מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצאי סיטי דחוףמישהי16/08/2012
שלום רב בתי בת 17 עם המופטיזיס כבר 8 חודשים וללא אבחנה לאחרונה עברה סיטי ואלו הממצאים אשמח אם תעזרו לי בפיענוח בבסיס הצוואר קאודלית לתאוריד מודגמת מלאות רקמתית בולטת יותר משמאל קידמית לכלי הדם במוצא האאורטה במימדים של 18.12משמאל ובצורה פחוסה במימדים של 7.17 מ"מ מימין.שאר המבנים תקינים.
חזה- המלאות הרקמתית בצואר המשכית עם מלאות רקמתית רטרוסטרנלית מימין לקו האמצע במימדים של 32.15 מ"מ מלאות זו קדמית לוריד הברכאוצפלי בחלקו הימני ול-SVC ומתמזגת עם הטימוס קאודלית יותר בגובה קשת האאורטה.
לסיכום: מלאות רקמה רכה סופרא-סטרנלית ורטרו-סטרנלית כמתואר,מומלצת קרולציה עם בדיקת US וביופסיה .משם ביתי הועברה בדחיפות לביופסיה תחת US נאמר לנו לחכות לתשובה 10 ימים אך גם לאחר עשרה ימים לא הייתה תשובה לאחר שבועיים נאמר שלא נלקח מספיק חומר לבדיקה אני מצטטת את הרופא"זהו ממצא מאכזב שלכאורה מצריך לקיחת ביופסיה חוזרת אך לאור זה שהילדה נראת טוב ושאר הבדיקות תקינות הייתי עוצר מעקב בשלב זה". האם נכון להחליט לפי מראה החולה?יש לציין שלאורך כל ה8 חודשים לילדה היה המוגלובין 13 וכל הבדיקות אכן היו תקינות אך עכשיו גילו הפטיטיס C המגלובין ירד ל11.4 יש ירידה גם בכדוריות לבנות ואדומות כמו כן חומצה פולית ירדה מ4.4 ל2.4 האם באמת עליי להניח לילדה ?או שמא עליי להתעקש על ביופסיה נוספת אנא עזרתכם עייפנו כבר 8 חודשים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)