מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה בתנאים לא אפשרייםמרב07/01/2008
חופשת הלידה שלי עומדת להסתיים, ובמקום עבודתי בקשו לדעת האם אני חוזרת לעבודה.
העניין הוא שהם דורשים שאחזור לעבודתי הקודמת, שדורשת ממני לצאת ב6:00 בבוקר מהבית ולנסוע אל מחוץ לעיר. (חלק מהדרך כולל הליכה של רבע שעה מכיוון שאין תחבורה ציבורית עד מקום העבודה ממש.)
כמובן שבתנאים האלו אין סיכוי שאמצא סידור לילדה בשעות הבוקר (כל מעון נורמלי מתחיל ב7:30-8:00), ואין שום סיכוי שאוכל לממש את זכותי לצאת ולהניק את הילדה בהפסקה שמגיעה לי לצורך זה, בגלל המרחק כמובן.
השאלה שלי היא האם יש לי זכות כלשהי בעניין בגלל הטיפול בילדה? האם הם יכולים לחייב אותי לחזור לתפקיד הזה למרות השעות המוקדמות בבוקר והמרחק הרב?
בנוסף עולה השאלה לגבי מרחק ההליכה למקום העבודה והאם הפסדתי את זכותי בכך שלפני הלידה "הסתדרתי" בעניין זה (טרמפים בעיקר, שכבר אין לי)
תודה רבה, אשמח ליעוץ בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה בתנאי לא אפשריים
עו"ד אילן קמינצקי09/01/2008הזכות שלך היא שאת רשאית להתפטר מהעבודה לצורך טיפול בילד ובמקרה זה תהיי זכאית לפיצויים. במידה ואינך מעוניינת להתפטר מומלץ להגיע עם המעביד להסכמה על שעת ההגעה לעבודה.
במידה ובאופן אובייקטיבי את נזקקת לתחבורה ציבורית כדי להגיע לעבודה, על המעביד לשלם לך תשלום בגין נסיעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה אם אי אפשר
מרב13/01/2008תודה על התגובה, אך עדיין המצב לא ברור לי.
מה קורה אם אין תחבורה ציבורית? התחבורה הציבורית מגיעה עד מקום שממנו יש לצעוד עוד רבע שעה. מה קורה אז?
ולגבי שעת ההגעה, מדובר בבית ספר ואי אפשר להגיע מאוחר יותר.
האם תנאים כאלו מחייבים את מקום העבודה למצוא לי תפקיד\משרה אחרת?
ומה קורה אם הם מתעלמים מהבעיה שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו"ד אילן קמינצקי16/01/2008על המעביד נאסר לפגוע בתנאי עבודתך אולם במידה והשעות אינם אפשריות מבחינתך זו אכן בעיה אולם אין כל חובה למעביד למצוא לך עבודה בשעות שלא היו בעבר.
לגבי נסיעות- מעביד מחוייב לשלם עבור נסיעות שנזקקת לצורך הגעה לעבודה. אם את נזקקת למונית (היות ואין אוטובוס) המעביד יחוייב לשלם אך לא יותר מ 21.14 ש"ח ליום עבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)