מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך להתכתבותגיל25/01/2011
אכן כשבחנתי את המזון אותו הוא מקבל באמת אין מספיק בשר אדום אלה תזונה מגוונת אחרת הכוללת בעיקר עוף מוצרי חלב ירקות ופירות,לגבי האנמיה,אמא של הילד סבלה מאנמיה לאורך תקופה ארוכה ובשל כך לא יכלה לתרום דם,צואה שחורה או דם בצואה לא הבחנתי ובלי קשר הוא עבר מספר פעמים בדיקת צואה שאני מניח שהיו שמים לב לענין הזה.בנוסף שכחתי לציין כי יש לו מעט "שחור" מתחת לעניים,ולסיכום האם אני יכול להיות רגוע בנוגע למצבו?שאין לו משהו חמור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להתכתבות - תגובה
ד''ר גל גולדשטיין26/01/2011גיל שלום
שלב א' - הרגעה. כפי שכבר ציינתי קודם - אין שום דבר חמור.
שלב ב' - הערכת המצב. להערכתי כדי לבחון אם בכלל יש צורך בבדיקת העניין - בצעו ספירת דם לפחות חוד שאחרי מחלת חום או מחלה אחרת. אז יתברר אם בכלל יש אנמיה שמצדיקה בירור.
שלב ג' - התעניינות. בתור המטולוג זה תמיד מעניין אותי כשיש אנמיה במשפחה. אפשר להתעמק בעניין. הסיכוי שזה יועיל לילד או לאמו - קטן. זה רק מעניין.
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)