מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהם התיסמונים לסרטן במוח אצל ילדיםעודד12/07/2008
היי רציתי לדעת מהם הסימנים לסרטן במוח אצל ילדים אני בן 13 ובנובמבר אני יהיה בן 14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן מוח
ד''ר מוטי חיימי13/07/2008שלום עודד,
לא הייתי מציע לך לחשוב על סרטן מוח בילדים, ללא סיבה ברורה, מאחר ובסה"כ מדובר במחלה נדירה.
הסימנים שייתכנו הינם: כאבי ראש, הקאות, שינויי התנהגות, פרכוסים, הפרעות ראיה ועוד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיכנס שנייה
עודד15/07/2008אני בן 13 ואני כל יום חושב שיש לי סרטן במוח בגלל שחבר שלי אמר לי שראוטר עושה הרבה קרינה והייתי ליד ראוטר הרבה זמן ואז קראתי קצת והתחלית להלחץ'ועכשיו כל יום אני חושב שיש לי סרטן במוח אני מפחד בטירוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עודד15/07/2008אתה כתבת הפרעות בעיינים למה הכוונה והאם בחילות הם גם חלק מאחד הסימנים אני רוצה שתגיד לי את כל הסימנים בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי17/07/2008היי עודד,
אני באמת חושב שאתה קצת מגזים.
סרטן במוח לא מתפתח סתם ככה.
אם אתה עדין חרד- אני מציע שתגש לרופא הילדים שיבדוק אותך ואולי יערוך בדיקות מסוימות שירגיעו אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עודד22/07/2008מהם כל הסימנים לסרטן במוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עודד25/07/2008האם אני יכול הרגיש כאשר אני נוגע בראש שלי שיש לי סרטן במוח והאם לחץ גם הוא תיסמון לסרטן במוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר מוטי חיימי28/07/2008לא. בד"כ לא ניתן להרגיש זאת במישוש הראש.
לחץ הוא בד"כ סימן לבעיה אחרת. רצוי מאד שתיגש בהקדם לקבלת עזרה רפואית או פסיכולוגית לעניין החרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
עודד28/07/2008למה לפי דעתך זה כל כך חשוב שאני ילך לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי יש לך שאלות דביליות!
שירלי07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)