מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיהאושר22/10/2011
שלום רב
כל שנה בעונה זו ( אוקטובר ) מתחיל לי שיעול לא מוסבר ונזלת
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי22/10/2011שלום רב,
בעונה זאת מטרידה אלרגיה לצמחיה וגם לקרדית אבק בית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחויות עצומות לאחר שינת לילהברי22/10/2011
שלום רב,
בשנה האחרונה אני סובל מהתנפחויות עצומות בפנים לאחר שנת לילה. זה קורה לי בערך פעם בחודש ולעיתים אף יום אחר יום. אני הולך לישון כרגיל ומתעורר עם פנים נפוחות מאוד (!!) בעיקר באיזור השפתיים והלחיים. הנפיחות בד"כ נשארת למשך כל היום, אולם נחלשת, ומתפוגגת רק למחרת.
עשיתי את כל בדיקות האלרגיה ולא נמצא כלום.
כמו כן לפני כמה חודשים נמצא זיהום של סטרפטוקוקוס ארוס בדם, אך לקחתי לכך אנטיביוטיקה וככל הנראה הזיהום חלף.
האם הסימפטומים מצביעים על משהו??
אני כבר מיואש, כי אף רופא לא יודע מה פשר ההתנפחויות הללו אשר משבשות את אורח חיי.
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחויות עצומות לאחר שינת לילה - תגובה
ד``ר בן רנר22/10/2011שלום
לא מדובר כנראה באלרגיה אבל יש להתרשם בזמן אמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכם?מקרה לי פתור 20 שנה.יוני22/10/2011
יש לי ליחה מוגלתית שיורדת מהאף,צהובה וקשה יחסית,במשך כל יום,כל היום,כל השנה.ובמשך 20 שנה.
כיום אני בן 27.
CT הדגים פוליפ קטן מאוד בתחת הסינוסים שכנראה אינו יוצר את הבעיה.ומחיצה עקומה מעט עם קונכיה מוגדלת אחת.
תרסיסי אף לא עזרו.
ניתוח שקד שלישי מלפני חצי שנה(שהיה מיותר)-לא עזר.
מה שכן עזר מלפני שנה,זו זריקת דיפרוספן,לא שהיא עזרה,היא פשוט מנעה לחלוטין כל טיפת ליחה,עזרה באופן מושלם-אבל רק לחודש אחד..
הליחות האלה הורסות לי את החיים במישור האישי,ואני כבר לא יודע מה לעשות.הייתי אצל 5 רופאים כבר.
השאלה שלי,היא האם ניתן לקבוע בודאות שבגלל שהדיפרוספן עזרה לחלוטין-בעצם מדובר בנזלת אלרגית כרונית?כי אם היא לא אלרגית,מדוע עזר הדירוספן(קורטיזון)?
ובאפן כללי,יש לכם אולי איזה רעיון שאני אוכל לכוון אליו לפתרון הבעיה?
אולי ניתוח יישור מחיצה והקטנת קונכיה יכול לאוור יותר את המקום ולשנות את המאזן של החיידקים?אולי אנטיביוטיקה ארוכת טווח?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתכם?מקרה לי פתור 20 שנה. - תגובה
ד``ר בן רנר22/10/2011שלום
דיפרוספן פועל באופן כללי ואין הוא מעיד על אלרגיה.במידה ואאג לא עוזר פנה מחדש למרפאה אלרגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדית אבקשני20/10/2011
שלום.
עברתי 2 בדיקות אלרגיה אצל אלרגולוג ונמצאתי בשתיהן אלרגית לקרדית אבק
האלרגיה מגרדת בצורה חריפה. קבלתי הרבה סוגי כדורים שלא עזרו ולכן הפסקתי
ברצוני לשאול האם ידוע על טיפול חדש שמונע את האלרגיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרדית אבק - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי20/10/2011שלום רב,
נגד אלרגיה לקרדית אבק בית יש טיפול סביבתי, תרופתי וחיסוני. כדאי לפנות לאלרגולוג לייעוץ נוסף.
יתכן גם שפריחה המגרדת אינה קשורה לאלרגיה לאבק אלא סוג של אורטיקריה.
ממליץ לצלם את הפריחה ולעלות תמונה כאן באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לעקיצות יתושאלרגית16/10/2011
אני בת 28, מאז שהייתי ילדה הייתה לי תגובה קשה לעקיצות יתוש, אבל בשנה האחרונה המצב החריף. כל עקיצה מתנפחת למימדים עצומים (קוטר 10 ס"מ ומעלה) ומלווה בנפיחות גדולה ובכאבים חזקים. המצב הגיע לכך שאני בקושי מסוגלת לדרוך על רגל שיש עליה עקיצה ולעיתים אני נאלצת להישאר בבית בשל כך. הלכתי לאלרגולוג והוא נתן לי כדורי אנטי-היסטמינים טלפאסט (180 מ"ג) ומשחה אנטיביוטית אלוקום. בפעמים האחרונות שנעקצתי לקחתי מיד את הכדור ומרחתי את המשחה, והמשכתי לקחת כדור פעם ביום למשך כמה ימים לפי הוראת הרופא. יש שיפור קל בתגובה אבל היא עדיין מאוד חריפה. למרות כל האמצעים שאנו נוקטים כדי להרחיק יתושים מהבית, אני עדיין נעקצת בתדירות של פעם בשבוע-שבועיים. עד שעקיצה אחת מחלימה, כבר יש חדשה. הדבר נהפך לבעיה מאוד רצינית שמקשה עלי מאוד (כאמור, לעיתים אני לא יכולה ללכת לעבודה בשל כך). האם יש טיפול יותר חזק לאלרגיה לעקיצות יתוש? (גם טיפול לעקיצה עצמה וגם טיפול להחלשת התגובה האלרגית, כמו שיש לאלרגיה לאבק?). דרך אגב, יש לציין שיש לי גם רגישות ללקטוז, מכיוון ששמתי לב שחלק מהכדורים האנטי-היסטמינים מכילים לקטוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לעקיצות יתוש - תגובה
ככל הנראה תצטרכי לקחת תרופה אנטיהיסטמינית לא רק בזמן התגובה אלא גם קבוע למניעת התגובה.
חתכן גם שלא מדובר בתגובה לעקיצה אלא במצב שנקרא אורטיקריה שזאת פריחה מגרדת ללא סיבה חיצונית.
כדאי לפנות לאלרגולוג לייעוץ נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בן 5 חודשיםתניה16/10/2011
שלום רב,
בני בן כמישה וחצי חודשים.
לפני כחודש החלה להופיעה פריחה.
הפריחה מופיכה כמעין עיגולים לבנים קטנטנים (בדומה לעקיצות) ומסביב אודם גדול בהרבה. המראה הוא של מעין כוויה. יכול להופיע נקודתי או להיות מפושט על חלק גדול ביד / ברגל/ בפנים. חייבת לציין שהפריחה אינה מופיעה באזור הבטן והגב וחולפת עצמונית לאחר כחצי שעה.
עד כה לא הצלחנו למצוא מקור לכך.
בהמלצת אחות טיפת חלב בני מזה חודש טועם הכל למעט חלב ודבש, אוכל חלב אם.
באחד הערבים בהם הופיעה הפריחה על חצי פנים חששתי מאוד ופניתי מיד למוקד. הרופא אמר שמדובר באלרגיה לא קלה כלל המחייבת פניסטיל בטיפות ומשחה. לדבריו הסיפור והמראה ייתכן ומתאימים לנמלים אדומות. (אני גרה בבית קרקע). למחרת בוצע ריסוס. עדיין כשבועיים אחרי האלרגיה מופיעה, אמנם פחות אך אין יום ללא.
בחופשה בצפון במשך יומיים לא הופיעה פריחה. ביום השלישי הופיעה לאחר מתן בננה. איני יודעת אם יש קשר. 3 ימים אחרי מתן הבננה עדיין פריחה.
החשש שלי הוא מהחרמה פתאומית שתחייב סטרואידים.
האם יש לכם רעיון כיצד אדע מהו האלרגן? מה עלי לעשות? האם מומלץ לבצע בדיקות אלרגיה?
תודה על הסבלנות בקריאת מכתבי
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בן 5 חודשים - תגובה
נכון מאוד, מומלץ לפנות לאלרגולוג ולבצע בירור אלרגי ולהתאים טיפול,
יתכן ומדובר באלרגיה למזון אך יותר שכיח מצב שנקרא אורטיקריה שזאת פריחה מגרדת ללא סיבה חיצונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקעקועיםספיר14/10/2011
היי,
אני אלרגית לקעקועי חינה, כשהייתי עושה אותם הייתה לי פריחה שהתפשטה באזור הקעקוע בלבד אבל ברמה חמורה
אני רוצה לעשות קעקוע אמיתי ואני רוצה לדעת אם זה מסוכן עבורי לעשות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקעקועים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי15/10/2011שלום רב, אלרגיה לחינה בד״כ היא אלרגיה לתוספת לחינה בשם ppd שזה מרכיב שגורם גם לאלרגיה לצבע שיער. ככל הנראה את גם אלרגית לצבע שיער. מומלץ לבצע תבחינים אצל אלרגולוג ולמצוא למה בדיוק את אלרגית. בינתיים מומלץ להימנע בקעקוע שיכול לגרום לך לדלקת עור ממושכת מאוד באזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למגע balsam of peruאבי14/10/2011
שלום רב,
הנני סובל מס' שנים מגרד עז באזור הצוואר והפנים.
לאחרונה החלה להופיע גם פריחה באזור עצם הבריח ואף בכף היד ובין האצבעות.
בהמלצת רופא עור, ביצעתי ביופסיה של אחד הנגעים ונמצא contact dermatitis.
בבדיקת טלאי true test נמצאתי רגיש לחומר מס' 10 - balsam of peru
לא מצאתי מידע מקיף על החומר או כיצד ניתן לדעת היכן הוא נמצא, הוא מופיע בשמות רבים מאוד.
האם עלי להימנע גם מתזונה אשר החומר נמצא בה? או רק מתכשירים קוסמטיים?
כמו כן, רופא עור אחר ציין כי הוא חושד שיש לי אטופיק דרמטיטיס, מה ההבדל בין השתיים?
תודה מראש,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה למגע balsam of peru - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי15/10/2011שלום רב, החומר זה בעל ריח טוב מאוד ונמצא בבשמים, מגבונים לחים. מומלץ לשים בושם על הבגד בלבד. לא להתמש במגבונים לחים שמשירים רטיבות על האור. קצף גילוח לשתוף היטב. לא להשתמש בקרם ונוזל אחרי הגילוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותזונה?
אבי15/10/2011האם עלי להמנע גם מתזונה המכילה את החומר? (קולה, תה, שוקולדים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותזונה? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי15/10/2011זה עניין פחות ברור, אם המאכלים האלה לא גורמים לך להפרעות כל שהם אין סיבה להימנע מהם. מדובר בהפרעות במערכת בעיכול (שלשול, בחילה, הקאה, כאב בטן) או פריחה עורית גלויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לביצים ופרופילמירב12/10/2011
שלום רב,
אני רוצה לדעת האם מגייסים עם אלרגיה לביצים??
ואם כן מה הפרופיל?
בברכה,
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לביצים ופרופיל - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי15/10/2011שלום רב, זה תלוי בחומרת האלרגיה, בשכיחות של תגובות אלרגיות בפועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת עם פריחה וחוםאמא של אריאל11/10/2011
שלום.
ביתי בת ה-11 חודשים התעוררה אתמול בבוקר עם פריחה על החזה, מימין לעין וכמו כן עם לחיים אדומות וחמימות. בלילה שלפני כן היא אכלה קיווי (כבר טעמה קיווי בעבר אך לא בכמות כזו)
הגעתי איתה לרופא (אפילו שמצב רוחה ותאבונה היה טוב) והוא נתן טיפות אהיסטון לשמונה ימים פעמיים ביום. אני לא ממהרת לתת טיפול תרופתי והחלטתי להמתין. אחר הצהריים נעלמה הפריחה והתחילה מעט נזלת ובערב עלה החום 37.8
אני מתחילה לחשוב שהילדה סובלת ממחלה כלשהי (אולי וירוס) ופחות ופחות נראה לי שזו אלרגיה.
האם כדאי לתת את האהיסטון?
ממה יכולות לנבוע תופעות אלו?
בתודה ובברכת שנה טובה ובריאה,
אמא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת עם פריחה וחום - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי15/10/2011שלום רב, אני מקווה שתינוקות כבר החלימה.
אבל אם לא ממליץ לפנות לאלרגולוג להתאמת הטיפול, באם מדובר בפריחה אלרגית או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוניםירדנה11/10/2011
בהמלצת רופא המשפחה, קבלתי ביום ששי האחרון חיסון נגד דלקת ריאות, (אני בת 67, מטופלת ומאוזנת ליתר לחץ דם ע"י Enalpril 5' כדור אחד ביום, אספירין 75 כדור אחד ביום, וכן גלוקומין 850 מ"ג. כאמור מאוזנת. שאלתי את האח שהזריק לי את החיסון האם אני יכול לקבל גם חיסון נגד שפעת, הוא ענה לי שאין בעיה והזריק לי ביד השניה את החיסון.
לאחר כמה שעות, הרגשתי כאבי שרירים בידיים, התקף אישיאס חריף בצד ימין, לקחתי כדו וולטרן 12,5 MG, סך הכל נטלתי 3.
יד ימין הרגשתי כאבים עזים, לא יכולתי להרים את היד והיתה לי הגבלה בתנועה.
היום שתי הידיים כבדות כואבות ביחוד באזור הכתפיים, טיפה הרגשת בחילה. יש לי הרגשה שקבלתי שפעת. ברצוני לציין שזו פעם ראשונה שאני מקבלת חיסון נגד שפעת, מאחר ובשנתיים האחרונות חליתי לקראת האביב בשפעת, ואינני חולה קלה, כל מעלת חום אני סובלת מאוד, משום כך החלטתי שהשנה אני מתחסנת. האם התגובה לאחר 4-5 היא נורמלית לחיסון? אודה לך להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי15/10/2011שלום רב,
חיסון נגד דלקת ראות ושפעת יכול לגרום לכאבי שרירים.
יתכן גם שחלית בינתיים בווירוס אחר כלשהו שגרם לכאב שרירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפריחות בפנים, האם אלרגיה לאופטלגיןדידי10/10/2011
אני סובלת מפריחות בפנים וגרד חריף ברגליים, שמחמיר נורא וכבר מרוב גירודים ניהיו לי כתמיי יובש כאלה של עור מגורד ויבש..אני סובלת גם מנזלת אלרגית שתוקפת אותי לפעמים..
אני יודעת שבילדותי הייתי אלרגית לנוצות ואבק .
אני נוטלת אופטלגין נוזלי לפחות פעם בשבוע עקב כאבי ראש,
מה הם התסמינים לאלרגיה לאופטלגין? האם הם מופיעחם ישירות אחרי השימוש ולכמה זמן הם נשארים?
אשמח לתשובתך בהקדם..
אגב, נשלחתי על ידי רופא עור לבדיקה של כירורג לשלול פסוריאזיס ואטופיק דרמטיטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה עבורך
עינת10/10/2011לעולם אל תמרחי משחה סטירואידית על הפנים - זה מה שרופא עור ירשום
לך כי אין לו כלו.
תחפשי בגוגל - קרם סבורם
הדבר הכי מדהים שיש וזה צמחי לפסוריאזיס בפנים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לאופטלגין - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי15/10/2011שלום רב,
אלרגיה לאופטלגין גורמת לתופעות מידיות של נפיחות בפנים או מקום אחר ופריחה בולטת וגרד.
פריחה קבוע זה לא בגלל אלרגיה לאופטלגין.
זה כן יכול להיות קשור לאלרגיה לאבק או אבקנים או סבון או בושם,
כל זה ניתן לבדוק אצל אלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה
דידי16/10/2011תודה על התשובה,
ניתן לקבוע תור למרפאת אלרגיות ללא הפניית רופא,?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה - תגובה
זה תלוי בקופת חולים ומדיניות המרפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ללא מרפא?שי09/10/2011
שלום, שמי שי - בן 24 מהמרכז
לפני כ4 שנים החלה אלרגיה נזלתית (כוללת התעטשות אלימה, נזלת שקופה וגירודי נחיריים- לעיתים קרובות במשך שעה כל יום). מאז ועד היום חלו מורדות ועליות. הלכתי עוד בשעת המשבר הראשונה להבדק אך לא נמצאתי אלרגי בבדיקת האלרגיה הקלאסית.
הטיפול הקצר אצל ההומופאטית גם לא הועיל.
מאז ועד היום הספקתי להיות שנתיים בחול, גם שם סבלתי מאותם תסמינים, אולם ברמה פחותה (לא משמעותית).
האם יש דרך קונבנציונאלית להקלה משמעותית באלרגיה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה ללא מרפא? - תגובה
ד``ר בן רנר09/10/2011שלום \
במידה וכבר נמצאת שלילי בבדיקות האלרגיה סימן שאינך אלרגי .ניתן לחזור מחדש על הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהדנה08/10/2011
הי
במשך שנים רבות אבי סובל מרגישות כלשהי למוצרי מאפה,לחם, ולבירה לבנה .בפסטות הוא אינו חש את התופעות הנל .התסמינים לאחר האכילה הם יובש בפה ,עקצוץ בלשון,בלבול,ירידה בריכוז,חולשה ,סחרחורות וצמא
הוא עשה בדיקה לגלוטן ונמצא שהוא אינו חולה גלוטן
אני מאוד דואגת לאבי כאשר הוא מקבל את ההתקפה
האם יש לך מושג מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר09/10/2011גש למרפאה אלרגית לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיס לילדה בת 6.5אסנת06/10/2011
ביתי סובלת מאסטמה של העור מזה כמה שנים, בעיקר בקיפולי הידיים והרגליים, שאלותיי בנושא:1 . האם זה שהיא עברה את גיל 6 זה אומר שהמחלה תישאר לעד?
2. האם יכול להיות שהיא אלרגית למזון מסויים שגורם לה את ההתקפים החוזרים?
3. אם יש טיפול מעבר למשחות, סטרואידים ואנטיהיסטמינים ?
בתודה מראש
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס לילדה בת 6.5 - תגוב
ד``ר ולרי טפליצקי06/10/2011שלום רב, אטופיק דרמטיטיס יכול לעבור גם כחרי גיל 6 אבל יכול גם להשאר. לכן כדאי מאוד לפנות לאלגולוג ולבדוק את כל האלרגיות שלה. ואז להתאים טיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)