שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרית
    28/04/2010

שלום יש לי ילד בן שנה ו10 חודשים לפי כ 11 חודש גילו לו את הגידול בגודל של כ 8 סמ' לאחר יום ניתחו אותו להסיר חלק לאחר מיכן עשו לו 2 ניתוחים להכנסת פורט למחוץ המוח ובטוח החדרים כל אחד בניפרד באם אר אי האחרון שוב יש לו נוזלים במוח מה אני עושה כבר אין לי כוח לתשובות שבבית החולים מספקים לי שכחתי לציין שהוא מקבל פעם בשבוע כימו משהו בשם ולבאן משהוא כזה בבקשה תעזרו או תפנו אותי למשהו שמבין או יודע מה עלי לעשות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לשרית

ד''ר גל גולדשטיין
    28/04/2010

שרית שלום
    אנסה לראות אם הבנתי: בגיל 11 חודש נותח ילדך להסרת גידול במוח.
    בהמשך עבר ניתוחים להכנסת צנטר מרכזי מסוג PORT וכנראה גם נקז (או 2 נקזים) לחדרי המוח, כדי לעזור בניקוז נוזל מחדרי המוח.
    אני מנחש שהכמותרפיה היא VINORELBINE.
    מהנתונים האלו אין לי מספיק מידע כדי לתתל תשובות אחרות מעבר לאלו שהרופאים המטפלים בו נותנים.
    בלי ספק החלק המשמעותי בהרבה מגידולי המוח הוא יכולת המנתח לכרות את כל הגידול.
    אני מניח שהטיפול הכימי שבנך מקבל הוא ניסיון לעזור בהקטנת החלק שלא ניתן היה להוציא בניתוח.
    אם תפני אליי במייל [email protected] נוכל ליצור קשר טלפוני.

גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו