לימפומה נון הוצ'קינס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימפומה נון הוצ'קינס
    רפאל
    12/08/2008

שלו ם וברכה ,איבחנו אצל בני את הלימפומה הנון הוצ'קינס ,והתחלנו את הטיפולים הכימותרפיים.אשר על כן , אודה לך באם תוכל לידע אותי במספר פרטים נוספים. א. כמה זמן לוקח מתחילת בדיקת הביובפסיה ועד קביעת הסוג T ,B, N ? כרגע זה נמצא בבית החולים בטנסי שבארה"ב יותר משבוע וחצי? ב. נאמר לנו שלאחר 29 יום מתחילת הפורוקול שהרכיבו לו , אז נדע אם הצליחו להתגבר על הלימפומה , לכן, שאלתי , היא , מה בדרך כלל הטיפול -המשך במידה ואכן חיסלו את הנגיף.?כימו ? קורטיזון ? שניהם יחד ? ג. מה ידוע לכם , אם בכלל על שילוב של רפואה אלטרנטיבית , עם הכימותרפיה ,לפחות על מנת למזער את התופעות לוואי ? אם בכלל? ד. האם ידוע לכם על הסכנות שיכולות להיות אם בכלל ,במידה ונוסיף לתזונה של הילד את המוצרים של הרבל לייף ,מתוך הנחה שיש שם תוספי מזון , סיבים והמון ויטמינים , ובלבד שלא יתנפח מאוכל לא בריא שעלול לרצות עקב ההגרייה של הקורטיזון? יש לי עוד שאלות אך , אני מסופק עם זה שייך לשאול , בשלב זה אסתפק בזאת בתקוה לקבל מידע מועיל ומהיר כאחד . נ.ב. אנו שוהים בחו"ל עקב שליחות , וכל מידע יכול ממש לתרום .ויפה שעה אחת קודם רוב תודות ובשורות טובות וכמובן , רפואה שלימה לכולם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימפומה נון הוצ'קינס

הוספת תגובה

• לימפומה שאינה הודג'קין

ד''ר מוטי חיימי
    12/08/2008

שלום רפאל.
    לגבי שאלותיך:
    א. משך הזמן עד לאבחנה המדוייקת לוקח כמה ימים (עד שבועיים), כאשר הדבר משתנה ממעבדה למעבדה, כך שאיני יכול לדעת מה יהיה במקרה שלכם.
    ב. ברוב המקומות בארץ- הולכים לפי פרוטוקול מסוים, שמקובל ברוב הארצות באירופה, וכולל שילוב של תרופות כימוטראפיות שונות וגם סטרואידים. הטיפול הכימוטראפי לא נועד להילחם ב"נגיף" אלא בתאי הגידול.(למרות שנמצא קשר בין בורקיט לימפומה לנגיף ה-EBV).
    ג. לגבי תוספי מזון וויטמינים- ניתן להוסיף זאת ובתנאי שמדובר על מוצרים נקיים שלא יגרמו לנזק בזמן שספירות הדם יהיו נמוכות. רצוי גם להתייעץ עם הדיאטנית שבמחלקה המטפלת.

רפואה שלימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו