אכב ביד ובלוטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכב ביד ובלוטות
    לימור
    08/02/2009

שלום. בני בן 13.5 מתלונן מזה שבוע על כאבים בכתף וביד ונמנע מלהזיז את היד. פנינו למוקד הילדים ונשלחנו לספירה ושקיעה שיצאו תקינות. האורטופד אמר שמרגיש בלוטות ורגישות בבית שחי ורשם נורופן. אני הרגשתי בלוטות מוגדלות וכואבות. חשוב לציין כי בשבועות האחרונים בננו מרבה להרגיש " לא טוב" (יתכן ופסיכולוגי) ומתלונן על תחושה כללית רעה. האם להסתפק בטיפול שהוצע? האם יש לשלול דברים נוספים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכב ביד ובלוטות

הוספת תגובה

• כאב ביד ובלוטות

פרופ' עמוס תורן
    08/02/2009

מצטער אבל בדרך בה הוצגו הדברים רב הנסתר על הנגלה.אני מניח שכל הנוגעים בדבר עשו מלאכתם נאמנה (רופאי המיון, האורטופד) ומדובר אמנם בכאב שרירי, שטיפול באטופן למספר ימים הוא פיתרון טוב עבורו. יחד עם זאת לא ברור באמת האם קיים חסר נוירולוגי? מה טיב הבלוטות? האם יש נוספות? מה הקשר בין הבלוטות לכאב השרירי?מה באמת הנתונים המדוייקים לגבי ההרגשה הלא טובה בשבועות האחרונים, האם יש ירידה במשקל, חם, הזעות לילה וכו וכו. אני מציע בהחלט לכן שאם תוך 3-4 ימים אין הטבה לחזור לברור מעמיק אצל רופא הילדים.
    עמוס תורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו