כמה בלוטות במפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה בלוטות במפשעה
    מירן
    11/09/2009

יש לי כמה בלוטות קטנות במפעה גם בצד שמאל וגם בצד ימין ובצד שמאל אחת מהן אני מרגישה שהיא קצת התנפחה והיא גם כואבת במגע יד אני פוחדת אני בת 19 לצורך העניין..אני פוחדת שזה סרטן מה זה יכול להיות ואיך עליי להבדק אשמח לקבל תשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה בלוטות במפשעה

הוספת תגובה

• בלוטות לימפה מוגדלות

ד''ר מוטי חיימי
    14/09/2009

שלום,
    בלוטות לימפה מוגדלות יכולות להופיע (ולרוב זה כך) בתגובה לזיהום כלשהו בחלק הגוף המתנקז אליהן.
    רצוי לבדוק אם אין לך פצעים ברגליים, ציפורניים , שריטות ברגליים (למשל לאחר גילוח ) וכד'. במקרים כאלה- בלוטות הלימפה המוגדלות הן תגובתיות.
    בכל מקרה- אני מציע שתפני לרופא המפל לצורך בדיקה והערכה שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר ראשון תרגעי

בתיה
    30/09/2009

תרגעי ושוב, את יכולה להרגע. אני בת 20, לפני שנה זה היה לי גם כן ובמשך יותר מחצי שנה לא הלכתי לרופא כי פחדתי, אך בהמשך כשזה גדל יותר הלכתי לרופא, וברוך השם זה בכלל לא היה משו רציני, קוראים לזה שבר במפשעה, זה נעלם בד"כ אחרי ניתוח המעצב את המפשעה, אבל זה לא סרטן. תלכי לרופא ותסיימי עם העניין הזה. בהצלחה רבה אני מחזיקה לך אצבעות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו