לוקמיה- טיפול אלטרנטיבי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוקמיה- טיפול אלטרנטיבי?
    ענת
    11/11/2010

שלום,
    אחיין שלי בן ה3 חלה בלוקמיה שאובחנה לפני כמה ימים וכרגע הוא מאושפז בבית החולים שניידר בפ"ת, התחילו לו טיפול למשך שמונה ימים בסטרואידים -פרדניזון בכדורים ואתמול קיבל זריקה של כימותרפיה לגב.
    השאלה שלי האם כדאי ואפשרי להתחיל טיפול אלטרנטיבי בנוסף לטיפול שהוא מקבל בבית החולים?
    והאם ידוע לך על מטפל אלטרנטיבי שמתמחה באונקולוגיה באיזור פ"ת?

תודה רבה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוקמיה- טיפול אלטרנטיבי?

הוספת תגובה

• לוקמיה- טיפול אלטרנטיבי? - תגובה

ד''ר גל גולדשטיין
    14/11/2010

שלום ענת
    קודם כל ראוי לאחל לאחיין בריאות שלימה. הסיכויים שלו מעולים, אך הדרך מאד קשה.
    האם ניתן לשלב טיפול אלטרניטיבי בטיפול בלאוקמיה לימפובלסטית? נחלק את התשובה לשניים:
    כטיפול אונקולוגי - כלומר מרפא לאוקמיה. קשה לי להאמין שיש מרפא אלטרניטיבי רציני שיצליח לשכנע אותי שבתוך כל הטיפול המאד אינטנסיבי הזה יש מקום גם לטיפול אלטרנטיבי. מה גם שבמקרה הזה הטיפול ה"רגיל" יעיל מאד.
    אם את מדברת על נסיון לעזור בשליטה בהקאות, בחילות, כאבים, וכדומה - כאן יתכן שאפשר לעזור.
    כמובן שכל דבר שינתן לאחיין שלך צריך להיות בתיאום עם הרופאים משניידר.
    בהצלחה
    גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת, קראי בבקשה את תשובתי לרונה

יורם גני
    03/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו