בלוטות למפה מוגדלות וכאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות למפה מוגדלות וכאבי בטן
    אמא מודאגת
    26/08/2013

ביתי בת 7 וחצי סובלת מזו תקופה ארוכה מחולשה כללית לא טובה, תחושת קור וכאבי בטן. בעקבות בירור מקיף (בדיקות דם, צואה ושתן)היא טופלה בתרופות נגד תולעים ואמבות. לפני כשלשה שבועות כאבי הבטן החריפו ומתבטאים בכאב חד שמגיע בגלים. בבדיקת האולטרה-סאונד נמצא פוליפ קטן בכיס המרה וצוין כי הממצאים תואמים למזנטריק לימפוציטיס. הוסבר לי כי מדובר בתופעה מוכרת וכי אין טיפול אלא רק לחכות שהכאבים יחלפו. האם יש לעשות בירור נוסף? הכאבים עדיין חזקים וטורדים מאוד את מנחותינו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטות למפה מוגדלות וכאבי בטן - תגובה

ד''ר גל גולדשטיין
    26/08/2013

לאם המודאגת שלום
    מאחר ופנית לפורום של או קולוגיית ילדים, אני מניח שאת חוששת מגידול. אבל הסימנים שתיארת אינם בהכרח של מחלה סרטנית. לימפאדניטיס של המזנטריום קשור לרוב למחלות קלות. כדי לבסס עמדה בעניין כאב הבטן של בתך צריך לראות התמונה כולה. אין לי ספק שהרופא שלכם רואה אותה טוב בהרבה מאשר כאן, מאחורי המקלדת שלי.

לכן, אני חושב שאינך צריכה לדאוג, כי הרושם שאתן בידיים טובות.

אנא עדכני אותי בהמשך.

גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו