מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לפנצילין ולעקיצות דבוריםלילך18/08/2011
כשהייתי ילדה אובחנתי כאלרגית לפנצילין לאחר שסבלתי מקוצר נשימה אחרי נטילת אנטיביוטיקה. יש לי 2 שאלות בקשר לאלרגיה הזו:
1. אני נמנעת מגבינות עובש דוגמת רוקפור, שכן לפי רשימת המרכיבים הן מכילות עובש מסוג פנצילין. האם אכן אסור לי לצרוך גבינות כאלה?
2. רופא המשפחה שלי אמר לי שבעבר נטו לאבחן רגישות לפנצילין בקלות יתרה, האם יש דרך לבדוק האם אני אכן אלרגית?
שאלה נוספת היא בנוגע לאלרגיה לעקיצות דבורים. סבא שלי אלרגי מאוד לעקיצות דבורים והוא אלרגי גם לפנצילין. נאמר לי בעבר כי יש סבירות גבוהה שגם אני אלרגית לעקיצות דבורים (מעולם נעקצתי, טפו טפו..). האם ישנה בדיקה שאני יכולה לעשות כדי לאבחן זאת? אם כן, האם מדובר בבדיקה פרטית או דרך קופה"ח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לפנצילין ולעקיצות דבורים - תגובה
ד``ר בן רנר20/08/2011שלום
לגבי הפניצילין יש לבצע בדיקה במרפאה אלרגית.לגבי הדבורים יש להעקץ קודם ע"מ להתרשם אם יש בכלל תגובה .בדיקה מראש לא תגידדבר היות ועשרה אחוזים מהאוכלוסיה חיוביים בבדיקה אך ללא כל תלונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
לילך20/08/2011יש לך מושג לגבי הגבינות? האם לרגישים לפנצילין אסור לאכול גבינות עובש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לסוגי מזון ושתייהרמי18/08/2011
שלום רב,
גיליתי כי אני אלרגי לחלב ע"י הימנעות לתקופה.
השתמשתי בתחליפי סויה ונראה שגם לזה אני רגיש, שוב ע"י הימנעות.
כמו כן לא יכול לשתות בירה, צבעי מאכל וכו'.
מה שלא משאיר הרבה.
האלרגיות באות לידי ביטוי בנזלת כרונית.
עשיתי בדיקות אלרגיה ע"י חשיפה לחומרים על היד מספר פעמים,
אך לא נמצא כלום.
מה עושים?, זה לא חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לסוגי מזון ושתייה - תגובה
ד``ר בן רנר20/08/2011שלום.נזלת לא נגרמת לא מחלב ולא ממשקאות. לעיתים טמפרטורת המשקה הגז וחריפות המשקה גורמים לגירוי מערכת העצבים באף וזה מה שגורם לנזלת .זו לא אלרגיה במובן האמיתי של התופעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לביצים?יעל17/08/2011
שלום רב.
ותודה על הדרך בה אתה עונה על שאלות האנשים בפורום - תמיד בהרחבה וברצון לעזור!
ביתי כיום בת שנתיים.
בגיל 11 חודשים גילינו שיש לה אלרגיה לביצים. חשדנו בכך מכיוון שבמספר פעמים בהם אכלה מאפים (כשלושה מקרים) הופיעה לה פריחה באיזור הפה ולאחר כ- 15 דקות הקאה.
לא קרה בכל הפעמים שאכלה מאפים אך בגלל שהיו 3 מקרים החלטנו לבדוק זאת. עשו לה טסטים על העור במרפאת אלרגיה וגילו כי היא אלרגית לביצה (לחלבון +4 ולחלמון +2).
לאחר כארבעה חודשים היינו שוב במרפאת אלרגיה על מנת לחסנה בחיסון לשפעת. באותו מועד ביקשתי מהרופא שיעשה לה שוב טסט לביצה והפעם יצא טסט שהוא כמעט שלילי (הרופא הגדיר זאת כ +/- ואמר שאם לא היינו גם מחסנים אותה באותו יום הוא היה עושה טיגר).
קבענו לבוא שוב לאחר 3 חודשים. באמת הגענו ואז הטסט לביצה הראה +2 לחלבון ו- +1 לחלמון. הרופא אמר להמתין עוד חצי שנה.
אתמול, חצי שנה עברה, והיינו שוב בבית חולים ושוב עשינו טסטים עוריים שהראו +2 לחלבון ולחלמון לא הייתה אלרגיה.
הרופא לא הסכים לבצע מבחן טיגר ושלח אותנו שוב להמתין חצי שנה.
לטענתו יכול להיות שאלרגולוגים אחרים כן היו מסכימים שנבצע טיגר כי הרמת אחרגיה הייתה אתמול בין +1 ל- +2 אבל הוא לא מוכן לקחת סיכון.
כמו כן הוא הפנה אותנו לבדיקת דם בשם ראסט למזונות שונים. וביקש שנחזור עוד כחצי שנה.
שאלותי:
1. מה דעתך על קצב "התקדמות" האלרגיה, האם נראה לך שהיא בדעיכה?
2. האם לדעתך היה אפשר לתת לבתי לאכול אתמול ביצה בהשגחה?
3. למה לצפות בבדיקת הראסט? אני יודעת כי הטסטים על העור לא מהיימנים מאוד והשאלה היא אם בדיקת הדם תשלים את התמונה? ואם כן למה היית מצפה כדי לדעת אם יש/אין אלרגיה לביצה?
תודה רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לביצים? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי18/08/2011שלום רב,
טסטים עוריים מאוד אמינים ורגישים.
בדיקת ראסט משלימה את האבחון במקרים גבוליים או לא חד משמעיים ונותנת רמת נוגדנים במספרים שיש להם משמעות פרוגנוסטית.
כנראה רופא שלכם מרגיש שתיגר לביצה עדיין מוקדם ולא יצליח.
תסמכו על החושים שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אכילת מנגו גרומת לפריחהגולדי16/08/2011
שלום רב,
ביתי בת ה- 9 אכלה הערב לראשונה פלח מנגו כשעה לאחר האכילה התפתחה פריחה אצלה בגב , פריחה מגרדת ... מאחר ולא היה לי פנסיטיל בטיפות מרחתי לה פניסטיל משחה.הפריחה לא הייתה בבוקר ומאחר והיא אכלה מנגו שזה הדבר החדש שהיא אכלה הערב אז הנחתי שזה מהמנגו... האם אכילת מנגו גורמת לפריחה בגוף??? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אכילת מנגו גרומת לפריחה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי18/08/2011שלום רב,
בד"כ דבקה חשיפה חוזרת למאכל גורמת לתגובה אלרגית ולא החשיפה הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה שמשהו מקשה על הנשימהsunyboy16/08/2011
לילה, הרגשה שמשהו מקשה על הנשימה, כאילו נכנס לי משהו אבל לא לגרון, שונה מההרגשה של הליחה המעצבנת שמנת חלקי בחודשים האחרונים .
לרגע חושש שהיוניזטור החדש שרכשתי לאחרונה והפעלתי, בשלושת הלילות שחלפו (מתוצרת אמקור)הוא מקור הבעיה.
ביומיים הראשונים קמתי עם אף סתום, בשילוב עם האבק של מזגני האוניברסיטה = אף סתום ומטפטף לסירוגין.
ביום השלישי - עבר האף הסתום, אך בסופו ההרגשה הזו של משהו תקוע לא ממש בגרון ומקשה על הנשימה,
מאידך, ההרגשה התעוררה בחלוף יום בו חזרתי לעבודה לאחר חופשה, החלון של המשרד מול גשר -כביש של מכוניות, בבניין ישן מאוד עם מזגן מעופש לגמריי,בתוספת שטיח מקיר לקיר ישן.
(לשם כך רכשתי את היוניזטור מלכתחילה, אך רציתי לראות בבית קודם איך ההרגשה ) .
האם יכול להיות שההרגשה קשורה למשרד ? או ליוניזטור?
גיליתי שאני אלרגי לאבק ממש בערב חתימת חוזה העסקה במקום עבודתי,
התופעות האלרגניות "הרגילות " של דימום מהאף והתעטשויות התחלפו להם בחודשים האחרונים בליחה מעיקה בין האף לפה, אבל ההרגשה הלילה שונה לגמרי, בכל זאת מקרה חריג הוא להתעורר משינה עם הרגשה של קושי בנשימה.
מה עלי לבצע על מנת להרגיש טוב יותר ?
כיצד אדע באם היוניזטור עושה את פעולתו או שמא משחרר נבגים לאויר ?
אודה לתשובה.
S.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה שמשהו מקשה על הנשימה - תגובה
ד``ר בן רנר16/08/2011שלום
.כנראה שהיה לך זהום כל שהוא שיחלוף.להתחיל לחשוב על מפגעי סביבה כגורם לבעיות הספציפי לא יעשה טוב.בנוסף אין מניעה לגשת ליעוץ אלרגולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגייה נזלת כרונית עזרה בבקשהמאור14/08/2011
ככה אני סובל מאלרגייה כבר 4 שנים זה כבר מגיע למצב של תיסכול שיעולים ליחה בלי הפססקה נזלת כאבי ראש עצבים הקייצר ניסיתי ספריים ניסיתי הכל עכשיו אני שמעתי יש חיסונים ודברים כאלה ניתוחים אני מבקש אם אחד הרופאים יודע על טיפול שיעביר את זה לגמרי בבקשהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגייה נזלת כרונית עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר בן רנר16/08/2011אכן יש חיסונים גש ליעוץ אלרגולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה אלרגית לאופטלגין-שני בשה14/08/2011
שלום אני בת 31 לאחר הלידה ה-3 טופלתי בזמן שהייתי במשכב לידה בקפלן במשכך כאבים אופטלגין נוזל, כעבור יומיים או שלושה הופיע לי גיורד באיזור שבין המרפק לכף היד מלווה באודם, טופלתי בעזרת מישחה ובהצלחה.
לאחרונה חשתי ברע וטיפלתי בעצמי ע"י נטילת אופטלגין נגד חום וחולשה ואז שמתי לב שהחל להופיע אודם באיזור הבטן רגליים ידיים (אודם שקיפותי לא חזק במיוחד) עם טיפה גרד, למרות שאמרו לי לגשת להיבדק, השעה היתה מאוחרת ונסיבותיי לא הועילו איתי
שאלתי היא כזו: האם ניתן לדעת לפי כך שאני אלרגית לתרופה הזו? ועוד שאלה:רציתי לדעת אילו עוד תופעות לוואי יש לה ואם אני לא טיפלתי באודם בדחיפות האם יכול להיות לי החמרה של התופעה?(כגון כאבי רגליים או חולשה כללית בגוף)
אשמח לקבל את תשובתך טרם טיפלתי בבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה אלרגית לאופטלגין- - תגובה
ד``ר בן רנר16/08/2011שלום
תופעת הרגישות לאופטלגין נפוצה.התלונות החל מפריחה חולפת ועד לשוק .גשי ליעוץ אלרגולוגי והמנעי מאופטלגין עד אז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפות של תחושת רצון להקיאסיגלית13/08/2011
אבי בן 89 חולה אלצהיימר. בשובעיים האחרונים תוקפים אותו התקפות של כאבי ראש חזקים מלווים בצורך להקיא המתבטא בהתכווצויות כמו שבהקאות אולם נפלטת רק ליחה. הדבר היחיד שמרגיע זה תרופת לוריוון. שמנו לב שזה קורה לפעמים אחרי שתית מיץ תפוזים. שאלתי האם תתכן אלרגיה למיץ תפוזים, או לממרח תמרים שגם אותו הוא אוכל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפות של תחושת רצון להקיא - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי14/08/2011שלום רב,
לא סביר שאלרגיה לתפוזים תגרום לתופעות של כאב ראש ובחילה.
אם שתי התופעות באות ביחד אז צריך לחפש קודם מה גורם לכאב ראש,
אם שתי התופעות באות בנפרד, אז יתכן סיבות נפרדות לכאב ראש ולבחילה. ובמקרה יתכן שמיץ תפוזים שהוא חמוץ מידי גורם לך לבחילה.
אני מאכל לך החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפנים בלחי ימיניתמיטל שקורי13/08/2011
שלום לך,
לפני 4 ימים הייתי אצל קוסמטיקאית והסרתי גבות בשעווה ובחלק התחתון של הגבה בעפעפיים היא פצעה אותי וירד לי דם והיא מרחה לי שמן להרגעה באזור שנפצע וזה שרף לי מאוד ואחרי כמה שניות הרגשתי שכבר התנפחו לי העייניים ומיד היא שטפה לי את העיינים במים.
האזור המשיך לשרוף ולהתנפח ,אחרי יומיים (אתמול) קמתי בבוקר ולחי מצד ימין נפוחה מאוד ,מיד שמתי קרח וחיכיתי חצי שעה ולא עזר ואז הלכתי לקופת חולים ושם קיבלתי כדורים לאלרגיה (פעם ביום 5 ימים) ולקחתי כבר 2 והנפיחות לא יורדת אלא גוברת.
אני מפחדת מאוד ומתפללת שזה לא משהו אחר גרוע יותר .
אני מבקשת שתעזור לי עם תשובתך,תודה רבה.
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בפנים בלחי ימינית - תגובה
ד``ר בן רנר13/08/2011שלום
םתחת תגובה לחומר גשי לבדיקה במרפ אה אלרגית .התגובה תחלןף עם הזמן אל דאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול אלרגי מתמשךטי13/08/2011
לוקחת היסטמינים וסטרואידים אבל היחיד שעוזר לי זה אלפראליד להרגעה. האם זה יכול לרפא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול אלרגי מתמשך - תגובה
ד``ר בן רנר13/08/2011שלום.לא זה לא ירפא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כן יעזור
טי14/08/2011או שבסוף זה יחלוף לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כן יעזור - תגובה
ד``ר בן רנר16/08/2011אין מניעה לקבל יעוץ אלרגולוגי מסודר.המנעי מהרפואה ה"טבעית"שלא תוביל לשום מקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טיפאני
אימא של לירז14/08/2011ניסית לקחת דברים טבעיים במקום סטרואידים, עשוי לעזור לך יותר וזה גם פחות ממכר.
יש תכשירים טובים לשיעול אם את רוצה המלצות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדית האבק בת 13סיגל11/08/2011
ביתי בת 13. מזה כמה שנים סובלת מאלרגיה לקרדית אבק. לפני שנה קיבלה טיפול בתרסיס נוזוקורכשההנחייה היתה - חודש שני ריסוסים בכל נחיר, חודש ריסוס אחד ולאחר מכן לנסות בלי כלום.
כמובן כל התופעות (גרד בעיניים, נזלת) חזרו. כעת היא מרססת לסירוגין לפי הצורך שלה. יום כן, שלושה לא...
שאלתי - האם זה לא מסוכן להשתמש לאורך זמן בתרסיס זה? האם אפשר להמשיך בדרך זו אם היא יעילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרדית האבק בת 13 - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי11/08/2011שלום רב,
אין סכנה בשימוש לא רציף וגם בשימוש ממושך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
סיגל11/08/2011תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרדית אבק הביתאפרת09/08/2011
שלום,
אני אלרגית לקרדית אבק הבית וראיתי פרסומים לשואב אבק בשם raycop בו נטען שהוא אושר על ידי רופאי אלרגיה בישראל כמשמיד קרדית ובקטריות.
האם הטענה נכונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדית אבק הבית - תגובה
ד``ר בן רנר09/08/2011שלום
המכשיר מעולה אבל לא ידוע שקבל אישור ע"י האיגוד לאלרגיה הישראלי שלא נותן בד"כ המלצות לחברות מסחריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה אלרגיתיניב אבוטבול08/08/2011
אני בחור בן 38 לפני יומיים יצאה לי פריחה על לחי ימין שדומה מאוד לכוויה וזה מתפשט על כל הפנים רופא המשפחה נתן לי כדורים לאלרגיה וסטרואדים אני לא מרגיש שיפור מה עושים?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה אלרגית - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי08/08/2011שלום רב, ממליץ למדוד חום ואם גבוה לפנות למוקד לקבלת אנטיביוטיקה. אם חום תקין והרגשה כללית טובה צריך להמשיך טיפול הנוכחי ולפנות לאלרגולוג לבדיקת אלרגיה במגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בבטן- מתסכל מאאאאאדאורי08/08/2011
לדר' שלום רב!
הבטן שלי מאד נפוחה בתדירות של יום כן יום לא.
אני מתחילה לחשוב שזה קשור לחיטה. בדיקת צליאק הראתה תוצאות שליליות כך שזו לא הבעיה. מה זה יכול להיות?? שמרים? חיטה בכלל? קמח לבן?
אני רוצה לציין שאין קשר ליציאות - לפעמים אני נכנסת לשירותים פעמיים ועדיין מואגשת תחושת מפיחות.
תודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בבטן- מתסכל מאאאאאד - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי08/08/2011שלום רב, תשוחת נפיחות בבטן מופיעה אחרי אכילת ירקות, קטניות, לפעמים גם חלב. בד״כ מדובר ברגישות אישית ולא מחלה מוגדרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזגןניקי08/08/2011
בתי סובלת מאלרגיה למזגן. פעמים רבות מאד כשדולק מזגן והיא נכנסת לחדר או יושבת בחדר שמדליקים בו מזגן,ף היא מתחילה בתגובות אלרגיות שמתבטאיות בעיטושים בלתי פוסקים, עיניים דומעות, אף נוזל, גרוד מתחת לסנטר. זה יכול להימשך כמה דקות, כמה שעות או יממה ואם זה ארוך היא מותשת אחכ לחלוטין. היא לא צריכה לשבת מול המזגן אלא רק להמצא בחדר. זה מחריף אם היא עם שיער רטוב. למה יכולה להיות האלרגיה ומה עושים. ניסינו הומאופטיה דיקור ולשוא. בחורף זה קורה כשהיא באזור שיש בו רוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזגן - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי08/08/2011שלום רב, מדובר ברגישות לאוויר קר מסוג ווזומוטור ריניטיס או רגישות לאבק שרוח של מזגן מעיף מהרצפה. ניתן לבדוק אצל אלרגולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)