אודה על תשובתכם בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה על תשובתכם בדחיפות
    אושרית
    10/07/2011

טרם קיבלתי תשובה לשאלתי:

עבדתי כשנתיים וחצי במקום עבודה (לא כולל חופשת הלידה). הארכתי את החופשה לחצי שנה ובזמן החופשה המוארכת קיבלתי טלפון בו פוטרתי מעבודתי ונאמר לי כי אקבל את כל המגיע לי .
    שאלתי היא: האם העובדה שהפיטורין הם לא חוקיים אני מאבדת את זכותי לדמי אבטלה? זה נשמע לא הוגן..גם פוטרתי וגם לא אקבל דמי אבטלה? או שמא אם אקבל מכתב פיטורין לאחר 60 יום מתום חופשת הלידה אהיה זכאית לדמי אבטלה (גם מבלי שאעבוד בפועל במהלך ה- 60 יום)?

למרות שהפיטורין הם לא חוקיים אני רוצה להמנע מנקיטת הליכים נגד המעסיק ולשמור על יחסים טובים במידת האפשר, אך אם המשמעות היא שכתוצאה מהפיטורין אאבד גם את דמי האבטלה אז נראה שלא יהיה מנוס. נא תשובתכם הדחופה. תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודה על תשובתכם בדחיפות

הוספת תגובה

• אודה על תשובתכם בדחיפות - תגובה

עו``ד חן שטיין
    10/07/2011

אושרית שלום,
    הפיטורים אומנם בלתי חוקיים, אך במצבים דומים, חרף הקשיים שמנסה המוסד לביטוח לאומי להערים, כן הצלחתי להשיג ללקוחותי את דמי האבטלה, כאשר במקרה שלך, היות והמעסיק אף משלם את תקופת 60 הימים, הרי שכלל לא צריכה להיות בעיה, עקרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו