מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לרדת..שירה30/07/2010
שלום,
לאחרונה החלטתי להתחיל דיאטה בריאה הכוללת לפחות 3 פעמים ספורט במשך השבוע ותזונה של בערך 1000 קלוריות ליום, לאור הדיאטה הזו אני אמורה לרדת במשקל אך במקום זאת, אני עולה במשקל ! האם זה הגיוני? מה ההסבר לכך ? אפילו יצא לי להשתמש פעם- פעמיים בתה טיבטי שגורם ליציאות מוגברות ולהוצאת נוזלים מהגוף ולכן אינני חושבת שצבירת נוזלים היא הסיבה לעלייתי במשקל. בנוסף, הפעילות שאני עושה היא פעילות אירובית (הליכה/ ריצה) ולכן, גם העלאת מסת השריר לא נראה לי הסיבה לכך.
אני 1.62 משקל 50, מנסה דיאטות בריאות אך ללא הצלחה ואני אפילו עולה במשקל ורואים את זה וזה נורא מתסכל. אני מודעת לכך שאני אמורה לאכול בסביבות ה-1500 קלוריות ליום אך אם כרגע אני עולה במשקל, אני לא חושבת שהוספת קלוריות תועיל... מה לעשות ? וכמה בערך אני אוכל להוריד בחודש ? אשמח לתשובה [:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה שעניתם....
שירה31/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שתזונתך לוקה בחסר
מיה בן אפרים01/08/2010חשוב שתקפידי על אכילה לאורך היום, ובוודאי לא בבת אחת או בפעמיים בלבד. וכמובן שתאכלי כמויות סבירות למשקל גופך, כנראה ש1000 קלוריות אינן מספקות את מסת גופף והפעילות אותה את מקיימת וכתוצאה מכך הגוף בסטרס, זו הסיבה לעליה כמו שאכילה לא נכונה ( לא רק מוצרים, גם סגנון האכילה לאורכו של היום ) הינה סיבה.
גשי לייעוץ שיבנו לך תפריט מותאם עם הפעילות, בשביל זה יש אנשי מקצוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל ניסית אבחון וטיפול בצקר
אלינור24/08/2010שירה שלום
אנני עוסקתבתחום הרפואה לאימון והרזיה אך התחושה שלי שההשמנה אמלת נובעת
ממצב של מתח ועצבים פנימיים סליחה אם פגעתי אך תחשותי היא שהגוף שלך עובד שעות נוספות
והקשר הוא לצקרה הקרויה הצקרה היצירתית
לשיחה אישית התקשרי אלינור 0544757672* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)