מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם לא תקינות וסרטן הדםבתי11/03/2009
שלום בת 41 ערכתיבדיקת דם שגרתית ו WBC היה גבוה 13 PLT 459 סובלת מקרשיות יתר HB 14.2 והיו ערכים כמו:LYM באחוזים 14 LYMP ABC 1.8 NEUT ABC באחוזים10.5 וNEUT 81 הגעתי לרופא עם זה והוא ביקש לחזור על הבדיקה בעוד חודש ואם זה לא מתאזן אז הוא הפנה לעשות בדיקות כדי לשלול מחלות מילופרוטיביות מה הן המחלות האלה האם זה קשור לסרטן הדם? אנא עשה סדר בבלאגן אני מאד מפחדת,עלי לציין שלפני חודש ערכתי ספירת דם והכל היה תקין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם לא תקינות
פרופ' עמוס תורן11/03/2009בתי שלום
רק לשים את הדברים בסדר, אחוז הנויטרופילים הוא 81% וזה נותן ספירה אבסולוטית של 10500 מתוך כלל 13000 לויקוציטים. קרישתיות יתר יכולה ללוות מחלה מילופרוליפרטיבית אך אני מניח שאצלך מדובר במשהו גנטי או נרכש שהתגלה מזמן ולכן אינו שייך למילופרוליפרטיביות. האם הטחול מגדל? זה בד"כ כלל הולך עם מצבים מילופרוליפרטיבים. בסך הכל אם את מרגישה טוב, הבדיקה הגופנית תקינה, הטחול לא מגדל, משטח הדם תקין, נראה לי שמדובר בסטיה קטנה מהנורמה עקב מחלה זיהומית שעברת לאחרונה. כדאי באמת לחזור על הבדיקה בעוד חדש אך לא נראה לי שיש מקום רב לדאגה.
כל זאת בהגבלה שאני בסופו של דבר ממחה בעיקר לילדים אבל כל אחד היה פעם ילד...
עמוס תורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)