סושי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סושי
    דליה
    06/07/2010

אני מתה על סושי ורואה אותו כאוכל דיאטתי. האם זה נכון, יש שאמרו שכמויות האורז וכן רוטב הסויה לא כל כך בריאים כמו שאני חושבת. כמה מנות סושי מומלץ לאכול בשבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סושי

הוספת תגובה

• סושי

ד״ר חדוה בן משה
    06/07/2010

דליה שלום
    סושי נחשב אוכל דיאטטי אם לא תבחרי בגרסה המטוגנת. כמויות האורז קטנות אם בוחרים ב8-16 סושי קטנים והם יכולים להוות תחליף לארוחה.
    כוס אורז = 2 פרוסות לחם = 150 קלוריות. סושי מכיל אורז לבן וזה הקטע הפחות בריא. עדיין זהו אוכל דל שומן ודל קלוריות. יש יתרון גם לאצות, לדגים ולירקות הנלווים.
    רוטב סויה מכיל הרבה מלח ולכן לא להגזים.
    בברכה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סושי בסוכרת

דניאל
    08/07/2010

בעלי מאוד אוהב סושי אבל אני לא בטוחה אם כדאי לו האורז הלבן כפעמיים בשבוע בגלל שהוא סוכרתי
    אמנם זה נכון שהוא לא סובל מהיפוים בעיקר מאז שהתחיל טיפול עם לנטוס ולא השמין אבל אני רוצה שגם ילמד לאכול נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סושי בסכרת

ד״ר חדוה בן משה
    12/07/2010

דניאל שלום
    צריך להעריך את כל התזונה ולא רק פריט אחד כמו הסושי. אצל סכרתי חשובה הכמות הכללית של הפחמימות. ברור שעדיף תמיד לאכול פחמימות מלאות וסושי מכיל אורז לבן.
    אם בעלך אוכל מספיק סיבים מלחם מלא ירקות ופירות יתכן וסושי לפעמים, לא יקפיץ לו את הסוכר. כדאי לבדוק סוכר אחרי אכילת סושי ולקבל הדרכה לסה"כ סיבים ביום.
    בברכה
    חדוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו