מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סושידליה06/07/2010
אני מתה על סושי ורואה אותו כאוכל דיאטתי. האם זה נכון, יש שאמרו שכמויות האורז וכן רוטב הסויה לא כל כך בריאים כמו שאני חושבת. כמה מנות סושי מומלץ לאכול בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סושי
ד״ר חדוה בן משה06/07/2010דליה שלום
סושי נחשב אוכל דיאטטי אם לא תבחרי בגרסה המטוגנת. כמויות האורז קטנות אם בוחרים ב8-16 סושי קטנים והם יכולים להוות תחליף לארוחה.
כוס אורז = 2 פרוסות לחם = 150 קלוריות. סושי מכיל אורז לבן וזה הקטע הפחות בריא. עדיין זהו אוכל דל שומן ודל קלוריות. יש יתרון גם לאצות, לדגים ולירקות הנלווים.
רוטב סויה מכיל הרבה מלח ולכן לא להגזים.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסושי בסוכרת
דניאל08/07/2010בעלי מאוד אוהב סושי אבל אני לא בטוחה אם כדאי לו האורז הלבן כפעמיים בשבוע בגלל שהוא סוכרתי
אמנם זה נכון שהוא לא סובל מהיפוים בעיקר מאז שהתחיל טיפול עם לנטוס ולא השמין אבל אני רוצה שגם ילמד לאכול נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסושי בסכרת
ד״ר חדוה בן משה12/07/2010דניאל שלום
צריך להעריך את כל התזונה ולא רק פריט אחד כמו הסושי. אצל סכרתי חשובה הכמות הכללית של הפחמימות. ברור שעדיף תמיד לאכול פחמימות מלאות וסושי מכיל אורז לבן.
אם בעלך אוכל מספיק סיבים מלחם מלא ירקות ופירות יתכן וסושי לפעמים, לא יקפיץ לו את הסוכר. כדאי לבדוק סוכר אחרי אכילת סושי ולקבל הדרכה לסה"כ סיבים ביום.
בברכה
חדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)