אופטי גליומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אופטי גליומה
    ציפי
    19/10/2011

שלום אני אמא לילד בן 4 שלפני שלוש שני וקצת גילו לו אופטי גליומה מיד נתחו אותו ואז טיפול נימרץ ואז הכנסת שנט ולאחר 3 חודשים עוד שנט ומאז הוא עבר כמה טיפולים ולבן ווינקרסטין קרבו ונורורלבין ועכשיו ויפי 16 שום דבר לא עוצר את המחלה מהניתוח ומגודל הגידול שממשיך לגדול הוא לוקח מינרין (כתוצאה מהניתוח) כפרה וולפורל נגד פירכוסים טיפות של רספרדל עדין לא מדבר ורק לפני שנה התחיל ללכת
    ועין ימין נפגעה
    השאלה האם אתה מכיר או שמעתה על משהו או טיפול שלא ניסינו ויכול לעצור את החולרה הזאת
    בבקשה נשמח לקבל תשובה כולשהיא חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופטי גליומה

הוספת תגובה

• אופטי גליומה - תגובה

ד''ר גל גולדשטיין
    23/10/2011

ציפי בוקר טוב
    הסיפור שעולה מההודעה שכתבת קשה לקריאה. אופטיק גליומה היא גידול שפעמים רבות יש קושי גדול לעצור אותו.
    איני יודע היכן בנך מטופל. אני יכול הציע את הצוות המצויין של גידולי מוח בילדים בתל השומר. בחלק מהמקרים מנוהלים בתל השומר ניסויים בתרופות חדשות, שאולי יכולות לעזור לבנך.
    אני מציע שתפני לתיאום פגישה עם פרופ' רכבי או ד"ר ילון למזכירה שלנו רחל - 03-5303037.

בברכה

גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו