מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם - חשד לee - דחוףנטלי08/02/2009
שלום רב לכם אני מבקשת את עזרתכם הדחופה בפענוח בדיקת דם מהיום. בני שנחשד למחלתאאוזינופיליק אזופגיטיס ביצע בדיקות דם - ס"ד מהיום- המוגלובין- 12.6 , אאוזינופילים בירידה משמעותית- 6.6% מתוך 12.2 כדוריות לבנות(ירידה מ-21% אאוזינופילים מלפני חודש) אך כעת אני רואה שרשום גם לימפוציטים dif 80% מתוכם 15% פרולימפוציטים , ובנוסף - ++++ many רשום ליד gumprecht-dif . סליחה על חוסר ההבנה אך מהם שתי הבדיקות והתוצאות האחרונות שציינתי והאם הן תקינות לבני בן ה- 10 חוד כמעט? כעת הרופא המטפל לאור הספירות חושד שיש לבצע בירור המטולוגי עקב ההאוזינופיליה המרשימה שהייתה לו עד כה , עבר גסטרו נלקחו ביופסיות - מחכים לתשובות אנא מכם ענו לי במהרה נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ee
פרופ' עמוס תורן08/02/2009נטלי שלום
אינני ממחה לאאוזינופיליק אזווגיטיס. זו מחלה ששיכת יותר לגסטרואמטרולוגים ואלרגולוגים, עיקרה הסננה באאוזינופילים של הושת והטיפול בה הוא או פשוט להמתין להבראה או קצת סטרואידים מקומיים או דיאטה מתאימה. האאוזינופיליה בדם אולי היא ביוןי לאלרגיה ממנה סובל בנך. כדאי לכן לחכות לביופסיה שתקבע את האבחנה.
בקשר לפרולימפוציטים ולתאי הגומפרכט אשר רומזים להמצאותה של מחלה הנקראת hronic lymphatic leukemia CLL אני חושב שיש כאן טעות קשה בקריאת המשטח ע"י מי שלא רגיל להסתכל במשטחי דם של תינוקות כי המחלה פשוט לא קיימת בתינוקות!! אני מציע לך לכן לבצע מחר בבוקר ספירת דם פשוטה עם משטח באחת המחלקות הגדולות להמטואונקולוגיה ילדים באזור מגורייך, ותוך שעה עד שעתיים לשלול את האבחנה הלא הגיונית הזאת ולהתמקד במחלה האמיתית של בנך שכפי שאמרתי אינה בתחום עיסוקי העיקרי אך ממילא השד שם אינו נורא ואפשר "להסתדר איתה".
עמוס תורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)