לא מצליחה להרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להרזות
    הודיה
    11/03/2009

שלוםרציתי להתעייץ בקשר לכך שאני עולה במשקל בצורה מוזרה לפני שנתיים שקלתי 48 ק"ג וגובהי 157 במשך השנתיים הייתה לי עליה ל6 ק"ג לאחר שאכלתי מתוקים רבים ושהפסקתי ועשיתי דיאטה חריפה על בסיס ירקות ירדתי למשקל של 55 כרגע שוב אני עולה במשקל ותפרטי מבוסס על ירקות ופירות בבוקר אני לא אוכלת עד 1500 שותה 2 -3 נס קפה מחלב 1 אחוז ובצהרים קישואים ודלעת אוכלת 4 פירות ובערב שוב קישואים אך הנני עולה במשקל מה הסיבה לעלייה במשקל מה אני צריכה להוריד מהתפריט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להרזות

הוספת תגובה

• למה לא מרזה?

ד״ר חדוה בן משה
    11/03/2009

הודיה יקרה
    פגעת לעצמך בחילוף החומרים. עשית דיאטה חריפה על בסיס ירקות שמכניסה את הגוף למגננה ומורידה את חילוף החומרים. המשכת בתזונה המבוססת על ירקות ופירות, לא מאוזנת וחסרה פחמימות , חלבונים ושומנים. יתכן ומדי פעם את סוטה מימים כל כך קשים לזלילת ממתקים. קשה להתמיד רק באכילת ירקות.
    עליך להתייעץ בדחיפות עם דיאטנית ולבנות תפריט הגיוני ובריא , בלי שטויות.
    מתוך נסיון רב של אנשים שבאים אלי אחרי דיאטות משונות, לוקח זמן לשקם את הגוף ויתכן שלא תרדי במשקל זמן מה אבל תייצבי משקל ותאכלי מאוזן. אז זוהי המטרה כרגע וכדאי לדאוג לבריאות.
    בהצלחה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו