בליטה בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה בקרקפת
    גלית
    07/09/2008

בראש של בני יש בליטה בגודל של ראש גפרור. כשאני נוגעת ולוחצת הוא אומר שזה לא כואב. מה המלצתך? לי זכור שלפני כמה שנים היה לי משהו דומה ומנתח פלסטי אמר שזה לא מדאיג והוציא לי את זה בהרדמה מקומית. גם כן מהראש. מה המלצתך? תודה! כל הכבוד על הפורום, אתה עוזר להרבה אנשים, מקווה שאתה רווה מזה סיפוק רב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בקרקפת

הוספת תגובה

תמונה

• כאבים ובליטה בראש

סיגל לוי
    25/05/2014

שלום שמי סיגל, אני בת 14 וסובלת דיי הרבה זמן מכאבי ראש מקומיים וחדים בחלק העליון ובחלק התחתון של הראש. בנוסף בזמן האחרון אני מרגישה גם חולשה ועייפות אבל אין לי בחילות או הקאות. שמתי לב שיש לי בחלק התחתון של הראש בליטה גדולה ועבה בצורה אליפסית בערך. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בליטה בקרקפת.

ד''ר מוטי חיימי
    08/09/2008

שלום גלית, ותודה לך על הברכות החמות :)
    ייתכן ומדובר בבלוטת לימפה קטנה (תלוי באיזה איזור של הקרקפת), או בשומן תת עורי.
    לא נראה לי שמדובר במשהו מדאיג.
    ממליץ בכל מקרה שייבדק אצל רופא הילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו