מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון לאבעבועות רוחאלה26/07/2007
בני בן שנה וחצי וטרם חוסן לאבעבועות רוח האם מומלץ לחסנו ? כמו כן עדיין לא חוסן לצהבת של שנה וחצי האם יש לעשות הפרדה בין החיסונים או שאין קשר?
דבר נוסף .... האם יש תופעות לוואי לחיסון אבעבועות?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבעבועות רוח-האם לחסן?
ד''ר יצחק סרוגו26/07/2007החיבון כנגד אבעבועות רוח הוא אחד החיסונים החשובים הקיימים. בזכותו ניתן למנוע את אחד הסיבוכים של המחלה שזה הדבקות בחיידק הטורף (סטרפטוקוק מקבוצה A). החיסון כמעט חסר תופעות לוואי (חום נמוך וכן פריחה עדינה לאחר שבוע שלא חייבים להיות). ניתן לחסן באותו יום עם החיסון כנגד צהבת A.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון לאבעבועות
אלה28/07/2007תודה רבה עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאלה
ד''ר דני מירון30/07/2007שלום אלה
צריך לחסןם את ילדך כנג אבעבועות רוח. אני ממליץ להוסיף חיסון נוסף לאחר 3 חודשים כדי להבטיח התחסנות מלאה. תופעות הלוואי של החיסון ככלל קלות מאד, חום קל, אולי פריחה קלה לאחר שבוע שבועיים וזהו. אפשר לחסן באבעבועות רוח ללא קשר לחיסון כנגד צהבת A. הם אינם מפריעים זה לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמתנעמי24/07/2007
מזל טוב לפתיחת הפורום
אני שמחה שהוא נפתח עכשיו, בדיוק כשאני מתלבטת בשאלה חשובה...
אני בת 32, נישאתי לא מזמן ואני רוצה להיכנס להריון. אני לא יודעת אם חוסנתי בעבר נגד אדמת והתייעצתי עם הרופא שלי בנושא. הוא אומר שכדאי לקבל עוד חיסון למרות שאולי קיבלתי כבר, אבל רציתי לקבל חוות דעת שניה. מה דעתכם, חיסון נוסף לא יוכל להזיק לי?
תודה רבה ובהצלחה בהמשך הדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחסנות כנדג אדמת
ד''ר דני מירון25/07/2007שלום
מטרת ההתחסנות כנגד אדמת היא למנוע את המחלה בנשים תחילת ההיריון וכך למנוע לידת עוברית נגועים בה על כל המשמעויות. התחסנות מלאה כנגד אדמת מוגדרת כיום מבחינה מעשית כקבלת שני חיסונים או הוכחת רמת נוגדנים מחסנת בדם או עדות אמינה למחלת אדמת בעבר. בישראל אין אדמת ועל כן ההמלצה היא לודא קבלת שני חיסונים ללא בדיקת נוגדנים. בהנחה שנולדת וגדלת בישראל והוריך לא סרבו לחסנך, הרי שחיסון אחד (אם לא שניים) קיבלת בודאות. צודק על כן רופאך בהמלצתו לחסנך בזריקה נוספת (נזק לא צפוי שייגרם מזה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)