ילד לאחר השתלת מח עצם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד לאחר השתלת מח עצם
    אביבה
    26/11/2007

בני בן ה-9 אובחן לפני מספר חודשים כחולה AML M-4 M-5
    לפני חודשיים עבר השתלת מח עצם.
    האם תוכל לומר לי מה שיעור הילדים המתרפאים לאחר השתלה בלוקמיה מהסוג הזה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד לאחר השתלת מח עצם

הוספת תגובה

• סיכויי החלמה לאחר השתלה ב-AML

ד''ר מוטי חיימי
    27/11/2007

שלום אביבה.
    לצערי לא אוכל לענות לך תשובה הולמת מאחר וחסרים לי הרבה פרטים. הסיכוי להחלמה תלוי גם בהרבה דברים נוספים כמו- מה היה המצב לפני ההשתלה (מבחינת ערכי ספירת הדם, שינויים גנטיים ), האם ההשתלה בוצעה מתורם זר או קרוב משפחה? האם ההתאמה היתה מליאה?
    מה היתה התגובה לטיפול כימוטראפי? מה היו הממצאים בבדיקות מח עצם בשלבים שונים של הטיפול? ועוד..
    בעקרון- אין ספק שהשתלת מח עצם משפרת את סיכויי ההחלמה במידה רבה מאד. אך לא אוכל להגיד לך מה הסיכויים שהמחלה תחזור מבלי להכיר מקרוב את פרטי המקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך ואדיבותך

אביבה
    27/11/2007

פרטים רבים מהטיפול אינם ידועים לי .בתיחלת הטיפול הייתי משותקת מפחד ולכן אין לי נתונים לגביי תחילת הטיפול. גם עכשיו מקנן בי פחד גדול ,ויותר קל לי לקבל מידע ולהתמודד איתו כשאני לא עומדת מול רופא פנים אל פנים.התורמת היא אחותו המתאימה לו ב-90 %

אודה להתייחסותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו