הוולי ג'ולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוולי ג'ולי
    מיטל
    24/03/2008

היי, בספירת דם שנעשתה לבני בן החודש נתגלו גופיפי הוולי ג'ולי. נאמר לי כי תוצאה זו יכולה להצביע על בעיה בטחול וכרגע אנו בתהליך של בירור. רציתי לדעת על מה יכולים להצביע גופיפים אלו מלבד בעיה בטחול. אשמח לתשובה או לקבל קישור או הפניה למקור בו אוכל לקרוא חומר בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוולי ג'ולי

הוספת תגובה

• Howell Jolly Bodies

ד''ר מוטי חיימי
    26/03/2008

Howell Jolly Bodies - הם גופיפים בתוך ממברנת הכדורית האדומה שנוצרים בתהליך ההזדקנות והטחול אוכל אותם כדי להאריך את חיי הכדורית האדומה. בהעדר טחול (או כשתפקודו פגום) יופיעו הגופיפים במשטח דם פריפרי עם מבנים לא-תקינים של הגרעין והצטברות וקואולות.
    במקרה שלך- הייתי חוזר על הבדיקה מספר פעמים, כדי לוודא שהממצא עקבי ולא מקרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוול ג'ולי

מיטל
    26/03/2008

אני מודה לך על תשובתך. בהמשך לספירת הדם בוצע לבני מיפוי טחול. בתשובת הבדיקה נרשם כי הקליטה בטחול מופחתת. האם כדאי לחזור על הבדיקה או להתחיל את הטיפול שזה בעצם מה שמטריד אותי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר מוטי חיימי
    09/04/2008

איזה טיפול הוצע לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו