מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אודה על תשובתכם בדחיפותאושרית10/07/2011
טרם קיבלתי תשובה לשאלתי:
עבדתי כשנתיים וחצי במקום עבודה (לא כולל חופשת הלידה). הארכתי את החופשה לחצי שנה ובזמן החופשה המוארכת קיבלתי טלפון בו פוטרתי מעבודתי ונאמר לי כי אקבל את כל המגיע לי .
שאלתי היא: האם העובדה שהפיטורין הם לא חוקיים אני מאבדת את זכותי לדמי אבטלה? זה נשמע לא הוגן..גם פוטרתי וגם לא אקבל דמי אבטלה? או שמא אם אקבל מכתב פיטורין לאחר 60 יום מתום חופשת הלידה אהיה זכאית לדמי אבטלה (גם מבלי שאעבוד בפועל במהלך ה- 60 יום)?
למרות שהפיטורין הם לא חוקיים אני רוצה להמנע מנקיטת הליכים נגד המעסיק ולשמור על יחסים טובים במידת האפשר, אך אם המשמעות היא שכתוצאה מהפיטורין אאבד גם את דמי האבטלה אז נראה שלא יהיה מנוס. נא תשובתכם הדחופה. תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על תשובתכם בדחיפות - תגובה
עו``ד חן שטיין10/07/2011אושרית שלום,
הפיטורים אומנם בלתי חוקיים, אך במצבים דומים, חרף הקשיים שמנסה המוסד לביטוח לאומי להערים, כן הצלחתי להשיג ללקוחותי את דמי האבטלה, כאשר במקרה שלך, היות והמעסיק אף משלם את תקופת 60 הימים, הרי שכלל לא צריכה להיות בעיה, עקרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)