מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת מחנקיוסי07/08/2011
בשבועות האחרונים אני מרגיש מיחוש מאד מוזר. אני מרגיש איזה גל עולה מהחזה, נכנס לפה, וההרגשה היא כאילו הלשון מתנפחת, ואח"כ אני מרגיש כמו חנק בצוואר. התחושה הזאת באה בגלים, מזמן לזמן. כדאי לציין שכל המיחושים הללו הם בעיקר כאשר אני עומד או יושב. בשעת שכיבה אני כמעט ולא חש באותה תחושה מוזרה.
רופא המשפחה הפנה אותי למיון לאחר שעשו את כל הבדיקות, כולל בדיקת ct לא הגיעו הרופאים לאיבחון הבעיה. לאחר כמה שעות שוחררתי בלי המלצות ברורות. הם המליצו לי לקחת כדור טלפאס.
מאז עבר יותר משבוע, אבל התופעה לא עוזבת אותי.
מה לדעתכם תופעה זו וכיצד ניתן לטפל בה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת מחנק - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי07/08/2011שלום רב,
יתכן ומדובר ברפלוקס חומצתי מקיבה לוושט.
מטפלים בזה עם תרופות נוגדי חומציות כמו אומפרדקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי תחושת צרבת
יוסי07/08/2011אין לי שום תחושת צרבת. האם בכל זאת אתה סבור שזה רופלקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בפה + טיפול שינייםמורן07/08/2011
שלום
כמה המון שנים שאני סובלת מאלרגיה מוזרה שבאה לידי ביטוי בגירודים בחייך העליון בפה.
לפני מספר שנים עברתי בדיקות לאלרגיה ונמצא כי אני רגישה ל-
Gold sodium thiosulfate ++
++/+ methylhydroquione
שמסתבר שאלו חומרים שמשתמשים בהם לרפואת שיניים. באותו זמן היה לי כתר והוצאתי אותו אך הגירודים נמשכו לעיתים (אמנם רחוקות)
התחלתי לאחרונה טיפולי שיניים ואחרי 2 סתימות חזרו לי הגירודים ואני מפחדת שהאלרגיה תיפגע לי בטיפולים ואצטרך לעבור הכל מחדש.
איך אוכל לדעת אם בחומרים שאליהם אני רגישה נמצאים החומרים הבאים: bis gma,udma, bis ema
אודה לתשובה בהקדם האפשרי (כי אני סובלת מכאבי שיניים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בפה + טיפול שיניים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי07/08/2011גרד בפה קשור לעתים קרובות לאלרגיה למזון או אלרגיה לאבקנים של עצים או דשא נשאפים מין האוויר. לבדיקה של אלרגיה מסוג זה נא לפנות לאלרגולוג.
בנוגע לאלרגיה לחומרים דנטליים אלה מומלץ לפנות לפורום של רופאי עור או קונטקט דרמטיטיס או למרפאת קונטקט דרמטיטיס בבתי חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחתוליםליטל06/08/2011
יש לחבר שלי אלרגיה לחתולים.
בכל המקומות קראתי שמומלץ להימנע כמה שיותר מחשיפה ללגורם האלרגיה.
אבל זה נשמע לי לא הגיוני- אם אני רוצה להיפטר מהאלרגיה, לא עדיף להיחשף באופן עדין לגורם האלרגיה עד שהמערכת החיסונית תלמד לאט לאט, במקום לקחת תרופות כל החיים או להימנע לחלוטין מחתולים?
הרי על זה גם מבוסס החיסון, לא?
אם הוא נמצא בבית עם חתולים אך אינו נוגע בהם מן הסתם תופעל אצלו תגובה אלרגית אבל אם היא לא בלתי נסבלת לחלוטין לא עדיף להמשיך וככה ללמד את הגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחתולים - תגובה
ד``ר בן רנר06/08/2011שלום
אין מה להסתבך.קיים חיסון כנגד אלרגיה לחתול וניתן לקבלו במרפאות האלרגיה.החיסון כולל סדרת זריקות ארוכה שבסופה יש נסיגה של התלונות בחשיפה.היות ואלרגני החתול נעים כל הזמן באויר אי אפשר להפטר מהם למרות נקיון יסודי ומניעת מגע עם חתולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת כרוניתגולדמן גיורא06/08/2011
מזה חצי שנה סובל מנזלת כרונית הגורמת להפרשה לעינים וסבל רב
בבדיקת רגישות במכבי לא מצאו מה הגורם
מה עלי לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת כרונית - תגובה
במידה ובוצעו תבחינים לאלרגיה ונמצאו שלילים ,אתה לא אלרגי.ניתן לפנות לאאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחתול או טיגריס אסיאתי ?נדב05/08/2011
שלום,
במהלך 32 שנותי, בהן באתי במגע מזדמן עם חתולים (אצל חברים, ברחוב), רק לעיתים רחוקות חוויתי תופעות של אלרגיה. עם זאת, לפני 3 חודשים אימצנו גור חתולים חמוד, ואחרי שבועיים של נזלת ועיטושים זה נפסק. לא נזלת, לא עיניים.. יחד עם זאת, החלו להופיע לי גירודים שבאו בכמה צורות - או כנפיחות אדומה קטנה שדומה לעקיצות יתוש, או בשלפוחיות זעירות, שמזכירות יותר אקזמה. בכל מקרה מדובר בגירודים קשים ומתישים, ולאחר חודשיים החלטנו למסור בחזרה את החתול.
לצערי גם עכשיו, לאחר חודש שהחתול אינו בבית, ומי יודע כמה נקיונות ושטיפות שעשינו, עדיין יוצאים לי מדי יום גירודים חדשים. הלכתי לרופא עור שהודיע לי שזה לא קשור לאלרגיה, ואני כנראה קורבן של יתוש הטיגריס האסייתי, כשהסברתי שאין אצלנו יתושים (ואף עשינו החודש ריסוס בבית נגד פרעושים וכו', וגם ריסוס בבניין נגד יתושים ופרעושים) הוא הסביר שהיתוש אינו נראה ואינו נשמע. כעין רוח רפאים.
קשה לי להאמין שאין קשר לאלרגיה לחתול, לא רק שבת זוגתי שגרה עימי נשארת נטולת 'עקיצות', אלא שמדי יום גם בעבודה אני יכול לשבת ב-11 בבוקר, בישיבה עם 10 אנשים נוספים בחדר, ופתאום להרגיש גירוד חדש בכף הרגל שאחר כך מתגלה כעין עקיצה או שלפוחיות קטנות. קשה לי להאמין שגם המשרד מלא ביתושים אלו ושהיתוש החמקן הזה מתנקם רק בי ואפילו חודר תחת גרב ונעל סגורה.
העצה של הרופא היתה פחות או יותר להתמרח בתכשיר נגד יתושים למשך שארית חיי, ועדיף גם בבוקר וגם בערב, כי היתוש פעיל במשך כל שעות היממה.
אני אובד עצות. האם למישהו יש עצה / כיוון ?
ותודה למי שקרא עד הסוף :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחתול או טיגריס אסיאתי ? - תגובה
אני לא מבין מאין צץ היתוש.זה לא רציני בעליל .גש למרפאה אלרגית לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לניקל וppdקלדרון ניסים04/08/2011
שלום אני אלרגי לניקל ופי פי די נקבעו לי 20 אחוזי נכות מהביטוח לאומי סבל נוראי זה אומר שאני אלרגי גם לעבודה שלי לא מצאתי משהו שיכול להקל עליי חוץ מדרבובט אבל קשה מאד להשתמש בו האם ידוע לך על תרופה מסוימת שיכולה לעזור? כמו כן ברצוני לדעת מה מקנה לי ה20 %נכות איזה זכויות מגיעות לי?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לניקל וppd - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי04/08/2011שלום נסים,
לגבי זכויות - תפנה שאלה לפורום אחר,
לגבי אלרגיה כאשר מחלתך קשה צריך לפנות לאלרגולוג באופן ישיר ולהתאים טיפול במקום. לפעמים לא יהיה מנוס מלקיחת תרופות וביניהם גם פרדניזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לצ'נצ'ילהme04/08/2011
האם ידועה אלרגיה לצ'ינצ'ילה?
כיצד בודקים קיום אלרגיה כזו? תבחיני עור? ב.דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לצ'נצ'ילה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי04/08/2011שלום רב,
זה לא בלתי אפשרי, אבל אין לזה בדיקת דם ואין תבחין עורי,
במקרה של חשד לאלרגיה מומלץ להימנע מחשיפה לבעל חיים במשך שבועיים, לראות שתופעות אלרגיות חולפות, ולהיחשף שוב ולראות שתופעות אלרגיות חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת מחנק ולחץ על האףיוסי03/08/2011
בימים האחרוניםך אני סובלת לעיתים מתחושת חנק וקושי בנשימה וכן לחץ על האף ועיקצוצים ליד הפה. הייתי בבית חולים ועשו לי את כל הבדיקות והכל היה תקין. הם רשמו כדור טלפאסט.
הרופאים אומרים שיתכן וזו אלרגיה. רציתי לשאול את דעתכם, האמנם התופעות מעידות על אלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת מחנק ולחץ על האף - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי04/08/2011שלום רב,
אלרגיה זאת סיבה שכיחה להפרעה בנשימה דרך האף, נזלת, התעטשויות וקשי נשימה אסתמתיים.
מצד שני תופעה של עיקצוצים ליד הפה וקשי נשימה מעדים לפעמים על היפרוונטילציה על רקע של אי שקט וחרדה.
לבדיקת אלרגיה יש לפנות לרופא אלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לחלב לתינוק בן שנה...שלומית03/08/2011
שלום רב, בני בן השנה רגיש לחלב. עשה טסט ואינו אלרגי. כרגע אנו מחכים לחשיפה לחלב בבית חולים. הבעיה: שביתת הרופאים (המוצדקת) גורמת לדחיה ועוד דחיה ועוד דחיה. התינוק מאוד קטן, מתחת לאחוזונים וכולנו כבר מייחלים לכך שאולי יהיה ניתן לתת לו חלב, שמנת, חמאה ולדחוף לו קצת קלוריות. האם יש איזשהו מקום שבו ניתן לעשות חשיפה לחלב באופן פרטי? אנחנו חברי קופ"ח מאוחדת וגרים בתל אביב אבל אני מוכנה לנסוע לכל מקום בארץ ולשלם כסף כדי שנדע כבר אם מותר או אסור לתת לו מוצרי חלב. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו לי...?
שלומית03/08/2011למה לא ענו לי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לחלב לתינוק בן שנה... - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי03/08/2011שלום רב, ניתן לבצע תגר באופן פרטי אצלי בקליניקה ברמת השרון ויתכן גם אצל ד״ר ורנר. אפשר לתאם איתי בטלפון 054-2663245 היום אחרי שעה 4.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול טורדניטי03/08/2011
אני רגישה למשהו שגורם לשיעול טורדני. זה מתחיל בהתקררות רגילה שבסופה מתחיל שיעול טורדני יבש שנמשך חודשים. כל הבדיקות הקשורות בסדר והשיעול מוגדר ע"י רופא א.א.ג. ורופאת המשפחה כ אלרגיה. אני לוקחת סטרואידים והיסטמינים שעוזרים למס' שעות ביום אבל לא ממגרים את השיעול. יש מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול טורדני - תגובה
ד``ר בן רנר03/08/2011שלום, כדאי שתעשי תור למרפאה אלרגית לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהניב02/08/2011
לפני יומיים גיליתי שאני אלרגי לכלור.יצאתי מהבריכה והייתה לי פריחה,העין התנפחה ובנוסף קוצר נשימה.רציתי לדעת אם מאלרגיה לכלור יכולה להתפתח אסטמה?
בתודה,ניב שופן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר02/08/2011שלום.הכלור חומר מגרה ומחמצן.לעיתים יגרום לצריבה בעיניים ויובש בפה לעיתים נדירות קשיי נשימה.כשרמת הכלור בברכה עולה יש התראה בד"כ וגם אז מלבד הלבנה של בגדי הים וצריבה בגוף ובריריות אין כלום.אני בספק אם זו הסיבה של האסטמה שלך .תאר לך לכמה כלור נחשפים שחיינים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וLORATADINEקטי02/08/2011
שלום רב. אני מניקה ופתאום בלילה היתה לי אורטיקריה בעור הגוף. לקחתי כדור של LORATADINE ושאפתי וזרקתי את החלב. מתי אני יחולה להמשיך להניק? בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וLORATADINE - תגובה
ד``ר בן רנר02/08/2011שלום אין סיבה לזרוק את החלב .המשיכי להניק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבא01/08/2011
שלום
ביתי בת שנה וחמישה חודשים וקיבלה מעט סימילאק (בשילוב עם חלב אם) מהיום שנולדה, כמו כן אכלה מוצרי חלב אחרים כמו גבינה ויוגורט החל מגיל 9 חודשים ללא בעיה.
בגיל שנה ו-4 חודשים קיבלה שבוע אנטיביוטיקה ופיתחה פריחה קשה.
לאחר מספר ימים ראיתי כי הפריחה מתגברת לאחר אכילת חלב.
כשבועיים לאחר תום הפריחה ניסינו שוב פעמיים לתת לה מעט גבינה ובשתי הפעמים הופיעו לה על הגוף מעט שלפוחיות אורטיקריות.
תוצאות RAST לחלב ומבחן עורי היו שליליות.
1.האם כדאי לחזור שוב על הניסיון (כאמור הילדה אכלה חלב מעת היוולדה)?
2. ידוע לי כי אלרגיה לחלב שמתפתחת מוקדם עשויה לחלוף.האם גם במקרה זה שבו התפתחה רק בגיל שנה+4חוד ישנה סבירות ממשית כי תחלוף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב - תגובה
ד``ר בן רנר01/08/2011שלום.
במידה והתבחינים שלילים מדובר ברגישות לחלב שלא במנגנון האלרגי הקלאסי.אי לכך הפסיקו כלכלת חלב לתקופה של חודש חודשיים וחדשו אחר כך בהדרגה.סביר שלא תהינה כל בעיות בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות שפתיים מלווה בכאביםד``ר בן רנר31/07/2011
שלום רב,שמי שקד, אני בת 17 ובזמן האחרון אני סובלת מהתפתחות שפתיים פתאומית המלווה בכאבים חזקים ולעיתים אף בהתנפחות אזורים אחרים בפנים באזור השפתיים (כמו- לחיים, סביב העין וכו') עוד מגיל קטן אובחנתי שאני אלרגית לאבק ולצמיחה של עצי זית (ע"י טסטרים שנערכו במכון בהפניית אלרגולוג) מה שגורם לי לתפרחות ברמה קשה בעור ומכאן שאני ממש משתדלת להמנע מהצטברות אבק בבית ובמיוחד בחדרי (אין לי שטיחים,וילונות,דובים גדולים וכן עצמים שיכולים לצבור את האבק)וכמו כך גם סביבת הבית היא מאוד נקייה וניתן להגדיר את אזור מחייתי כ"אזור כמעט סטרילי למדי". בקשר לצמיחה של עצי זית - הפעם האחרונה שקיבלתי את תופעת האלרגייה העורית בתגובה למפגש עם עצי זית הייתה בשנה שעברה במהלך טיול שנתי שבו לנו בתל-חי באזור שופע בעצי זית.תופעת התנפחות השפתיים התעוררה די בזמן האחרון (הפעם הראשונה בערך במאי 2011) מאז הופניתי ע"י אלרגולוגית לבדיקת טסטרים חוזרת שלא חידשה דבר ואף הופניתי לבדיקת דם מעמיקה (עלתה 260 ש"ח)שהייתה אמורה לאבחן רגישות למוצרי מזון ...מבדיקת דם זו לא התגלתה רגישות מיוחדת למוצרי מזון ומכאן שאני באמת לא מבינה מה זה יכול להיות..אני חייבת לציין שאני ממש לא אכלנית גדולה- מבחר המזון המצומצם שנכנס לגופי ממש לא שונה בזמן האחרון וכן לא שיניתי מוצרי קוסמטיקה או נטלתי כדורים שונים.
התופעה מטרידה אותי ממש אחת ליומיים בזמן האחרון ואני ממש נואשת לעזרה.אני כבר לא יודעת מה זה יכול להיות, באמת ששום דבר לא שונה, ניסינו לחשוב על הכל - מזון,קוסמטיקה,אבקת כביסה, שמפו,תבלינים אך לשווא. נ.ב : בכל פעם שאני מותקפת בתופעה אני נוטלת כדורי "אהיסטון" שכן עוזרים לי אחרי 2 כדורים שאני נוטלת.
שאלתי היא האם ישנן עוד בדיקות שאוכל לבצע כדי לפתור את המועקה הזו.... אשמח אם תענה לשאלתי לכתובת המייל שלי - [email protected]...... תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנפחות שפתיים - תגובה
ד``ר בן רנר31/07/2011שלום
הנפיחות שאת מספרת לא קשורה בהכרח לרגישויות שנמצאו בתבחינים.זוהי תופעה מוכרת וידועה וברב המקרים ללא סיבה מוגדרת. ברב המקרים היא חולפת מעצמה לאחר תקופה.המשיכי ליטול אהיסטון או אנטיהיסטמיניקה אחרת (שאינה מרדימה)ובנוסף השלימי בדיקות דם במרפאה האלרגית לשלילת מחלת רקע אחרת (אני מניח שלא קיימת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסטוסיטוזיס וטיפול שינייםנגה27/07/2011
שלום רב, לנכדתי בת ה 3 יש מסטוסיטוזיס אשר התגלה לפני גיל שנה ( בעקבות כתם על בית החזה ) . עד היום לא היו לה שום תופעות אלרגיות לא לחיסונים ולא למזון או דברים אחרים. עליה לעבור סתימה בשן ואני תוהה אם יש לבדוק מראש מתן לידוקאין או גז צחוק. אשמח לעצתכם . האם קיימות תרופות נוספות בשימוש ברפואת שיניים שיש להמנע או לבדוק התאמה לפני? והאם כדאי ללכת לאלרגולוג לפני הטיפול....? בברכה הסבתא המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסטוסיטוזיס וטיפול שיניים - תגובה
ד``ר בן רנר31/07/2011שלום.
אין בעיה לעבור טיפולי שיניים.מסטוציטוזיס היא הצורה הקשה של התופעה ואני מניח שלנכדתך יש בסה"כ אורטיקריה פיגמנטוזה קלה עם נגע בודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)