזל בכמות המזערית כפי שצויין בפלוירה אחרי הניתוח יכול להספג ?להעלם ?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RE שאלה - תגובה
פרופ` אלון בן נון07/01/2013עם הזמן בדכ נספג ונעלם כחלק מתהליך הריפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האים זה יכול להופיע בגלל הניתוח לובקטומי?פרופ` אלון בן נון06/01/2013
שלום.אני עברתי לפני 4 חודשים ניתוח לובקטומי באונה עליונה מימין בגלל אדנו קרצינומה ידוע לי שזה שלב 1 בגודל 1.4 ס"מ ואין צורך בטיפול נלקחו 6 ביופסיות מהבלוטות מסביב והכל היה נקי.הניתוח בוצע בשיטה הפתוחה עדין יש כאבים ובמאמץ יש קצת קוצר נשימה.אני עברתי לפני שבוע MRI של השדיים ותודה לאל זה תקין אין שום ממצא .אבל היה רשום כממצא לואי :תפליט פלאורלי קטן מימין אני יודעת מה זה תפליט פלאורלי השאלה שלי האים זה יכול להופיע בגלל הניתוח לובקטומי?אני בת 68 אשמח לקבל תשובה תודה.
פרופ` אלון בן נון06/01/2013תפליט בכמות קטנה אחרי ניתוח הוא בהחלט מצב סביר ומקובל.
בכל מקרה אין תשובה זו במקום פניה למנתח על מנת שיראה את הצילומים בעצמו ויוכל לאשר זאת באופן מוחלט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניחת דםאורלי03/01/2013
שלום. מזה מספר חודשים ליחה ירוקה לפעמים עם חוטי דם, ללא שיעול. האם על סמך העובדה שאין שיעול ניתן לשלול בעיה בראות?
בבדיקה אנדוסקופית בדרכי נשימה עליונות ע"י רופא אא"ג לא נמצא שום ממצא חריג.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניחת דם - תגובה
פרופ` אלון בן נון03/01/2013אורלי שלום
זו בהחלט תופעה המדליקה אור אדום ומחייבת בירור.
לא נתת פרטים על הרקע הרפואי שלך ולכן גם לא אוכל לתת לך המלצות לבירור ואלי טוב שכך.
כיוון שמדובר בבעיה המצריכה התייחסות רצינית עליך להגיע בהקדם ! לרופא ריאות או כירורג חזה ולעבור בירור מלא כנדרש למצב זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.
אורלי03/01/2013אני לא מבקשת כמובן אבחון דרך הפורום. אני רק שואלת האם ניתן לקבוע על סמך העובדה שאין שיעול כי מקור הליחה הדמית אינו בראות?
דרך אגב, צילום חזה תקין.
שוב תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. - תגובה
פרופ` אלון בן נון04/01/2013אורלי שלום
נכון שבמרבית המקרים כשהבעייה בריאות יש שיעול אך זהשאין שיעול אינו
שולל בעיה בריאה. צילום חזה תקין מרגיע אך גם זה אינו מספיק על מנת
להפסיק את הבירור בנוכחות גניחת דם.
לאור זאת אני בהחלט חושב שצריך להשלים את הבירור ע״י רופא מקצועי
שיבדוק יברר ויעקב. כך מונעים פיספוסים ובעיות כבדות יותר בעתיד...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן ריאותנעה29/12/2012
בן 75 עם דלקת ריאות כרונית. התגלה גידול בריאות לפני כשנה וחצי, ולכן עבר טיפולי כימו והקרנות, שהקטינו את הגידול מעט.
בבדיקות שעבר לאחרונה התקבלו הממצאים הבאים:
החמרה ניכרת בקשריות ריאתיות ותמט חדש של ה- lul תפליט פלאורלי חדש ועיבוי פריברונכיאלי חדש ל-lll כמתואר רושם לתהליך היפודנסי גדול חדש בכבד
לאחרונה גם מאוד נחלש, עייף כל הזמן, ללא תיאבון, לעיתים יש לו רעידות בגוף.
אבקש לדעת מה המשמעות, הפרוגנוזה ומהן אפשרויות הטיפול.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן ריאות - תגובה
פרופ` אלון בן נון31/12/2012המצב שאת מתארת אינו טוב והוא זקוק לפנות לאונקולוג על מנת לעשות הערכה מלאה ולהחליט כיצד להתקדם.
אין באפשרותינו לתת תשובה ברורה על שאלות כ"כ מהותיות בבריאותץו וסיכויו של חולה מבלי שראינו אותו, ראינו את ביקות הדימות שלו ולמדנו את המצב לעומק.
עליו להגיע לאונקולוג המטפל ובמידה ורוצים לשמוע עוד אפשר לגשת איתו עם כל החומר לקבלת חוות דעת שניה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)