מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדן08/01/2008
מקווה שהגעתי למקום הנכון.
לאחרונה גיליתי שחברה היקרה מאוד לליבי חולה בסרטן, במצב מאוד לא טוב, כנראה סופני.
למרות שהיא מוקפת באנשים שאוהבים אותה אהבת נפש היא לא משתפת את חבריה ואפילו לא את משפחתה הקרובה ביותר.
היא בת 25 וגרה לבד. מסתירה את המחלה וממשיכה לעבוד כרגיל (עם העדרויות מינימליות אחרי כימו).
היא סיפרה רק לחברה אחת את מה שקורה באמת ואותה חברה שיתפה אותי (למרות שהתבקשה שלא לספר).
אני ממשיכה להעמיד פנים כאילו אינני יודעת דבר כי אני מבינה את הצורך שלה לשלוט לפחות באינפורמציה.
ליבי נשבר, אני כל כך רוצה לעזור לה, אני יודעת שהיא חוזרת לדירה ריקה, במצב פיזי קשה אחרי טיפולים ואין מי שיתמוך בה בגלל התעקשותה לשמור על זה בסוד. כואב לי גם על הוריה ואחיותיה שהיו עושים כל דבר למענה אילו רק נתנה להם את ההזדמנות.
האם להפסיק את העמדת הפנים או להשאיר את ההחלטה את מי לשתף ומתי בידיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מוטי חיימי09/01/2008שלום,
נשמע לי מאד מוזר שבמצב כזה לא משתפים אפילו את המשפחה הקרובה.
אני אישית הייתי מנסה לשוחח איתה וללחוץ עליה לספר מה קורה איתה.
במידה ולא תספר- הייתי מתוודה שאני יודע ומציע את עזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)