אני הרמתי ידיים חייבת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני הרמתי ידיים חייבת עזרה
    עמרי
    22/09/2010

שלום קוראים לי עמרי ואני בת 16
    ניסיתי הרבה פעמים לעשות דיאטה חלק מהדיאטה שניסיתי לעשות זה לא לאכול כמה ימים וכו'..
    הבנתי שזה לא הדרך והלכתי לדיאטנית עד לפני חודשיים אני לא יגיד שלא הלך-הלך וירדתי רק 600 גרם ואני לא מרוצה מעצמי בכלל
    הפסקתי ללכת לדיאטנית כי היה כמה בעיות בבית ..
    בעול אופן עדיין זה לא זה,זה לא מה שרציתי להגיע ..אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני מתחננננת תעזרו לי \=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה

ד״ר חדוה בן משה
    26/09/2010

עמרי שלום
    באמת נשמע שאת נואשת וזקוקה לעזרה. ברור שלא נכון לצום ועשית טוב שפנית לדיאטנית.
    לא הבנתי לגמרי - ירדת 600 גרם בחודשיים או ירדת יותר ועצרת?
    את צעירה וכדאי שתפתחי הרגלי אכילה נכונים ותעסקי בספורט. אם אוכלים לשובע אי אפשר לרדת יותר מחצי קילו בשבוע. אז אל תתאכזבי אם זה הקצב ואל תרעבי.
    איך אפשר לעזור לך בפורום? התפריט צריך להיות מותאם לך בשיחה אישית ואת צריכה להתמיד בפגישות אצל דיאטנית ולדבר על הקשיים ועל התפריט. אם יש לך עודף משקל גדול זה יקח זמן.
    בהצלחה
    חדוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מבעלת ניסיון

קרן
    01/11/2010

היי
    את צעירה ואולי קצת מבולבלת.. רצוי לעשות סדר בעינינים. להבין שכדי לרזות צריך סוג של הדרכה/העשרה של החומר. זה תהליך שמצריך זמן והתמדה. ברגע שקולטים שרוב האכילה של רובינו הינה אכילה ריגשית .. מתחיל התהליך האמיתי. הרזייה בטוחה וקלה ליישום..
    בהצלחה.
    קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו