מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- בלוטות לימפה נפוחותאופירה גרנות13/06/2014
שלום
יש לי ילדה בת שבע שלאחרונה עוררה את תשומת ליבי לבלוטה נפוחה בבית השחי.
בדקתי בגופה וגליתי שיש לה כמו גולה קטנה גם בבית שחי וגם בצוואר
באותו היום ניגשנו לרופא הילדים והוא טען שזה שום דבר אך כדי להרגיע אותנו נתן לנו לעשות בדיקות דם
כיוון שהיום יום שישי טרם הספקנו לעשות בדיקות דם אבל אני מאוד לחוצה מזה
אשמח אם תוכלו להגיד לי ממה זה יכול לקרות ומה עלי לעשות ולדרוש מהמרפאה מלבד בדיקות הדם כדי להיות רגועה
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות לימפה נפוחות - תגובה
ד''ר גל גולדשטיין14/06/2014אופירה שלום
את יכולה להעביר את השבת כשאת רגועה לגמרי. אני כותב זאת מתוך הנחה שרופא הילדים של בתך ניחן בשיקול דעת טוב.
ההחלטה לגבי עומק ודחיפות הבירור שיש לעשות במקרה של הגדלת קשר לימפה בילדים ללוויה בהרבה גורמים ונתונים. הם אינם לפני, ולפי לא נותר לי אלא לסמוך על הרופא שלכם. גולות קטנות בבית השחי והצוואר יכולות לנבוע מהרבה גורמים.
לרוב, אין להן משמעות. המשיכו במעקב במרפאת הילדים שלכם ועדכנו אותי במידת הצורך.
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?