בלוטת לימפה בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת לימפה בראש
    מיה
    26/08/2011

שלום,
    בני בן 4 חודשים.הוא נולד עם גולה קטנה מאחורי האוזן באזור הראש.בבית החולים אמרו שזה מבנה הגולגולת ושאין מה לדאוג.בגיל חודשיים רופאת ההתפתחות ראתה אותו ואמרה שזה בלוטת לימפה וש"זה בסדר".היום הוא בן 4 חודשים והגולה עדיין שם והיא יותר גדולה .אולי היא גדלה יחד עם הראש שלו ובגלל זה נדמה לי שהיא גדולה יותר.רופא ילדים אחר ראה אותו ואמר שיש לעקוב אבל אין מה לדאוג.האמת אני ממש מודאגת!לא ברור לי מה זה בלוטת לימפה שלא נעלמת?האם עלי לפנות למומחה?ואם כן מי הוא המומחה שמטפל בזה כי רופא הילדים שלו לא נותן ממש מענה.האם עלי לדאוג?
    תודה רבה,
    מיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת לימפה בראש

הוספת תגובה

• בלוטת לימפה בראש - תגובה

ד``ר דרור לוין
    26/08/2011

מיה שלום!
    הסביר ביותר שמדובר במצב שאינו בעיה רפואית אמיתית(כדוגמת בלוטת למפה תגובתית,או גידול שיפור של כלי דם -המנגיומה) ואכן כל הרופאים שבדקו את התינוק שלך צדקו.
    אולם כדי לא "לפסס" אפשריות נוספות אני מצטרף לחלוטין לדעתך ולטעמי רצוי לבצע בירור מעט יותר מעמיק בכדי להבין מהוא אותו גוש.
    המלצתי לבצע בדיקת אולטרסאונד של רקמות רכות לאיזור הגוש ועם תוצאות בדיקה זו לפנות לבדיקה ע"י המטאונקולוג ילדים.
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו