מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם כחול בבטןאתי21/10/2008
לבתי בת השנתיים יצא כתם כחול עם צהוב בבטן אני לא שוללת שאולי זה מכה אך אני בלחץ אימים למרות שלפני שנה בצענו בדיקות דם כולל קרישות דם והכל יצא תקין האם בלוקמיה מופיעה כתמים כחולים בגוף? אציין שזה כתם אחד בבטן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
דניאל22/10/2008שלום, את לא חושבת שאת היסטרית קצת,בלשון המעטה? כתמים מופיעים כתגובה למכות במיוחד אצל ילדים אשר נוטים להשתולל ולחטוף מכות בעיקר באזור הגפיים,אך גם אזורים אחרים באים בחשבון דוגמת גב ובטן. בחינה של כל ילד ממוצע בגילאים אלה תראה לך שלרובם כתמים (המטומות) בודדות. מדוע לקפוץ ישר לרע ביותר? יש סימנים קלינים נוספים? תמיד אפשר לעשות ספירת דם,אבל לא עדיף להמתין מספר ימים שהכתם יעלם מעצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
אתי24/10/2008נכון אני אמא מאד היסטרית אך כתבתי שאנילא שוללת שזו מכה . זו תינוקת שנולדה 1.700 ק"ג וסבלה מדימומים מהאף תקופה בגלל זה נילחצתי אבל יש משהו במה שאתה אומר לא תמיד לחשוב על הרע לבדוק אך לא לחשוב שלילית אני לקחתי לתשששומת ליבי תודדדדדדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיו בריאים
דניאל26/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטומה
ד''ר מוטי חיימי26/10/2008שלום אתי,
נראה כי מדובר בהמטומה תת עורית (שטף דם שטחי). זה יכול להיגרם ממכה ,אך במידה וההמטומה גדולה מדיי או לא פרופורציונלית לעוצמת המכה- רצוי לעשות ספירת דם ותפקודי קרישה.
אין צורך לחשוב על לאוקמיה במידה וזהו הביטוי היחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)