מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמצית טסט אישיתשמואל29/10/2011
שלום רב,
במידה והחומר אליו אני חושב שאני אלרגלי לא מופיע ברשימת טסטים הרגילים - האם ניתן להביא את החומר למרפאה בכדי שייצרו ממנו "תמצית" לטסט אישי (יש לי 3 חומרים כאילו שאני לא חושב שהם ברשימת טסטים)
בברכה
שמוליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית טסט אישית - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי31/10/2011שלום רב,
בהחלט ניתן לבצע טסט אלרגי עם חומרים שונים כשאין אליהם תמצית מוכנה מראש.
במיוחד כאשר מדובר במאכלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לפניצילין- האמנם?אורטל28/10/2011
שלום רב, בני בן שנתיים ועשרה חודשים. לפני עשרה ימים היה עם חום למשך 24 שעות ופני שבוע החל לקחת אנטיביוטיקה- מוקסיפן (בפעם הראשונה בחייו) בעקבות משטח גרון שהראה על סטרפטוקוק. למרות שלא היה לו חום או כל תסמין אחר בעשרה ימים האחרונים הוא היה מטופל באנטיביוטיקה. לאחר שמונה ימים של נטילתה החלה פריחה אדומה ובולטת על כל חלקי גופו כולל הפנים, ללא גירוד או כל תופעת לוואי נוספת. גם ללא חום. בהמלצת הרופאה הפסקנו את נטילת האנטיביוטיקה ונאמר לנו שמדובר ככל הנראה ברגישות לפניצילין. האם התאור תואם רגישות כזו למרות שמדובר בפריחה שהופיעה לאחר שמונה ימים? האם אנחנו צריכים לבצע טיפול נוסף מלבד הפסקת התרופה? כמה זמן לוקח לפריחה שעל גופו לחלוף? האם יש בדיקה שיש באפשרותנו לעשות על מנת לוודא אלרגיה לפניצילין? אודה לתגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לפניצילין- האמנם? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי30/10/2011שלום רב,
ככל הנראה לא מדובר באלרגיה לפניצילין ולא למוקסיפן, בגלל ההופעה מאוחרת של הפריחה לאחר 8 ימי טיפול.
צריך לציין שלא קיימים טסטים אלרגיים שיכולים לשלול אלרגיה מאוחרת למוקסיפן.
הפריחה תחלוף בהדרגה, בפעם הבא שהילד יזדקק לאנטיביוטיקה יש לשקול מתן מוקסיפן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למגע חלבשני28/10/2011
שלום,
בתי בת חודשיים
יונקת, אולם היום שפכתי עליה בטעות פורמולה וראיתי שתוך רגע הכל נהיה אדמומי וגם חלף לאחר כמה דקות. הרופא אמר שלא מדובר באלרגיה של מערכת העיכול אלא של העור (לא היו תופעות חוץ מזה), והיא גם אכלה תמ"ל כמה פעמים לפני כן פשוט היתה לה פריחה עיקשת במשך חודשוחצי שכנראה הסוותה את זו.
מה זה אומר אלרגיה למגע? האם זה מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה למגע חלב - תגובה
במקרה של ספק לגבי קיום אלרגיה לפורמולה חלבית , כדאי לפנות לאלרגולוג לביצוע טסט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי...מורן27/10/2011
יש לי ילד בן 6 כיום,ומגיל 8 חוד' נודע לנו מניסיון של אכילה שהוא אלרגי לבוטנים,(במבה),שקדים,אגוזים שקדים שומשום(טחינה)....
לפני כחצי שנה עשינו לו טסטים ונשארה לו אלרגיה חריפה לבוטנים ושקדים!!אך עדיין שאוכל חלבה או טחינה ישר הוא טוען ששורף לו בלוע...(אפילו שהוא לא מודע לרכיב ז"א שזה לא פסיכולוגי)...שאלתי הראשונה האם האלרגיה לבוטנים ושקדים תחלוף??והאם יש בדיקה ספציפית לטחינה כי שומשום הוא נוגע מידי פעם ולא קורה לו כלום טחינה זה פשוט עושה לו גירוי חזק...(אפילו טחינה גולמית ששמתי בתוך עוגה הוא ישר הרגיש וטען שהוא נצרב בגרון...
עכשיו...נולדה לי בשעה טובה בת...היום בת 6 חוד'...בגן נותנים להם פירות עם טחינה...ואני כבר מפחדת....האם להתחיל כבר עכשיו בטחינה או להמתין???חלד אומרים לי ככל שמוקדם יותר מתנסים כך האלרגיה פוחתת...מה לעשות????
אודה על תשובתכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי... - תגובה
לילד בן 6 ניתן לבצע בדיקת דם לאלרגיה לטחינה המכונה "ראסט". ניתן גם לבצע תבחין עור עם טיפה של טחינה ממש על העור.
לילדה קטנה ההמלצות העדכניות הם לא למנוע שום מאכל מאחים של ילדים אלרגיים, בגלל שאין מידע ברור שזה מונע התפתחות האלרגיה. אבל יתכן ויש מקום כבל בשלב זה לבצע תבחיני עור לאלרגיה לטחינה\שומשום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
מורן01/11/2011אך יש לי שאלה נוספת....האם לערוך לה תבחין עור בגיל 6 חודשים?לא צעיר מידי? או שפשוט לשים לה כפית קטנה של טחינה גולמית בפירות ולראות תגובה?....
חשוב לי לציין שעם הגדול נתתי לו טחינה מוכנה עם תבלינים בפעם הראשונה על הזרת ואז הוא התנפח...
מה דעתך?לנסות כרגע?להמתין?....אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי01/11/2011שלום שוב, אפשר לבצע תבחין עורי גם בגיל 6 חודשים. וזה כדי להיות על הצד הבטוח ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לשומשום?גל27/10/2011
ביתי בת שנה וחמש. אוכלת מוצקים ויונקת.
בגיל שבועיים גילתי מספר טיפות דם בצואתה. הן חלפו לאחר שהפסקתי אני לאכול מוצרי חלב ושומשום. בדיקות אלרגיה לחלב, שומשום, בוטנים, וביצים היו שליליות.
בגיל שנה, לאחר ייעוץ רפואי נתנו לה מוצרי חלב והכל עבר מצוין.
בעצת רופא התחלנו לתת לה לפני כשבוע מוצרי שומשום. מאז הטוסיק שלה אדום מאוד מאוד (כמו כוויה) ויצא לה מעין חיספוס קל בעור בצד החיצוני של מרפק ימין. אין פריחה או קוצר נשימה.
האם יש קשר בין האדום בטוסיק/עור מחוספס לבין השומשום?
האם להפסיק לתת לה שומשום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לשומשום? - תגובה
אלרגיה לשומשום תתבטא בד"כ בפריחה מפושטת ולא מקומית.
מצד שני במקרה וקיים קשר ברור בין התחלת מתן שומשום ותופעות הלא נעימות, ניתן להפסיקו ולחכות שהכול יעבור ולנסות לתת שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבירות גבוהה לאלרגיה - דרושה עזרהחיה27/10/2011
שלום רב,
אני בת 58 וסובלת מתופעות שונות לאורך שנים רבות. רק לאחרונה עלה בדעתי שייתכן ויש לי אלרגיה כלשהי. מדובר בתופעות כמו: קוצר נשימה פתאומי, חולשה, התכווצויות מעיים פתאומיות ושילשול, לחץ בחזה, חיוורון. כמו שזה בא ככה זה הולך לאחר זמן קצר.
שמתי לב שזה קורה זמן מה לאחר שאני אוכלת, אבל לא תמיד, ולכן אני לא יכולה להצביע על מאכל ספציפי שעושה לי את התופעות הללו ולא הצלחתי לאתר מה הדבר שגורם לי תופעות אלו. עליי לציין שעברתי בדיקות גסטרולוג, קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה והכל תקין.
כבר שנים שאני פונה לרופאים שונים ולא מוצאת תשובה. לאחרונה זה פשוט הפך לגורם ממש מפריע לחיי שגרה תקינים.
האם תוכל לעזור לי?
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבירות גבוהה לאלרגיה - דרושה עזרה - תגובה
האם התופעות קשורות לפעילות גופנית?
מבחינה אלרגית קיים מצב של אלרגיה למזון שמתבטאת בזמן מאמץ בלבד, ניתן לבדוק זאת על ידי תבחיני עור במראת אלרגולוג.
מצב אחר פחות שכיח זה תסמונת קרצינואיד. בודקים זאת על ידי בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת כרוניתצא26/10/2011
בת 37, שנים שסובלת מנזלת כרונית, גם לאחר אכילת מאכלים או שתיה לא משנה אם חמים או קרים, הרבה פעמים קמה בבוקר עם צינון וצרידות ונשמעת כאילו "חולה" זה קצת עובר במהלך היום. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היתה לי אותה בעייה
רחל27/10/2011עד שמישהו סיפר לי שזה בכלל בעייה של נשימה שצריך ללמוד ולסדר. תחפשי על נשימה בריאה נזלת צרידות התעטשויות וכו', מאוד עזר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה קשור לנשימה
צא27/10/2011לא נראה לי שיש קשר בין נשימה לצינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת כרונית - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי30/10/2011שלום רב, ניתן לפנות למרפאת אלרגיה, לבדצע בדיקות אלרגיות ולגלות למה את אלרגית ולקבל טיפול יעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמטיטיס בגלל חזיה?סובלת26/10/2011
מזה שבועיים סובלת מפריחה כואבת ומגרדת שהופכת מיום ליום כהה יותר ומגרדת יותר, הפריחה התפשטה לכל אורך הפס הפנימי של החזיה, מתחתיו. מכיוון שהפריחה נראית בדיוק כמו קו המתאר של חזיה אני מבינה שכנראה התגובה האלרגית היא לחומר בחזיה, האם זו תגובה מוכרת? קראתי באינטרנט על אלרגיה לספנדקס - הפולימר הסינטטי שבחזיות. האם יכול להיות שהאלרגיה היא לחומר שב"עצם" של החזיה ולא לחומר עצמו? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמטיטיס בגלל חזיה? - תגובה
קיימת אלרגיה למתכת ניקל שב"עצם" של החזיה.
מומלץ להוריד אותה באופן זמני, ולטפל עם משחת סטרואידים
בנוסף יתכן ומדובר בהרפס זוסטר, מחלה וירלית של עור. הטיפול במקרה זה עם תרופה אנטיווירלית.
אבחנה מבדלת עם ידי בדיקת הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה וחסוניםדנה26/10/2011
שלום ד'ר בני בן עשרה חודשים אלרגי לביצים ונאמר לי שעלי לבצע לו חיסון של גיל שנה בבית חולים עם החייאה.הנושא הזה קצת מלחיץ. ברצוני להתייעץ האם ניתן לדחות קצת את החיסון.והאם אפשר לפצל לדוגמא הוא עבר כבר מחומשת אז לבצע אותה ושאר החיסון לדחות.. האם אלרגיה זו יכולה לעבור במהלך הזמן.
תודה אשמח לעזרה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה וחסונים - תגובה
כל הנ"ל אפשרי: ניתן לדחות את החיסון, ניתן לחכות ולבצע תבחיני עור כל שנה עד שאלרגיה תעבור,
מצד שני ניתן גם לבצע חיסון בתנאי השגחה מיוחדים כפי שמקובל במקרים אל ו99.99% הכל יעבור בסדר, ללא תגובה אלרגית. החיסון מגן בפני 3 מחלות וירליות לא נעימות ומומלץ לבצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיות בילדה קטנהא25/10/2011
שלום
ביתי פיתחה אלרגיה לחלב בגיל שנה וחודשיים (לאחר שאכלה חלה מלידה)-תוצאות rast שליליות אך מפתחת פריחה. מאז כבר ארבעה חודשים אוכלת די הרבה טחינה-כשלוש כפות טחינה גולמית מלאה ביום (גם לפני קיבלה טחינה אך פחות). השבוע לאחר שאכלה טחינה פיתחה פריחה (כמו עקיצות). מאז נמנעת מטחינה.
האם סביר כי תפתח אלרגיה לאחר שחשופה למוצר כבר כשנה (כך למעשה היה עם החלב גם)?
האם עלי להימנע ממתן ממרחי שקדים או אגוזים מחשש להתפתחות אלרגיה דומה?
בהתחשב בעובדה שהאלרגיות לחלב ולשומשום התפתחו בגיל שנה+ לאחר חשיפה ממושכת, האם גם במקרה שלי יש סיכוי שהאלרגיות יחלפו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיות בילדה קטנה - תגובה
ד``ר בן רנר25/10/2011שלום .אין לתת פיצוחים לפני גיל שנתיים אם כי כולם מכרסמים במבמה בגיל צעיר יותר.אי אפשר לנבא אלרגיות מראש.אציא שתפני למרפאה אלרגית להדרכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאבקאילנה24/10/2011
בני אסמטי , משתמש במשאף ונטולין, כאשר מצטנן נזקק להיניהילציות,הבעיה שלו אלרגיה לאבק, מוציא בגדים מהארון, מחליפים מצעים, בצבא כל הזמן מרגיש את האבק בדרכי הנשימה
האם יש טיול למניעת התופעות
תודה אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאבק - תגובה
ד``ר בן רנר25/10/2011שלום .ניתן לחסן כנגד האבק התהליך נקרא אימונוטרפיה והוא ניתן בכול מרפאות האלרגיה בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון כדי לשאוב את המזרן, עזר לי..
סנונית הגבעות25/10/2011הייתי סובלת בערך מאותם סימפטומים (גם בצבא) אבל רק אחרי השחרור הובחנתי כאלרגית לאבק.
ניסיתי אנטיהיסטמינים (לוריסטן) במשך תקופה אבל זה מעיק לקחת אותם באופן קבוע.
האלרגולוג אמר לי לנסות לשאוב את המזרן (זה המקור לקרדיות האבק בבית) עשיתי כך וחשתי שיפור די מיידי.
גם לא היה קשה למצוא שואב אנטי אלרגני במחיר סביר (חיפשתי בגוגל " שואב אנטי אלרגני " )
2 הערות: א. חייב שלשואב יהיה מסנן אנטי אלרגני (HEPA), אחרת הקרדיות פשוט מתפזרות חיות בבית. ב. רצוי מאוד שיהיה מצויד בנורת UVC (אור אולטרה סגול) לקטילה של הקרדית ומזיקים מיקרוסקופיים אחרים, מנסיון זה פי מיליון יותר אפקטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחתולים אצל תינוקות - איך אפשר לדעת?ד``ר בן רנר24/10/2011
שלום!
יש לנו בבית 2 חתולות בריטיות.
אני ובעלי שנינו לא אלרגים.
לפני שבועיים נולדה לנו בת, ועכשיו היא מצוננת- אף סתום וקצת התעטשויות.
אני חושבת שזה נובע מהעובדה שהחדר שלנו לא מספיק מחומם בערב, וכל ענייני האמבטיה למיניהם.
בעלי העלה השערה שאולי מדובר באלרגיה לחתולים.
השאלה שלי היא- האם אפשר לדעת אם מדובר באלרגיה או הצטננות?
וכמובן מה עושים את מדובר באלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחתולים אצל תינוקות - תגובה
ד``ר בן רנר25/10/2011שלום .קרוב לוודאי שלא מדובר ברגישות לחתולים.המצאות חתולים בגיל ינקות דווקא מגינה מאלרגיות ולא להפך..חכו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לחתול
מוריה25/12/2014שלום. איך מתבטאת אלרגיה לחתולים אצל תינוקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לחתול - תגובה
ד``ר בן רנר15/01/2015תינוקות בד"כ לא יבטאו אלרגיה לחתולים .במידה וכן יכול להתבטא בתפרחת או בעיות נשימתיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לחתול
שירה09/09/2016היי
הבן שלי בן שנה וארבע וויש לנו חתולה בבית. היינו עכשיו 3 שבועות בחול ואפילו טיפת נזלת לא היתה. חזרנו והילד מנוזל ומשתעל. גם לפני הנסיעה סבל לעיתים קרובות מנזלת ושיעול לילי. האם י בדיקת אלרגיה בגיל הזה? והאם ייתכן ןהוא אלרגי לחתולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- P.P.dנויה24/10/2011
אני אלרגית לחומר P.P.D שנמצא בצבעי שיער.
אם ידוע לכם על צבעי שיער ללא החומר הזה אשמח לקבל את שם החברה או המקום
שממנו אוכל לרכוש.
לציין, גם בחנויות טבע בצבעים הטבעיים יש את החומר הזה.
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר P.P.d - תגובה
ד``ר בן רנר24/10/2011שלום
רק בצבעים בהירים אין את החומר הזה.עליך לבדוק צבע צבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהP.P.D
נויה25/10/2011תודה על תשובתך המהירה.
בצבעים בהירים - הכוונה גם חום בהיר, בלונד, אדום???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהP.P.D - תגובה
ד``ר בן רנר25/10/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחיטה בגיל 58 היתכן ????בתיה24/10/2011
שלום רב,
לאחרונה עשיתי בדיקות דם והתקשר אלי הרופא ואמר לי שאני אלרגית לחיטה
היתכן שבגיל 58 מגלים זאת
ESR 36.00 MM/HOUR ( 2.00- 30.00) (.........)*
ANTI DGP 67.78 IU/ML ( 0.00- 20.00) (.........)
CMV-IGG 6.20 IU/ML ( 0.00- 0.39) (.........)*
להלן הבדיקות הלא תקינות שמופיעים כחריגה
אבקש ייעוץ והכוונה
תודה מראש, בתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחיטה בגיל 58 היתכן ???? - תגובה
ד``ר בן רנר24/10/2011שלום .לא ראיתי בבדיקה איזכור לחיטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
בתיה26/10/2011שלום רב, אשמח לדעת מה לא תקין בבדיקות תודה רבה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעטשות עם הרבה נזלתנטלי23/10/2011
שלום, בני בן ה-4 כבר כמה חודשים מתעטש עם נזלת וזה קורה בערך חמש פעמים ביום אם לא יותר... כל פעם הוא מתעטש כ-5 פעמים והוא נהיה כולו עם אף ועיניים אדומים... הנזלת שלו מאוד סמיכה... בעבר הוא עבר פעמיים ניתוח פוליפ שקד שלישי. לפני חודש הרופא נתן לו אנטיביוטיקה וזה באמת עזר לו קצת ונראה שחזר חמור יותר... ההרגשה שלי שזה יותר כמו אלרגיה
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעטשות עם הרבה נזלת - תגובה
ד``ר בן רנר24/10/2011שלום
אין פשוט מלפנות למרפאה אלרגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)