מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמאיה07/01/2009
שלום, אני בת 29, הבעיה שלי היא, יש לי נטיה להשמנה כי אני אוהבת לאכול :) אני מאוד נזהרת ואני תמיד מתנדנדת על 4 קילו פחות או יותר(בתור ילדה הייתי מלאה) בהריון עלית 15 קילו ומאז הלידה, אני מתמידה בספורט ומרזה (ככה כבר שנתיים), אני אוכלת בריא ויש לי אורח חיים מאוד טוב בסה"כ, אבל, אני אף פעם לא מרוצה מעצמי, אני לא מאוד אוהבת את מה שאני רואה, אני יורדת במשקל, המשקל שלי ממש נורמאלי, אבל תמיד נראה לי שאני עדיין מלאה ושיש מה להוריד עוד, אני לא חוסכת באוכל , אני אוכלת בדיוק מה שצריך ומרשה לעצמי גם להנות. אולי זה לא הפורום הנכון, אבל אני לא יודעת איך לעבוד על עצמי שאני נראית בסדר. מקוה שמישהו פה יוכל לעזור תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימוי גוף
ד״ר חדוה בן משה11/01/2009מאיה יקרה
את אוכלת בריא ועוסקת בספורט וזה נפלא. דימוי גוף שלילי שאומר לא להיות מרוצה מעצמך הוא בעיה נשית ולרוב מוכתבת על ידי החברה שאומרת לנשים איך הן צריכות להראות.
אם אינך מרגישה טוב עם עצמך לא יעזרו כל המחמאות בעולם מאנשים אחרים כי זו הרגשה פנימית.
האם כשאת מגיעה לרזון את מרגישה טוב יותר, או בעצם שום דבר לא משתנה?
שאלי את עצמך האם את מרגישה טוב בקשר לתחומי חיים אחרים? לעיתים יש בעיות אחרות שלא רוצים לגעת בהן ולפתור כי הן כואבות מדי והכי קל זה להתרכז רק במשקל ובמראה ולהפוך את זה מרכז החיים.
ברור שאין נוסחת קסמים ולפעמים צריך שיחות כדי לברר מה בעצם הבעיה. הסתכלי עמוק יותר לתוך עצמך והעיזי לשאול. נסי לשאוב הנאה מתחומים שאת אוהבת בחיים ולא להתעסק רק עם הגוף.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)

.jpg)

.jpg)
