מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכל יותר מדי אבל מתאמןקוסטה12/09/2011
שלום,
אני בן 23, סטודנט. מאז גיל ההתבגרות יש לי קצת עודף משקל בבטן (כרס כזה). אני מתאמן יחסית הרבה וזה עוזר אבל בגלל שאני סטודנט ולומד הרבה אני כל הזמן עייף ואין לי זמן להכין אוכל נורמלי אז אני כל הזמן אוכל הרבה שטויות ודברים כמו שניצלים ונקניקיות משקית, צ'יפס ושוקולדים. אני ממש מנסה להימנע אבל אין לי זמן לאכול שום דבר אחר. איך אפשר למצוא דרך שאני אוכל לאכול כמו שצריך ולהוריד את הבטן? אשמח אם תענו, תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל יותר מדי אבל מתאמן - תגובה
ד״ר חדוה בן משה18/09/2011קוסטה שלום
אורח החיים שלך עמוס כסטודנט ועובדה שאתה מוצא את הזמן להתעמל. תזונה נכונה דורשת מעט התארגנות ומחשבה ואם זה חשוב לך להיות בריא ובמשקל תקין תצטרך להשקיע בדיוק כמו בספורט. אפשר לקנות אוכל בריא כמו ירקות פירות שקדים יוגורט לחם מלא וכו ולאכול אותם במקום שוקולד וציפס. ניתן גם להעזר באוכל מוכן בריא יותר כמו מאמא עוף סנפרוסט ועוד. כדאי להתייעץ עם דיאטנית לתפריט אישי.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)