שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוית
    27/07/2010

שלום יש לי ילד בן שנה ו10 חודשים לפי כ 11 חודש גילו לו את הגידול אופטי גליומה בגודל של כ 8 סמ' לאחר יום ניתחו אותו להסיר חלק לאחר מיכן עשו לו 2 ניתוחים להכנסת פורט למחוץ המוח ובטוח החדרים כל אחד בניפרד באם אר אי האחרון שוב יש לו נוזלים במוח מה אני עושה כבר אין לי כוח לתשובות שבבית החולים מספקים לי שכחתי לציין שהוא מקבל פעם בשבוע כימו משהו בשם ולבאן משהוא כזה בבקשה תעזרו או תפנו אותי למשהו שמבין או יודע מה אלי לעשות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• גליומה

ד''ר גל גולדשטיין
    27/07/2010

רווית
    גליומה של מסלול הראיה - OPTIC GLIOMA הינה מחלה לא פשוטה לטיפול. לפי מה שתיארת לי, מי שמטפל בבנך (ובעצם במשפחה כולה) עושה עבודה מצויינת. ניתוח, טיפול בלחץ בחדרי המוח ובמקרים מסויימים - כמותרפיה (ולבאן). קרינה - כפי שבוודאי הסבירו לך, לא מומלצת בגיל כזה.
    נראה שעלייך להבין שאת, משפחתך, והצוות המטפל בו - מצוים במלחמה על חייו.
    למרות שנראה שהטיפול בו מצויין את יכולה לפנות לכל אחת מהמחלקות ההמטו-אונקולוגיות בישראל.
    בהצלחה

גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו