כתם כחול בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם כחול בבטן
    אתי
    21/10/2008

לבתי בת השנתיים יצא כתם כחול עם צהוב בבטן אני לא שוללת שאולי זה מכה אך אני בלחץ אימים למרות שלפני שנה בצענו בדיקות דם כולל קרישות דם והכל יצא תקין האם בלוקמיה מופיעה כתמים כחולים בגוף? אציין שזה כתם אחד בבטן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם כחול בבטן

הוספת תגובה

• כתם

דניאל
    22/10/2008

שלום, את לא חושבת שאת היסטרית קצת,בלשון המעטה? כתמים מופיעים כתגובה למכות במיוחד אצל ילדים אשר נוטים להשתולל ולחטוף מכות בעיקר באזור הגפיים,אך גם אזורים אחרים באים בחשבון דוגמת גב ובטן. בחינה של כל ילד ממוצע בגילאים אלה תראה לך שלרובם כתמים (המטומות) בודדות. מדוע לקפוץ ישר לרע ביותר? יש סימנים קלינים נוספים? תמיד אפשר לעשות ספירת דם,אבל לא עדיף להמתין מספר ימים שהכתם יעלם מעצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאל

אתי
    24/10/2008

נכון אני אמא מאד היסטרית אך כתבתי שאנילא שוללת שזו מכה . זו תינוקת שנולדה 1.700 ק"ג וסבלה מדימומים מהאף תקופה בגלל זה נילחצתי אבל יש משהו במה שאתה אומר לא תמיד לחשוב על הרע לבדוק אך לא לחשוב שלילית אני לקחתי לתשששומת ליבי תודדדדדדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיו בריאים

דניאל
    26/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטומה

ד''ר מוטי חיימי
    26/10/2008

שלום אתי,
    נראה כי מדובר בהמטומה תת עורית (שטף דם שטחי). זה יכול להיגרם ממכה ,אך במידה וההמטומה גדולה מדיי או לא פרופורציונלית לעוצמת המכה- רצוי לעשות ספירת דם ותפקודי קרישה.
    אין צורך לחשוב על לאוקמיה במידה וזהו הביטוי היחיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו