מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרמי05/10/2008
האם יש דיכאון לאחר ניתוח בניתוחי חזה אצל ילדים כמו אצל מבוגרים? מה ניתן לעשות לפני ואחרי כדי להקטין את הנזק. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון לאחר ניתוח
ד''ר עוזי יזהר06/10/2008רמי שלום,
זה טבעי וידוע כי לאחר כל ניתוח ולא רק בחזה יכולה להיות תקופה של דכאון או מצב רוח שאינו תקין. במבוגרים ובילדים. אם מדובר במצב שלפני ניתוח ניתן לדבר עם הרופא המטפל והילד או גם בעזרת עובדת סוציאלית מיוחדת לכך על מנת להקטין את מידת החרדה מהניתוח. לאחר הניתוח ממליץ להיוועץ עם הרופא המטפל. אין תרופת פלא אחת. לכל מקרה יינתן פתרון משלו.
שנה טובה ובריאה, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים נקודתיים בחזה עליוןמשה01/10/2008
שלום ד"ר, בשבועיים האחרונים יש לי מיחושים בצורת דקירות בחזה עליון ימין, לפעמים גם בבית השחי, ובאזור הכתף. יומיים מתוכם הרגשתי גם כעין דלקת גרון בגרון בצד ימין ובצואר ימין (לא בשעת בליעה). אין נפיחויות כלשהם בצואר או בבית השחי. איני יודע אם זה קשור אבל במקביל התחלתי לסבול מצרבת אותה אני מרגיש גם בצד ימין של הבטן. מה זה יכל להיות? תודה מראש משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף,
משה01/10/2008אני בן 30 לא מעשן, אבל שמן... בריא בד"כ , הכאבים לא בנשימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בחזה
ד''ר עוזי יזהר05/10/2008משה שלום,
קשה לדעת מתיאור השאלה במה דברים אמורים. עצתי לך - גש לרופא שיבדקו אותך. אין לנו מושג על גילך מחלות רקע וכד' ולכן אני חושב שמיקום שאלה כזו היא בביקור אצל רופא.
תרגיש טוב ושנה טובה ובריאה, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לאחר ניתוח בבית חזהחגית22/09/2008
שלום רב, אני כ- 8 שבועות לאחר ניתוח חזה, וכשבועיים לאחר ניקור נוזל פלואורלי (1.200 CC). האם מותר לי לחזור לפעילות גופנית? אמנם, לאחר שעשיתי שלשום פעילות מתונה על הליכון (מהירות 4.5 קמ"ש 30 דקות) הופיעו למחרת כאבים בבית החזה. אני מניחה שהכאב יחלוף ככל שאחזור לכושר (התעמלתי באופן קבוע עד לניתוח), האם כך? האם לפעילות גופנית יש השפעה על הנוזל הפלואורלי? היינו, האם יכול להצטבר שוב נוזל בעקבות הפעילות? או יכולת הספיגה שלו עלולה להיפגע בעקבות פעילות גופנית? תודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית לאחר ניתוח
ד''ר עוזי יזהר28/09/2008חגית שלום,
מתנצל על האיחור בתשובה.
משאלתך לא ברור איזה סוג ניתוח עברת, גילך ונתונים נוספים על הניתוח על מנת שניתן יהיה לענות על שאלתך. בכל מקרה 8 שבועות זה זמן מספיק מהניתוח על מנת שתוכלי לחזור בהדרגה לפעילות גופנית לה היית רגילה. יש כמובן להבדיל בין ניתוח לב לבין ניתוח בריאות. אין קשר בין התפליט הפלאורלי לבין פעילות גופנית. התפליט שייך לניתוח אותו עברת. שימי לב שהוא עלול לחזור. צרי קשר עם הרופא המטפל.
שנה בריאה, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהט.21/09/2008
עברתי ניתוח מעקפים לפני כשנתיים ונראה שחוט המתכת (לקשירת בית החזה) בולט גורם לכאבים ומגביל בתנועה. האם ניתן להסירו ואם הניתוח מחייב הרדמה כללית מה האפשרויות ומה הסיכונים הכרוכים? תודב רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה לאחר ניתוח מעקפים
ד''ר עוזי יזהר22/09/2008ט. שלום
יש לוודא שאכן הכאב נובע מחוט המתכת הבולט. במידה וזו הסיבה ניתן להוציאו בהרדמה מקומית. הדבר אינו כרוך בסיכון. ממליץ לך להיוועץ ברופא שניתח אותך.
תודה ושבוע נעים.
דרך אגב - הפורום עוסק בגידולי בית החזה ולא בניתוחי מעקפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצם חזה בולטתגלית18/09/2008
לבני המתבגר בן ה-13 מתחילה לבלוט עצם בית החזה. הוא אומר שכלום לא כואב לו. האם זה דורש ביקור אצל הרופא או שזו תופעה ידועה בגדילה? זה לא היה לפני חודש. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצם בולטת
ד''ר עוזי יזהר22/09/2008גלית שלום
לדעתי הדבר מחייב בדיקה אצל רופא גם את התהליך אינו כואב. ההחלטה אם יש צורך גם בהדמיה תהיה בעקבות ממצאי הבדיקה.
תודה ושבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרינת15/09/2008
שלום רב אצל בתי בת ה- 5 נצפתה הגדלה של פוליפ והרופאה המליצה על ניתוח. (הגענו לצילום בעקבות "משיכות" באף (שאגב, בינתיים נעלמו). שאלתי היא עד כמה דחוף לבצע את הניתוח, מה הסיכונים בניתוח שכזה ומה ההשלכות הרפואיות במידה ומחליטים לא לבצע את ההתערבות הכירורגית? אגב, האם יש סיכוי לפוליפ לחזור לגודלו המקורי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK16/09/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=261 id=link]אף אוזן גרון ילדים [/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעענת10/09/2008
שלום, במיפוי ריאות נמצא הרחבה של PULMONARY TRUNK רוחבו המירבי כ- 3.8 ס"מ ושל העורקים פולמונרים כביטוי ליתר לחץ דם פולמונרי. כמו כן, נמצא נגע פרניכמתי בסגמנט אפיקלי של RUL בקוטר של 9 מ"מ עם גבולות בלתי סדירים כוכביים וקשור לפלאורה. 1. על מה מצביע הממצא? 2. דרגת החומרה? אודה לתשובה מהירה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "נגע" ?
ד''ר עוזי יזהר12/09/2008ענת שלום,
לידעתך, אנחנו רופאים ולא קוראי תשובות מעבדה. כלומר - לפני שמסתכלים על בדיקות העזר יש חולה, יש סיפור רפואי ויש בדיקה גופנית. משאלתך לא ברור כלל במי מדובר ומדוע בוצעו הבדיקות אותן את מצטטת. לכל בדיקה שמבצעים קיימת משמעות רק בהקשר של החולה המסוים. מעבר לכך יש להסתכל על בדיקות ההדמיה ולא על התשובות.
עצתי לך - על מנת להוריד ממך את הלחץ ודרגת החרדה בשל אי הידיעה פני לרופא המטפל בחולה אליו / אליה מתיחסות הבדיקות הנ''ל, והוא חייב להסביר לך את משמעותן בהקשר של סיפור המקרה של החולה. הפורום לא בא להחליף ביקור מסודר אצל רופא.
סוף שבוע נעים, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה כללית+ כאבים בצד שמאלדודו09/09/2008
שלום רב אני בן 27 ובזמן האחרון אני סובל מכאבים שבאים והולכים בחזה וצד שמאל צלעות או ריאות של הצד השמאלי של הגוף . כמו כן בזמן האחרון התחילו לי לחצים בראש ומידי פעם סחרחורות גם בישיבה בצרוף בחילות יש לציין שאני אסמטי וזה משפיע מאוד בכל הנושא של קשיים בנשימה . עשיתי צילום חזה שבו הכל תקין אנא עזרו לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקה גופנית
ד''ר מאהר דיב16/09/2008יש לבצע בדיקה גופנית כוללת אצל רופא המשפחה בנוסף לבדיקות מעבדה, לא נראה שתלונותיך עכשיו קשורות לאסתמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל פלויראליחגית09/09/2008
שלום רב, כחודש וחצי לאחר ניתוח בבית החזה. לפני כשבוע עברתי ניקור בשל נוזל פלויראלי והוצא כ 1.200 CC נוזל. בצילום רנטגן מהיום נמצא כי יש לי כמות נוזל בכמות גדולה (הצילום מדגים כמחצית הכמות של הנ"ל). האם יצירה חוזרת של נוזל מעידה על בעיה המחייבת פתרון רדיקלי? האם יש פתרון שמרני לבעיה ? מה הסיכון בקיומו של נוזל פלויראלי בגוף? איך יוצאים מזה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד נתונים
ד''ר מאהר דיב09/09/2008חסרים מספר נתונים
איזה ניתוח עברת ואיזה מטרה
איזה סוג של נוזל, האם הוא דלקתי או זיהומי
ללא פירוט קשה לתת תשובה, כדאי לשאול את המנתח שלך
כעקרון ייתכן נוזל תגובתי לאחר ניתוח , ההחלטה על הניקור או טיפול שמרני היא לפי הסימפטומים והכמות וגם נתונים אלה חסרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל פלויראלי
חגית11/09/2008תודה על תשובתך. להלן הנתונים החסרים - הניתוח שעברתי היה הסרת קטע צלע בעקבות שבר. כמות הנוזל שהוצא היתה 1.200 CC והבדיקה הפתולוגית של הנוזל נמצאה תקינה. פחות משבוע לאחר הניקור הצטבר שוב נוזל, בכמות של כ 400- 500 CC . השאלה היא מה הסיכוי שהנוזל ייספג מעצמו?? (ציפית שאחרי הניקור לא יצטברו יותר נוזלים) ואם לא ייספג - האם עליי לעבור ניקור נוסף או שמא לעבור פרוצדורה יותר גדולה. האם בינתיים יש טיפול שמרני שיכול למנוע הצטברות של נוזל נוסף או לעזור לקיים להיספג? תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי
ד"ר מאהר דיב11/09/2008סביר להניח שהנזול תגובתי לניתוח, זה תהליך שייפסק בעצמו יש עדיין סיכוי לעוד ניוקז , אבל אין מדובר בבעיה כרונית וממושכת כמובן אין כמו המנתח שלך שמכיר את מצבך לעומק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחיים07/09/2008
שלום רב, אמי נפטרה מסרטן השד לפני שנה. היא היתה הולכת למעקב כל חצי שנה. אני רוצה להבין איך יתכן שהיא היתה במעקב ובכל זאת היא חלתה? האם יש פה אולי רשלנות רפואית? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK09/09/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=124 id=link]סרטן השד[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוגרפיהאהובה01/09/2008
עשיתי ממוגרפיה וקיבלתי את התוצאות הבאות: רקמה - תבנית נודולרית בזנב השד בצילום אקסיאלי בלבד נודול אוהבלי כ-1.4 ס"מ. ביקשו בדיקת אולטה סאונד והמשך בירור בהתאם אני בת 46 נשואה +2. אשמח באם אקבל תגובה אני מאוד לחוצה.
מערכת BeOK01/09/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=124 id=link]סרטן השד[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרנולומה איך מטפלים בזה?חגית29/08/2008
שלום רב,
בכריתה של קטע צלע מבית החזה (צלע 5) נמצאו בבדיקה פתולוגית 2 גרנולומות.
מה זה גרנולומה? איך מטפלים בזה? איזה תחום רפואי הוא המומחה לנושא (אורתופדיה? המטולוגיה? ).
יש לציין כי הנגע אותר בבדיקות מיפוי וMRI כאילו מדובר בצלע 6. כאמור, בפועל הנגע נמצא בצלע 5 שהוסרה.
האם יתכן שיש לי עוד גרנולומות בצלעות אחרות שלא נבדקו/נכרתו?
מה הסיכון בתופעה/מחלה זו? האם חובה להסיר גרנולומות או ניתן לחיות איתן בשלום?
תודה מראש על תשובותיכם
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרנולומה בצלע
ד''ר עוזי יזהר31/08/2008חגית שלום,
ראשית - חובתך לשאול את כל השאלות הנ''ל את הרופא שניתח אותך ולקבל ממנו תשובות לכך.
קשה לענות על שאלותייך מבלי לראות את בדיקות ההדמיה שבוצעו לך ומבלי לראות את תשובת הדו''ח הפתולוגי. גרנולומה הוא תהליך שפיר שיכול להיות מקומי ויכול להיות גם חלק ממחלה ססטמית. בודאי שאין צורך להסירן. אבל שוב - זו תשובה חלקית בלבד. הפורום לא בא להחליף את המרפאה, בדיקת החולה וכו'.
שבוע נעים, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן ריאה nsclcאני26/08/2008
ד"ר שלום בעבר כבר התכתבנו בעלי חלה בספט' 07 בסרטן ריאה תאים לא קטנים עם גרורה באדרנל עבר ניתוח להוצאת אונה ובלוטת האדרנל סיים את הטיפולים וכל הבדיקות עד היום תקינות . (בדיקת פט ב-05.08 בדיקת cea באוג' תוצאה:1.9 ) היו חששות לפי בדיקות תפקודי כבד ועשינו אולטראסאונד בטן שיצא תקין. בדיקת הפט הבאה בדצמ' וכן בדיקות דם שאלתי: בשבועיים האחרונים בעלי מתלונן רבות על קוצר נשימה ללא שיעול וגם עייפות ורצון לישון מוגבר ביותר . אין ירידה במשקל או שיעול וכיח דמי כמו שהיה לפני גילוי המחלה , הזעות ברמה לא נורמלית גם כשנמצא במזגן הראש רטוב כאילו יצא ממקלחת. התייעצתי עם האונקולוג והוא אמר שהעייפות נובעת מכריתת בלוטת האדרנל וכדאי להמתין עם בדיקות עד לדצמ' האם יש קשר לבלוטת האדרנל או שהסיפטומים מדאיגים ועליי ללחוץ לבדיקות. מהי תופעת ההזעה הזו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן ריאה
ד''ר עוזי יזהר26/08/2008שלום,
אני תמיד חוזר ואומר שהפורום הנוכחי אינו תחליף למרפאה, ביקור אצל רופא או בדיקת החולה.
כריתת אדרנל אחד בנוכחות בלוטת אדרנל שניה לא צריכה לגרום לסימפטומים של חסר בהורמוני בלוטת האדרנל. מניח שאם קיימות תלונות אצל המטופל - צריך לבדוק אותו לא דרך מחשב, אלא במרפאה ולהחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות לצורך אבחנה.
תודה, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה "סנדלרים"אבי24/08/2008
יש לי שקע יחסית גדול בחזה עד כה זה לא הפריע לי גופנית אבל זה נראה ממש רע , יש איזה דרך לפתור את הבעיה ללא ניתוח לגבי פעילות גופנית אני שוחה בקביעות 2-3 פעמים בשבוע כבר קרוב לשנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה סנדלרים
ד''ר עוזי יזהר26/08/2008אבי שלום,
לא ברור מהו גילך, כי לעיתים זה גורם שיש לקחת בחשבון כאשר חושבים על תיקון.
קיימים מספר פתרונות לא ניתוחיים שמטרתם לשפר את המראה. אחד מהם הוא מילו בתותבת של סיליקון, עם תוצאות טובות. יש לפנות לרופא פלסטיקאי שמתמחה בזה. שחיה בוודאי לא מזיקה.
בברכה, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודגם מוקד עגול בצילום חזהאודליה21/08/2008
בצילום חזה נמצא מוקד עגול כ 11 מ"מ מושלך על גוף חוליה גבית. אין רואים תפליט או תסנין. גודל המדיאסטינום בגדר הנורמה. שאלתי היא במה מדובר (האם יש חשד לגידול???) מה הצעד הבא שעלי לנקוט??? בתודה מראש אודליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקד עגול
ד''ר עוזי יזהר26/08/2008אודליה שלום,
נדמה לי שקבלת תשובה בטלפון על שאלה זו. יש לבצע CT של החזה על מנת להדגים ולהגדיר את הממצא טוב יותר.
תודה, עוזי יזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)