מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף!!! פרדניזוןגלי31/01/2011
הי, אני בת 18 ואחרי השתלת מח עצם אלוגנאית שניה. בעקבות הישנות מחלה קיבלתי כמות מכובדת של תאי אב כ4 חודשים אחרי ההשתלה ופיתחתי GVHD קשה בכבד. בזמן הטיפול קיבלתי פרדניזון במינון של כ100 מ"ג ליום. מיותר לציין שהיתי נפוחה מאוד ועליתי כ7 קילו מהמשקל הרגיל שלי שהוא 43, בנוסף לכל שאר הבעיות שנגרמו. כיום הכל בסדר והפסקנו את הפרדניזון בחודש נובמבר. אני כבר כ3 חודשים בלי סטרואידים והנפיחות ירדה משמעותית אך באיזור הלחיים עדיין נותרה.. זה מאוד מפריע לי וגם משמעותי עלי בגלל שהגוף שלי מאוד רזה.. אני עדין לוקחת PROGRAF וCELLCEPT האם יש קשר בין התרופות לבין זה שהנפיחות לא יורדת? כי ברגע שירדתי במינון שלהן הנפיחות קצת ירדה.. מתי היא כבר תרד לגמרי? זה מאוד מעיק עלי ואני לא מפסיקה לחשוב על זה ואף אחד לא יודע לתת לי תשובה.. בבקשה תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף!!! פרדניזון - תגובה
ד''ר גל גולדשטיין01/02/2011גלי שלום
קשה לדעת מתי הנפיחות תרד, אבל אין ספק שעברו "רק" חודשיים שלושה מהפסקת פרדניזון במינון גבוה. סבלנות! עוד לא פגשתי אדם שנשאר נפוח אחרי טיפול בסטירואידים ממשוך וככל שיהיה ובמינון גבוה ככל שהוא. שתי התרופות שהזכרת לא גורמות לנפיחות.
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גלי01/02/2011(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)